Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ: ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ τον Bill Gates ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!

Φιλτατοι!

Επειδη μεχρι τουδε "κυβερνωμεθα" απο ειδημονες, επιστημονες( που δεν εχουν παρουσιασει σχεδον τιποτε για την επιστημη!) γνωστες και οκνηρους μκρονοητικους ανθρωπισκους ..το ερωτημα τιθεται ΓΙΑΤΙ κοπτονται επιτελους για την ,αναριχιση στην εξουσια(πολιτικη,οικονομικη, ιεδολογικη, θρησκευτικη..) ποιος ειναι ο υστατος σκοπος και θεση τους;!
Σε αυτο το μικρο βιντεο ,περιγραφεται απο το στομα του .."λυκου" οτι η μειωση του ανθρωπινου πληθυσμου,αλλα με "επιστημονικο-ιατρικο" περικαλυμα,η μαζικη και υποχρεωτικη θεσμοθετηση των εμβολιασμων ( βλεπε triton X -100.. ως συστατικο ), η ασπερμια και καταστροφη ετσι του γενετικου υλικου ΠΡΙΝ καν τη συληψη,η αθροιστικά ισοπεδωτικη αφαιμαξη της υγειας με τον συγκεντρωτικο ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ τροπο ζωης( καπνισμα, αλκοολ,ναρκωτικα, κρεοφαγια, ελειψη ασκησης , κατα-χρηση φαρμακων κτλ)...αποτελει πλεον ζητημα προτεραιοτητας για τους ανωθεν προυχοντες απανταχου της γης..


Πριν ομως αυτη την ολικη γενοκτονια της ανθρωπινης φυλης..προηγειται ο εξοντωτικος , ολοκληρωτικος εκμηδενισμος καθε μορφης ανθρωπινης αρετης και αρχης..
Ιδεωδη, Προτυπα, Αρχετυπα, Πολιτισμικες παραδοσεις και κρουσεις, Θεσμοι αιωνων ( Οικογενεια-ΠΩΣ να ζησεις ..) ,Πατριδα ( ΠΟΥ να ζησεις..), ΘΕΟΣκαι ΠΙΣΤΗ ( ΓΙΑΤΙ να ζησεις..) εχουν εκμαυλιστει και κονιορτοποιηθει παντελως..
Η λυση δεν θα ερθει ουτε με "απλη" αναλογικη ..μα ουτε με "εξαλλαγμα" πρωθυπουργικης ή αλλης μεταλλαξεως..
Η επιλυση βρισκεται στο ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ ζω ΕΓΩ τη ζωη μου..Οταν συνειδητοποιω οτι η πιο σημαντικη στιγμη στη ζωη μου...ειναι η στιγμη που καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ γεννηθηκα,ΓΙΑΤΙ βρισκομαι ΕΔΩ και ΠΟΥ πορευομαι ως παροικος επι της γης ταυτης...τοτε υπαρχει ΕΛΠΙΔΑ να αγωνιστει καποιος γαι την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..
Σε λιγες ωρες και για μια ακομη φορα..θα ανβουεμ τα Βουνα..εκει που το Γαλαζιο ενωνεται με το λευκο..η Γαληνη με την Ησυχια και ο Ουρναςο με τη Γη...και απο εκει ..ατενιζοντας προς τη Κοιλαδα της σκιας του θανατου οπου κατοικουν οι πλειστοι εξ'υμων..
απο εκει μπορουμε να παρουμε ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ και ν ακατεβουμε στον ομαλο..να παλεψουμε με νυχια και δοντια,να αγωνιστουεμ στο να παραδωσουμε ενα Νεο Πνευμα και Μια Καινη Αρχη τοσο στους ημετερους αλλα και στους λοιπους συνανθρωπους μας οτι..:
"Ὅσοι τὸ χάλκεον χέρι βαρὺ τοῦ φόβου αἰσθάνονται,
ζυγὸν δουλείας, ἂς ἔχωσι·
θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην ἡ ἐλευθερία.
Αὐτὴ (καὶ ὁ μῦθος κρύπτει νοῦν ἀληθείας) ἐπτέρωσε τὸν Ἴκαρον·
καὶ ἂν ἔπεσεν ὁ πτερωθεὶς κ᾿ ἐπνίγη θαλασσωμένος·
Ἀφ᾿ ὑψηλὰ ὅμως ἔπεσε,καὶ ἀπέθανεν ἐλεύθερος.
Ἂν γένῃς σφάγιον ἄτιμον ἑνὸς τυράννου, νόμιζε φρικτὸν τὸν τάφον.
( Εις Σαμον-Α.Καλβος)
Με σεβασμο,
Κων/νος Μουρουτης


Πηγή:
Dr.Konstantinos Mouroutis
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ