Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

-Πολλες φορες εχει γραφει ότι παρ’ολο που οι ανθρωποι ακουνε καποιες αληθειες, δεν μπορουν να τις αποδεχτουν, κατι μεσα τους δεν τους αφηνει ελευθερους να τις επιτρεψουν να περασουν και τις απορριπτουν.

-Αυτος είναι ο φοβος της θρησκειας που από μικρος εχει διδαχτει και μπλοκαρει συνεχως την αληθεια, ώστε να μην μπορει να την αποδεχτει.

-Καθημερινα σου το θυμιζει η καμπανα,πρωι-βραδυ και επειδη ακους και βλεπεις, παρασυρεσαι πολύ πιο ευκολα, μαλιστα υπαρχουν οι κατασκευες, τα σημερινα εκθεματα, ο ταφος εκει στο Ισραηλ, τα ιερατεια, όλα σου παρεχουν μια ψευτικη αληθεια που δυστυχως την βλεπεις και δεν μπορεις να την αποφυγεις επειδη αγνοεις, αυτά που σου εκρυψαν, για να σε ελεγχουν.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: - Ο αποστατες του Κρονου μεταλλαξαν τον ανθρωπο και του εμφυτευσαν τις θρησκευτικες φοβιες. Μαζευαν την μεγαλη θετικη ενεργεια και τις θετικες σκεπτομορφες που εκπεμπουν οι προσευχομενοι στους ναους με ειδικο πλεγμα που ειχαν καλυψει γυρω από την γη, για να ενδυναμωνονται και δεν εφτανε η ενεργεια αυτή στον Δημιουργο και τους θεους. Απο το 1985 και μετα την εκδιωξη τους από τις δυναμεις της Αυτοκρατοριας της Ανδρομεδας το πλεγμα διαλυθηκε, γιαυτο παρατηρειται αμβλυνση του θρησκευτικου συναισθηματος και επειδη τα ιερατεια το γνωριζουν αντιδρουν σκληρα και φοβισμενα.!!!
-ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΑΙΑ!!!

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ