Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ: ΨΟΦΗΣΤΕ! Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ!

Προφανώς οι πράκτορες και οι σατανιστές της ΝΤΠ συνεχίζουν να φοβούνται. Και προφανώς ο Πούτιν έχει κουραστεί με αυτές τις πολιτικές πόρνες, που αρνούνται να χρησιμοποιήσουν αυτό που ο Καντ ονομάζει πρακτική λογική στο πολιτικό τοπίο. Αυτές οι πόρνες ζητούν από την Ρωσία να μην βομβαρδίζει την Αλ Κάιντα. Αρνήθηκαν να συνεργαστούν με τη Ρωσία για την εξάλειψη των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων στη Συρία.

Η Ρωσία προφανώς τους λέει φτάνει πια.

Ο Jerry Hendrix, ένας συνταξιούχος πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού του Κέντρου για τη Νέα Αμερικανική Ασφάλεια δήλωσε: "Είμαστε σε κακή θέση ως συμμαχία σε σχέση με την ανανεωμένη Ρωσία στον υποβρυχιακό τομέα".

'Δεν είναι μόνο στο φυσικό επίπεδο πολέμου στο οποίο η Μόσχα έχει ένα σαφές πλεονέκτημα, αναφέρει η έκθεση. Οι Ρωσικές Υπηρεσίες Πληροφοριών έχουν κυριαρχήσει στην τέχνη του hacking και στην διατάραξη των σημάτων ραντάρ, που σημαίνει ότι η αποτελεσματικότητα των οπλικών συστημάτων και των αεροσκαφών της Βρετανίας και του ΝΑΤΟ που λειτουργούν χρησιμοποιώντας πλοήγηση με GPS είναι υπό σοβαρή απειλή'.
Περισσότερα ΕΔΩ


Πηγή:
Μετάφραση - Γιώργος Βουδούρης