Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Η Γαία είναι ο μοναδικός πλανήτης που κατοικείται από οντότητες διαφορετικών επιπέδων εξέλιξης..

Η ΓΑΙΑ .......ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ?

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-Η Γαια ειναι ο μοναδικος πλανητηςπου κατοικειται απο οντοτητες διαφορετικων επιπεδων εξελιξης.. που προερχονται κυριως απο τα ηλιακα συστηματα των αποστατων, οι οποιοι μελετουν την βιολογικη εξοντωση του πληθυσμου της Γαιας με ασθενειες και χημικες ουσιες, δυστυχως η Γαια βρισκεται εκτος συμπαντικης αποστολης και πρεπει η ανθρωποτητα να αλλαξει νοοτροπια και συμπεριφορες, αλλοιως θα βιωσει τραγικες καταστασεις.




-Η εκρηξη του υπερ-πληθυσμου της με τον ανεξελεκτο αριθμο γεννησεων του τελευταιου αιωνα, ενσαρκωθηκαν βιαιες ψυχες αποστατων που βρισκονται πολυ μακρια απο καθε εννοια ηθικης και δικαιου.

-Υπαρχουν ψυχες αγνων φωτισμενων οντοτητων με μεγαλο βαθμο νοητικης ωριμανσης που ενσαρκωθηκαν στην Γαια για να επαναφερουν την ανθρωποτητα σε υψηλοτερο σημειο συνειδησης, μα δυσχεραινονται στην αποστολη τους, λογω της αρνητικης στασης των ανθρωπων και της απολυτης υποταγης τους στον υλισμο, ευθυνονται οι αποστατες που εφεραν την Γαια στα χαμηλοτερα επιπεδα φωτος, δημιουργωντας σοβαρο προβλημα στον συμπαντικο οργανισμο.!!!

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!!!
Πηγή: