Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Ηρθε η στιγμη να αλλαξει νοοτροπια το ανθρωπινο γενος

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
<< Oι απανθρωποι επιστημονες που χρησιμοποιουν τις δυναμεις της φυσεως για το κακο των ανθρωπων, είναι αυτοι οι οποιοι σε συνεργασια με τα απανθρωπα ιερατεια καταδικασαν τον ανθρωπο σε απομονωση από τους ουρανους και τον εριξαν στην δυστυχια.
Αυτοι θα αντικατασταθουν από ουρανιους τεχνουργους, που θα συντονισουν την Γαια με τις ουρανιες προδιαγραφες της επιστημης.
Ηρθε η στιγμη να αλλαξει νοοτροπια το ανθρωπινο γενος, για να μπορεσει να ενταχθει στις ουρανιες κοινωνιες. Ειναι η στιγμη οπου ένα παγκοσμιο γεγονος πρεπει να γινει με πολύ μεγαλο ενθουσιασμο.
Η χαρα της επιστροφης των Ολυμπιων θα πρεπει να σας κανει να ξεχασετε ολες τις δοκιμασιες του παρελθοντος και να επιδοθειτε στην ανασυγκροτηση της ζωης σας, της κοινωνιας και τον σωστο σχεδιασμο του μελλοντος σας. Την χαρα αυτή πρεπει να την μοιραστειτε με τους αθανατους προπατορες σας, τους Ολυμπιους του Ζηνος, αλλα και με τους μεγαλους Δασκαλους που πασχιζαν για την σωτηρια της Γαιας από τα ιερατεια των αποστατων, επι δυο χιλιαδες χρονια.>>
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ - ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ!!!

Πηγή: