Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ!

Τα κύρια σημεία της τελευταίας συνέντευξης του Cobra που έδωσε στις 29 Ιουλίου 2016 και δημοσιεύτηκε στις 6 Αυγούστου 2016

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ!

- H παρουσία της Cabal στην Αργεντινή γίνεται όλο και ισχυρότερη γιατί πολλά μέλη της Cabal σχεδιάζουν να ξεφύγουν από τη χώρα αυτή προς στην Ανταρκτική. Η Cabal θέλει να θέσει υπό τον έλεγχο της τη Νότια Αμερική και να μειώσει την επιρροή της Ανατολικής Συμμαχίας (BRICS) εκεί. Και αυτό είναι μόνο ένα μέρος του τελικού πολέμου πριν την Μεγάλη Ανατροπή.

- Κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξε πριν μερικά χρόνια ο John Lenard Walson που απεικονίζουν διάφορα σκάφη σε τροχιά περί την Γη, δείχνουν το Διαστημικό Λεωφορείο και τον ΔΔΣ αλλά και κάποιες από αυτές δείχνουν σκάφη του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (SSP) Solar Warden. Μερικές φωτογραφίες θα μπορούσατε να τις δείτε εδώ:

http://www.rense.com/general79/wdx.:htm

- Οι πληροφορίες του Benjamin Fulford που αναφέρει στο τελευταίο του άρθρο ότι οι Ρότσιλντ εργάζονται για να αναστρέψουν τα αποτελέσματα του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου επαναφέροντας τις Γερμανικές, Αυστρο-Ουγγρικές και Ρωσικές μοναρχίες και ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα κλείσει, ενδεχομένως τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, δεν ευσταθούν. Η παρουσίαση των Βασιλικών αυτών οικογενειών ως "σωτήρες" είναι σχέδιο των Ιησουιτών με αντάλλαγμα την παροχή μεγάλων χρηματικών ποσών, το οποίο δεν πρόκειται να επιτύχει.

- Το περιστατικό στη Νίκαια είναι μέρος του τελικού παιχνιδιού που παίζει η Cabal. Ξέρουν ότι θα χάσουν και θέλουν να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χάος.

- Ο θάνατος του σούπερ στρατιώτη Max Spiers στις 16 Ιουλίου στην Πολωνία είναι εξαιρετικά ύποπτος.

- Είναι σωστή η πληροφορία ότι η Κίνα έχει δώσει μυστικούς κωδικούς για να λάβουν οι ΗΠΑ ως δάνειο ένα μεγάλο ποσό χρυσού (χιλιάδες μετρικούς τόνους) ώστε το δολάριο να μην καταρρεύσει.

- Δεν είναι μόνον σε δωμάτια των Hilton Hotels (πληροφορία που ο Cobra δεν επιβεβαιώνει) αλλά σε πάρα πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο που είναι δυνατή η αστρική προβολή στην 4η διάσταση και η επικοινωνία με οντότητες της διάστασης αυτής. Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν ορισμένες τεχνολογίες που μπορούν να βοηθήσουν στην μετάβαση εκεί, στην κατάσταση του ονείρου, όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν ορισμένες ασκήσεις εκπαίδευσης και κατάρτισης. Η Cabal καταστέλλει και μειώνει τη συχνότητα δόνησης των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του ύπνου μέσω διαφόρων καλυμμένων τεχνολογιών, όπως και στην κατάσταση της εγρήγορσης.

- Η Cabal πέτυχε με τα chem-trails σε μεγάλο βαθμό και την μόλυνση του πόσιμου νερού, το οποίο μαζί με τα είδη οικιακής χρήσης όπως οδοντόκρεμες, αντηλιακά, σπρέυ μαλλιών, αποσμητικά κλπ, εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού προωθώντας διάφορες ασθένειες.

- Ιδιαίτερα εξελιγμένες ψυχές περιμένουν τις κατάλληλες συνθήκες για να απελευθερώσουν την τεχνολογία στην ανθρωπότητα που θα την βοηθήσει να επιλύσει όλα τα προβλήματα της αλλά όχι πριν την εξουδετέρωση της Cabal. Η σύνδεση με αυτές τις ψυχές μπορεί να γίνει με τον διαλογισμό.

- Καμιά επί μέρους αλλαγή, όπως πχ η επιβολή της Νέας Αμερικανικής Δημοκρατίας στις ΗΠΑ, δεν είναι αρκετή για να επιφέρει την Μεγάλη Ανατροπή, η οποία θα γίνει σε πλανητικό επίπεδο.

- Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι πεπερασμένοι ενεργειακοί πόροι, οι οποίοι θα αντικατασταθούν σταδιακά.

- Κάτι παρόμοιο για το οποίο πρόσφατα μίλησε ο David Wilcock, για το πως οι Γερμανοί έχουν αναπτύξει ένα μικρό δίσκο ή ένα μικρό κομμάτι εξοπλισμού που μπορεί να τοποθετηθεί στις μηχανές των αυτοκινήτων εξαλείφοντας την ανάγκη για βενζίνη, θα διανεμηθεί μερικές βδομάδες μετά την εκδήλωση του Γεγονότος. Κι' αυτό γιατί θα εξακολουθούν να υπάρχουν εκατομμύρια αυτοκίνητα στους δρόμους σε όλο τον πλανήτη που θα πρέπει να μετατραπούν χρησιμοποιώντας συστήματα ελεύθερης ενέργειας.

- Η μεγάλη ενεργειακή Πύλη στο Κονγκό βρίσκεται σε διαδικασία μετασχηματισμού σε πύλη φωτός. Η πύλη αυτή ήταν μέρος της αρχικής δομής του Παραδείσου πριν την άφιξη των ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη. Πολλά δε από τα ζώα της Αφρικής έχουν γενετική δομή άλλων αστρικών συστημάτων.

- Το Brexit δεν έχει καμιά σχέση με το Γεγονός. Είναι μέρος των συνήθων πολιτικών σκαμπανεβασμάτων που συμβαίνουν μέσα στο παλιό σύστημα, οπότε δεν θα κρατήσει για πολύ η προσοχή σε αυτό.

- Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι Δρακονιανός ο οποίος φαίνεται να θέτει όλο και περισσότερες χώρες σε συνθήκες φτώχειας. Είναι μέρος της παλιάς δομής και υπακούει στις εντολές των Ιησουιτών.

- Η περιοχή των Καρπαθίων Ορέων στην Ρουμανία είναι μια περιοχή στην οποία υπήρξε ένας πολύ προηγμένος αρχαίος πολιτισμός, περίπου 10.000 χρόνια πριν, όπου υπήρχε επίσης μια πολύ έντονη εξωγήινη παρουσία εκεί. Υπάρχουν τεράστια υπόγεια συμπλέγματα σε αυτή την περιοχή και τεράστιες ποσότητες χρυσού. Μέρος αυτού του χρυσού χρησιμοποιήθηκε από τις Φωτεινές Δυνάμεις για να αγκυροβολεί πνευματικές ενέργειες σε αυτή την περιοχή.

- Το ναζιστικό συγκρότημα Riese στην Πολωνία το οποίο χτίστηκε τη δεκαετία του 1940 ήταν συγκρότημα του ναζιστικού μυστικού διαστημικού προγράμματος και επίσης μέρος των εγκαταστάσεων για την ανάπτυξη της πυρηνικής βόμβας των Ναζί. Τους ναζί δεν τους βοήθησαν οι Αγκαρθιανοί αλλά άλλοι αποσχισθέντες πολιτισμοί και Δράκοι της Ανατολής.

- Η Ιρλανδία ήταν μέρος της Ατλαντίδας.

- Η αναφορές των Φιλλανδών για αύξηση των "στοιχειακών" πλασμάτων της φύσης οφείλεται στην αύξηση των δονήσεων σε όλο τον κόσμο.

- Όσον αφορά την κατάσταση στην Μ. Ανατολή, πρόθεση της Cabal είναι η διαρκής αστάθεια και ο πόλεμος, διατηρώντας ένα δυναμικό έναυσμα αποσταθεροποίησης του πλανήτη. Ο έλεγχος των ανθρώπων με τη δημιουργία φόβου τροφοδοτεί τους "Άρχοντες". Το Ισραήλ δημιουργήθηκε ακριβώς για να πολώσει την περιοχή αυτή. Αυτός ήταν ο στόχος και ο σκοπός της δημιουργίας του εν λόγω κράτους, η αποσταθεροποίηση της περιοχής.

- Το πραξικόπημα στην Τουρκία το επεχείρησε η θετική φατρία των στρατιωτικών η οποία απέτυχε γιατί δεν το σχεδίασε σωστά. Το Κίνημα Αντίστασης δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει σωστά με τον πληθυσμό της επιφάνειας, ούτε ήταν σοφό να το κάνει, γιατί η "Χίμαιρα" θα αντιδρούσε πυροδοτώντας τις βόμβες toplet. Το θέμα εξακολουθεί να είναι ευαίσθητο στην Τουρκία όπου υπάρχει μια λεπτή ισορροπία και δεν είναι πρέπον να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

- Η αρνητική στρατιωτική φατρία των ΗΠΑ εκτελώντας εντολές των Ιησουιτών, επενέβη και κατέρριψε με τα F16 τα ελικόπτερα των πραξικοπηματιών.

- Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι ο Πούτιν ειδοποίησε τον Ερτογάν για το επικείμενο πραξικόπημα.

- Δεν πρόκειται να γίνει καμιά δραστική αναδιάταξη των συνόρων στην Μ. Ανατολή πριν από το Γεγονός.

- Καμιά πρόοδος δεν έχει γίνει ακόμα στο θέμα του Long Island και των Brookhaven Labs, επειδή αυτά συνδέονται με τις βόμβες toplet και επειδή ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα αυτό από τις Φωτεινές Δυνάμεις.

- Ο Γραμμικός Επιταχυντής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ χρησιμοποιείται για μυστικά πειράματα όπως αυτός του CERN, αλλά δεν είναι αρκετά ισχυρός.

- Η περιοχή της Sendona στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μια πολύ σημαντική ενεργειακή δίνη και μια από τις σημαντικότερες ζώνες επαφής μετά την Εκδήλωση. Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι η περιοχή αυτή ήταν ο Βόρειος Πόλος της Γης εκατομμύρια χρόνια πριν.

- Το Ταό είναι ένας κώδικας για μεμονωμένα άτομα, για μεμονωμένες καταστάσεις. Δεν είναι η παγκόσμια απάντηση διαλογισμού και φιλοσοφίας, όπως και οι υπόλοιπες θρησκείες. Τα άτομα πρέπει να επιλέξουν τη δική τους πνευματική φιλοσοφική προσέγγιση για να συνδεθούν με την Πηγή.

- Ορισμένα μέλη της Cabal καταφεύγουν στην Ανταρκτική επειδή πιστεύουν πως κρυμμένοι στις υπόγειες βάσεις εκεί θα αποφύγουν τους Γαλαξιακούς Υπερπαλμούς. Δεν είναι ορθές οι πληροφορίες πως τα περισσότερα μέλη της Cabal βρίσκονται στο Ισραήλ και την Ν. Ζηλανδία. Απλούστατα εξακολουθούν να βρίσκονται στις παλιές τους θέσεις.

- Θα ληφθεί μέριμνα για τους ανθρώπους που πλησιάζουν την ηλικία σύνταξης στα 60, 65, 70 και 75 και που θα ήθελαν να σταματήσουν να εργάζονται αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το χρονικό διάστημα από τώρα μέχρι την Εκδήλωση, γιατί τώρα είμαστε στη φάση του τέλους του παιχνιδιού, μια καθόλου σταθερή περίοδος στην ανθρώπινη ιστορία.

- Όσον αφορά τον Planet X, έχει μια ασυνήθιστη τροχιά και βρίσκεται σε απόσταση πέραν των 10 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων. Το βαρυτικό του πεδίο ελάχιστα μας επηρεάζει και μεταφέρει την ενέργεια της Απελευθέρωσης. Οι άνθρωποι από τον πλανήτη Χ έχουν σώσει την κατάσταση στον πλανήτη Γη πάρα πολλές φορές. Αυτή η πληροφορία έχει αποκρυβεί από την Cabal, επειδή δεν θέλουν οι άνθρωποι να γνωρίζουν σχετικά με αυτό.

- Οι Άγγελοι έχουν φτερά επειδή η ενέργεια του σώματός τους έχει μια δομή που μοιάζει πολύ με τα φτερά. Πρόκειται για αγγελικά όντα που έχουν μια πολύ ισχυρή εξελικτική δύναμη σε αυτό το σύμπαν και ζουν σε ενεργειακούς τομείς υψηλοτέρων διαστάσεων..

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias