Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Υπήκοοι και δούλοι των Ελασσόνων Θεών

Preston James, Ph.D
Τώρα που η Χαζαρική Μαφία δέχεται επίθεση από όλες τις πλευρές, τι μπορεί να κάνει για να ανακτήσει την ηγεμονία της;
Σημείωση: Αυτό το άρθρο πάει βαθιά μέσα στους εσωτεριστές που βρίσκονται πίσω από θέματα Alien καθώς και το τρέχον πρόδηλο κακό, όπου η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) έχει υφαρπάξει την κυβέρνηση των ΗΠΑ η οποία τώρα παρασιτεί σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω των υπερ-φασιστικών πιονιών της. Αν δεν είστε λίγο εξοικειωμένοι σε αυτά τα θέματα, τα περισσότερα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο δεν θα ταιριάζουν στο κεφάλι σας, οπότε μην σπαταλάτε το χρόνο σας διαβάζοντας το. Συχνά, η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και ένα μεγάλο μέρος της τρέχουσας πραγματικότητας βασίζεται σε κρυφούς παράγοντες που είναι πραγματικά πολύ περίεργοι.
Αυτό το άρθρο βασίζεται σε ανέκδοτες πληροφορίες που παρέχονται εδώ και πολλά χρόνια από εκείνους που βρίσκονται εντός των θεμάτων αυτών που τώρα είναι ηλικιωμένοι και πρόθυμοι πλέον να αποκαλύψουν τέτοιου είδους πληροφορίες Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αυτό το είδος των πληροφοριών, διότι είναι καλά φυλαγμένες από εκείνους που είναι μέλη ή συνεργάτες της Χαζαρικής Μαφίας. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για τυχόν ανακρίβειες ή λάθη. Ένας παράγοντας που τείνει να προσθέσει αξιοπιστία σε αυτές τις εκθέσεις είναι ο φόβος που εκφράζουν για το τόλμημά τους, αυτοί που τις δίνουν.
Αυτό το άρθρο είναι μια προσπάθεια να δώσει στους αναγνώστες του VT (Veterans Today) που ενδιαφέρονται για όσο το δυνατόν περισσότερες μυστικές πληροφορίες σχετικά με τις εσωτερικές διεργασίες της Χαζαρικής Μαφίας και τις κρυφές δυνάμεις οι οποίες ενδυναμώνουν τα μέλη της. Ο αναγνώστης πρέπει να αξιολογήσει τις πληροφορίες σε αυτό το άρθρο και να τις συγκρίνει με άλλες έρευνες που έχει κάνει, να ζυγίσει τα αποδεικτικά στοιχεία υπέρ ή κατά και να αποφασίσει τι θα θεωρήσει πως είναι αλήθεια και τι όχι.
Είναι τώρα σαφές, ότι τα σημαντικότερα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα συμβαίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αναμένεται να είναι εκπληκτικά, τρομαχτικά, και ανησυχητικά. Οι αρθρογράφοι του VT κάνουν ό,τι το καλύτερό για να παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους κρυμμένους παράγοντες πίσω από αυτά που εκτυλίσσονται, καθώς και τα πράγματα τα οποία τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα καλύψουν όταν αυτά συμβούν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην κατεύθυνση των παγκόσμιων γεγονότων. Για πρώτη φορά έγινε δημόσια αποκάλυψη πως όλη η συνθετική τρομοκρατία δημιουργήθηκε από το μεγαλύτερο συνδικάτο εγκλήματος στον κόσμο, την Χαζαρική Μαφία και ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έκανε ματ στην Χαζαρική Μαφία στη Συρία.
Αυτό είναι ένα μεγάλο άρθρο και το θέμα που καλύπτεται είναι πολύπλοκο. Για να κερδίσετε χρόνο μπορείτε να διαβάσετε τα παχιά γράμματα ή τον επίλογο για να πάρετε την βασική ιδέα.
_________
Πότε η Τρίτη Δύναμη θα πέσει φλεγόμενη;
Το να κρατούν τις αμερικανικές μάζες σε πειθαρχία, ήταν πάντα ένας σημαντικός στόχος από το 1913, αλλά πρόσφατα το θέμα έχει γίνει οξύτατο για τους κορυφαίους αρχηγούς της Χαζαρικής Μαφίας, λόγω της έκθεσης του κοινού σε ευρείας κλίμακας εναλλακτική ενημέρωση για πρώτη φορά.
Η Χαζαρική Μαφία και οι κορυφαίοι της αρχηγοί βάλλονται τώρα από όλες τις πλευρές, και έχουν μερικούς πολύ σοβαρούς και ολοένα πιο ισχυρούς εχθρούς, αλλά και κάποιους που έχουν αυτομολήσει από τα βαθιά μαύρα και πέρα-από μαύρα μυστικά προγράμματα, για τους οποίους οι χαζαρομαφιόζοι δεν ξέρουν τίποτα.
Η έκθεση τους και η απώλεια ελέγχου, έχει γίνει ένα σοβαρό και αυξανόμενο πρόβλημα για τους κορυφαίους αρχηγούς της Χαζαρικής Μαφίας (ΧM) μετά την έλευση του Διαδικτύου, που είναι το νέο πιεστήριο του Γουτεμβέργιου.
Φυσικά αυτοί οι «κατώτεροι εκπεσόντες θεοί» που χρησιμεύουν ως προσωπικοί-ιδιωτικοί πνευματικοί οδηγοί για τους κορυφαίους αρχηγούς της ΧΜ, τους έχουν δώσει διαταγές να κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να ανακτηθεί ο έλεγχος, αλλιώς…….
Φαίνεται πως οι κορυφαίοι αρχηγοί δεν πρόκειται να καταφέρουν να ανακτήσουν τον έλεγχο, και έτσι θα υπάρξει το…. «αλλιώς»
Στην πράξη σημαίνει ότι οι ελάσσονες θεοί πρόκειται να εφαρμόσουν το σχέδιο Β, το οποίο προβλέπει την ολοκληρωτική καταστροφή της Χαζαρικής Μαφίας και την εμφάνιση ενός λαϊκίστικου παγκόσμιου ήρωα που θα αποκτήσει άμεση και σχεδόν πλήρη παγκόσμια υποστήριξη και αναγνώριση.
Εν τω μεταξύ, οι κορυφαίοι αρχηγοί της ΧΜ είναι στριμωγμένοι στην γωνία και γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι προωθώντας νέες τυραννικές και φασιστικές μεθόδους που γρήγορα προκαλούν την λαϊκή αντίδραση από το ‘’Εμείς οι Άνθρωποι’’ (We The People).
Η αχαλίνωτη διαφθορά στις περισσότερες κυβερνήσεις, η υποβάθμιση και η εξάπλωση του κακού σε όλο τον κόσμο από την Χαζαρική Μαφία έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να έχει αηδιάσει εντελώς με τις κυβερνήσεις, εκτός βέβαια από εκείνους που παχαίνουν ως χοίροι μέσω των φορολογουμένων.
Η Ιστορία του πως οι ελάσσονες θεοί χρησιμοποιούν τους κορυφαίους αρχηγούς της Χαζαρικής Μαφίας για να καταλάβουν την Αμερική και μετά ολόκληρο τον κόσμο, βήμα προς βήμα.
Η Αμερική έχει ανέκαθεν οριστεί να χρησιμεύσει ως ένας βασικός παίκτης στην προγραμματισμένη καταστροφή του κόσμου και της ανθρώπινης φυλής λίγο - λίγο, από τους ελάσσονες θεούς.
Η πανάρχαια ημερήσια διάταξη και η εμμονή των εκπεσόντων (ελασσόνων θεών) από τότε που εξορίστηκαν στον πλανήτη Γη, ήταν να δημιουργηθεί ένα σύστημα παγκοσμιοποίησης ΝΠΤ με τον διορισμένο κυβερνήτη τους ως λαϊκίστικο βασιλιά που θα ήταν σε θέση να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο.
Για να το πετύχουν, έχουν επιλέξει, ενεργοποιήσει και θέσει σε λειτουργία τους κορυφαίους αρχηγούς της ΧΜ στο να προσπαθήσουν να διεισδύσουν σε κάθε κυβέρνηση του κόσμου, χρησιμοποιώντας το σύστημα νομισματικής δημιουργίας, σύμφωνα με την Βαβυλωνιακή Μαύρη-μαγεία "χρήματα από το τίποτα".
Μόλις οι αρχηγοί της ΧΜ έχουν πάρει τον έλεγχο μιας κυβέρνησης (όπως έκαναν στην Αμερική το 1913), τότε προχωρούν με την διαστροφή και διαφθορά κάθε ιδρύματος και μεγάλης εταιρίας.
Αυτοί οι αρχηγοί της ΧΜ στη συνέχεια συγχωνεύουν τις εταιρείες τους με την κυβέρνηση και κυβερνούν μέσω των ατόμων που έχουν επιλεγεί από τις επιχειρήσεις τους (σ.μ. βλέπε πρόεδροι των ΗΠΑ και αρχηγοί άλλων δορυφορικών χωρών)
Αυτό το σύστημα δημιούργησε μια κατάσταση στην Αμερική που περιγράφεται καλύτερα ως υπερ-φασισμός, όπου το κράτος και οι εταιρείες συγχωνεύονται, αλλά οι εταιρείες κρυφά κυβερνούν το κράτος από την ‘’κορυφή ως τα νύχια’’ καθώς και ολόκληρο το έθνος μέσα από το γράμμα του νόμου.
Προχωρώντας, προέβησαν στην ιδιωτικοποίηση πολλών λειτουργιών της κυβέρνησης που δόθηκαν σε εταιρείες τους, οι οποίες ενοποίησαν όλα τα ιδρύματα και τις επιχειρήσεις σε μεγάλες μονάδες που θα μπορούσαν εύκολα να ελέγξουν από την κορυφή της πυραμιδικής τους Ιεραρχίας.
Στην συνέχεια οργάνωσαν καλο-χρηματοδοτημένες ΜΚΟ για κοινωνικά κινήματα και άλλους οργανισμούς που τους χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν τις ηθικές και θρησκευτικές αξίες, τους ρόλους των φύλων, της οικογένειας και όλη τη βασική "κόλλα" που κρατά την κοινωνία.
Άρχισαν να θέτουν σε κυκλοφορία παράνομες ουσίες και ναρκωτικά και γενικά να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργήσουν αστική σήψη, έγκλημα, και μαζική εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ καταστρέφοντας τον ηθικό ιστό, τον ρόλο των φύλων και το σύστημα της οικογένειας.
Χειραγώγησαν την Αμερική και άλλα πολλά έθνη σε παράνομους πολέμους για να βιομηχανοποιήσουν τον κόσμο, για να ‘’αραιώνουν το ανθρώπινο κοπάδι’’ (όπως οι ίδιοι λένε), και να αποκομίσουν τεράστια κέρδη για τις τράπεζές τους και τις συναφείς επιχειρήσεις των εργολάβων.
Επέβαλλαν δε αυτό το σύστημα, σε όσα περισσότερα έθνη μπορούσαν, μέσω μεθοδευμένων πολέμων, πονηρών θανατηφόρων μυστικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου και του συνθετικού τρόμου, χρησιμοποιώντας απίστευτα κακεντρεχή τάγματα θανάτου νοητικά ελεγχόμενων και άψυχων μισθοφόρων ζόμπι, αλλά και με τη χρήση των οικονομικών κυρώσεων και ελιγμών.
Η ατζέντα της ΧΜ ήταν να χρησιμοποιήσει αυτό το πρότυπο για να καθυποτάξει ολόκληρο τον κόσμο, έθνος προς έθνος.
Αυτό το ‘’βήμα προς βήμα’’ σοφό σχέδιο, δούλευε καλά μέχρι την εποχή του διαδικτύου, μέσω του οποίου διέρρευσαν τόσα πολλά μυστικά της ΧM, ώστε η Κίνα και η Ρωσική Ομοσπονδία αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο να παγιδευτούν από τους τραπεζίτες της Χαζαρικής Μαφίας του Ρότσιλντ.
Ανακάλυψαν ότι προς το παρόν τους ‘’πάχαιναν’’ αλλά ήταν στην γραμμή για να είναι τα επόμενα έθνη που θα καταστρέφονταν από την ΧΜ αφού αυτή θα είχε τελειώσει με τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και την Κορέα.
Αυτό το σχέδιο της ΧM για παγκοσμιοποίηση έχει ακυρωθεί εντελώς από τη Ρωσική Ομοσπονδία με την έξυπνη πολιτική και τις ικανότητες του προέδρου Πούτιν, ο οποίος ανέπτυξε με ακρίβεια, τον μαζικό δορυφορικό έλεγχο του μισθοφορικού στρατού της ΧΜ (γνωστού και ως ISIS-DAESH), ο οποίος δημιουργήθηκε από τη CIA και την Μοσάντ, και χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τα Μαύρα Ταμεία και χρήματα από το πετρέλαιο της Σαουδικής Αραβίας.
Το «Σχέδιο του Μεγάλου Ισραήλ» της ΧΜ αποτυγχάνει οικτρά. Οι ελάσσονες θεοί έχουν πάρει την απόφαση να αφήσουν να καταστραφεί ολοσχερώς η ΧΜ από τη λαϊκή εξέγερση του κόσμου, και να εφαρμόσουν ένα πολύ πιο δόλιο σχέδιο μιας ΝΤΠ με πολύ φιλικότερο λαϊκό πρόσωπο.
Ο γενικός στόχος των ελασσόνων θεών είναι, να καταστρέψουν την κοινωνία και να αναδιαρθρώσουν την Πλανήτη Γη, με τρόπο που θα τον καθιστά ακατάλληλο για την ανθρώπινη ζωή και θα ταιριάζει μόνο στην νέα τους υβριδική φυλή, που θα είναι μια συγχώνευση με μηχανές σε μοριακό επίπεδο.
Ποιοί είναι αυτοί οι εκπεσόντες, ελάσσονες θεοί; Είναι εκείνο το ένα τρίτο από τους ελάσσονες θεούς που επαναστάτησαν εναντίον του Δημιουργού Παντοκράτορα Θεού και ρίχτηκαν στον πλανήτη Γη, σε αυτό το ηλιακό σύστημα και τέθηκαν σε καραντίνα. Αυτοί οι εκπεσόντες που ήταν ουσιαστικά αποκομμένοι από τον Παντοδύναμο Θεό και την αλήθεια Του.
Είχαν τη δυνατότητα να εμφανίζονται σε φυσική μορφή στον Πλανήτη Γη, αλλά που με αυτό τον τρόπο παραβίαζαν τους κανόνες του Παντοδύναμου Θεού.
Εκτρέφονταν με τους ανθρώπους που ο ίδιος ο Παντοδύναμος Θεός είχε δημιουργήσει και τους διέφθειραν με την κακία τους. Αυτό ήταν μέρος του νέου τους σχεδίου, να δημιουργήσουν την δική τους φυλή.
Αυτό ακολουθήθηκε από μια άμεση απόφαση του Παντοδύναμου Θεού να καταστρέψει αυτά τα Νεφελίμ με ανθρώπινη μορφή και τους ανθρώπινους υβριδικούς απογόνους τους, οι οποίοι είχαν γίνει αφάνταστα κακοί.
Όταν καταστράφηκε η ανθρώπινη μορφή αυτών των εκπεσόντων από την κρίση του Παντοδύναμου Θεού, μόνον τα εξω-σωματικά πνεύματα τους παρέμειναν και θα μπορούσαν να συνεχίσουν το σχέδιο τους για την ΝΠΤ μόνον με την εύρεση ή δημιουργία άψυχων ανθρώπινων υποκατάστατων μέσω των οποίων να εργαστούν, και τα οποία να ενδυθούν αργότερα.
Φυσικά θα διάλεγαν όσους ήταν από τις πλουσιότερες οικογένειες και που φαίνονταν να είναι οι πιο εύκολοι στο να συμβιβαστούν ηθικά, δηλαδή, εκείνους που ήταν πιο εγωιστές.
Δεν θα ήταν λάθος να θεωρηθούν αυτοί οι ελάσσονες θεοί εκείνοι που εκμίσθωσαν τον Πλανήτη Γη με αντάλλαγμα τις ψυχές.
Οι ελάσσονες θεοί είχαν τον έλεγχο του Πλανήτη Γη. Ήταν οι πρώτοι που ήταν σε θέση να περπατούν τριγύρω με μεγαλόσωμη ανθρώπινη μορφή (έξι δάχτυλα στα χέρια και τα πόδια, δύο σειρές δοντιών, και περίπου 3,5 μέτρα ψηλοί με κόκκινα μαλλιά), αλλά έχασαν αυτήν την ικανότητα όταν παραβίασαν περισσότερους κανόνες του Παντοδύναμου Θεού οπότε η φυσική τους ύπαρξη στον πλανήτη Γη καταστράφηκε. (περιορίστηκαν πάλι σε εξωσωματικά πνεύματα).
Προσπαθούν τώρα να ανακτήσουν αυτήν την προηγούμενή τους υπεράνθρωπη φυσική κατάσταση που είχαν στο παρελθόν στον πλανήτη Γη με την μαζική υβριδοποίηση ανθρώπων γεμίζοντας «αυτά τα δοχεία ανθρώπινης ψυχής» με το πνεύμα της φύσης τους. Πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν αυτό με το συνδυασμό ηλεκτρομηχανικών συσκευών τεχνητής νοημοσύνης με το δικό υβρίδιο και του ανθρώπινου γονιδιώματος για να κάνουν νέα φυσικά δοχεία στη Γη που να είναι κατοικήσιμα και στα οποία μπορούν να συγχωνεύσουν και να τα πληρώσουν τα πνεύματά τους.
Πριν να είναι σε θέση να καταλαμβάνουν μαζικά και να πληρώσουν τους ανθρώπους με το πνεύμα τους ώστε να αναλάβουν τον έλεγχο, αυτοί οι ελάσσονες θεοί έπρεπε να επιλέξουν γήινους εκπροσώπους (παγκόσμιους ηγέτες μαριονέτες) για να γίνουν οι κακοί πράκτορες τους που θα οργανώσουν, και θα εδραιώσουν τον έλεγχο τους επί της Γης. Αυτό ήταν απαραίτητο, ώστε να είναι σε θέση να συγκεντρώσουν αρκετή ενέργεια για να δημιουργήσουν μυστικά προγράμματα, να τα εκτελέσουν και να είναι σε θέση να μαζέψουν όλα τα μαζικά αναγκαία κεφάλαια για τη χρηματοδότησή τους.
Για τοποθετηθεί ένας δυναμικός μελλοντικός παγκόσμιος ηγέτης, οι άνθρωποι πρέπει να συμφωνήσουν να εγκαταλείψουν την ψυχή τους. Αυτοί οι ελάσσονες θεοί χρησιμοποιούν διάφορους μεγάλους πειρασμούς που στοχεύουν στις «αδυναμίες της ανθρώπινης σάρκας», όπως το φύλο, τη δύναμη, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα πλούτη και το στάτους. Και δίδονται υποσχέσεις για σχεδόν απεριόριστη εξαγορά των προαναφερθέντων με εγγύηση, επίσης δε προβλέπεται καθεστώς πλήρους ασυλίας.
Αυτό το μυστικό σχέδιο των ελασσόνων θεών για να αποκατασταθεί η μαζική τους γήινη παρουσία σε μια νέα, ισχυρή μορφή με αυτο-ίαση είναι καταδικασμένη να καταστραφεί τελικά από την κρίση του Παντοδύναμου Θεού, που αυτήν την φορά θα είναι οριστική.
Το σχέδιο αυτό των ελασσόνων θεών, να είναι οι δικοί τους δημιουργοί και να μιμηθούν τον Παντοδύναμο Θεό, είναι μακροπρόθεσμα καταδικασμένο σε αποτυχία, αλλά οι ελάσσονες θεοί δεν το γνωρίζουν αυτό ακόμη, επειδή είναι παρασιτικά κτήνη οδηγούμενα από το ένστικτο και δεν μπορούν να το αντιληφθούν. Έχουν μόνον μια μικρή επιτυχία από το 1913 διεισδύοντας και υφαρπάζοντας την Αμερική τους θεσμούς της και τις εταιρείες της μέσω των κορυφαίων οπλαρχηγών της ΧΜ.
Το σημαντικό ενδιάμεσο μέρος του σχεδίου τους είναι να έχουν φυσικό εκπρόσωπο που να ελέγχει άμεσα όλες τις κυβερνητικές υποθέσεις να εξοικονομεί πόρους και ανθρώπινο δυναμικό για να προχωρήσει το βαθύ μαύρο προγράμματά τους, διατηρώντας το παράλληλα άκρως απόρρητο. Αυτό έχει γίνει με την εκχώρηση επίγειου ελέγχου στους κορυφαίους αρχηγούς της ΧM, και η τιμή αυτής της εκχώρησης είναι αυτές καθ’ αυτές οι ψυχές τους.
Σε αντάλλαγμα για τις ψυχές τους, τους έχουν πει ότι θα κυβερνήσουν την Γη και αργότερα θα γίνουν αιώνιοι θεοί από τον Εωσφόρο και θα καθίσουν στο Συμβούλιο του με τους θεούς ως ανταμοιβή τους. Αυτό είναι ένα ψέμα. Αυτοί επιλέχθηκαν για να χρησιμοποιηθούν ως μαριονέτες και στη συνέχεια όταν δεν τους χρειάζονται πλέον, θα τους ξεφορτωθούν. Ένα χρονικό σημείο που τώρα πλησιάζει.
Σε αντάλλαγμα για το δόσιμο των ψυχών τους στον Lucifer, σε αυτούς τους κορυφαίους αρχηγούς της ΧΜ δόθηκαν υπερφυσικές δυνάμεις καθώς και προσωπικά τους πνεύματα οδηγών που κατά διαστήματα εμφανίζονται σε αυτούς για συμβουλές και συναίνεση.
Αλλά υπήρχε ένας σοβαρός περιορισμός για τον οποίον δεν είχαν ενημερωθεί. Οι ελάσσονες θεοί, όπως ο αρχηγός τους ο Εωσφόρος (Σατανάς) είναι ψεύτες, απατεώνες, και γεμάτοι από διπρόσωπο κακό. Τους είπαν ότι ο Εωσφόρος (Σατανάς) ανέρχεται και θα προσπεράσει τον Παντοδύναμο Θεό, θα κυβερνήσει το σύμπαν και θα έχουν μέρος αυτής της εξουσίας. Αυτό είναι αναληθές. Δίνοντας την ψυχή τους και υπηρετώντας τον Εωσφόρο είναι μια ποινή θανάτου για την ψυχή και απώλεια της συνέχισης της ύπαρξης ενός ατόμου πέρα από αυτή τη ζωή στη Γη.
Δεν είχαν πει σε αυτούς τους αρχηγούς της ΧΜ, ότι κάθε άνθρωπος που ζει κάτω από τον Lucifer θα αντιμετωπίσει την κρίση μαζί με τον Εωσφόρο και τελικά θα καταστραφεί και θα εξαλειφθεί μαζί με αυτόν και όλους εκείνους τους ελάσσονες θεούς που επαναστάτησαν μαζί του. Ούτε τους είπαν ότι κάθε άνθρωπος που αγαπά τον Θεό πρώτα και στη συνέχεια αγαπά τον πλησίον του όπως τον εαυτό του, που ζει με τον χρυσό κανόνα του Θεού "φερόμαστε στους άλλους με τον τρόπο που θα θέλαμε να φέρονται οι άλλοι σε μας " δεν θα συγχωρεθεί μόνο για τα παραπτώματά του, αλλά θα ζήσει και πάλι .
Κατά την πρώτη απόφαση του Παντοδύναμου Θεού που κατέστρεψε τα γήινα φυσικά τους σώματα, αυτοί οι εκπεσόντες ανασυντάχθηκαν και διαμόρφωσαν ένα σχέδιο για επιτύχουν ένα μέσο ώστε να κατοικήσουν και πάλι σε φυσικά σώματα.
Η συγκεκριμένη ομάδα εκπεσόντων είναι υπεύθυνη για την εκτέλεση του προγράμματος διαφθοράς «Πλανήτης Γη», ώστε να λάβουν τον πλήρη έλεγχο δια της Παγκοσμιοποίησης, να τον ερημώσουν, και να τον Γεωδιαμορφώσουν, έχει λάβει δε την εμφάνιση του Δράκοντα Alien ET, ενός σκοτεινού πνεύματος που μερικοί ισχυρίζονται πως μπορεί να αλλάζει μορφή.
Απλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, αλλά έχουν υπάρξει πολλές αναφορές από αξιοσέβαστους απαχθέντες από αυτά τα πλάσματα τύπου Draco που διευθύνουν τη λήψη βιολογικών δειγμάτων από αυτούς τους απαχθέντες μέσω των «Γκρίζων»
Οι Draco λέγεται πως είναι, δεσπόζοντες εξωκοσμικοί που κατευθύνουν τους δούλους τους, τους μικρούς εξωκοσμικούς γκρίζους, να απαγάγουν ανθρώπους, να τους τοποθετούν εμφυτεύματα και να τους χρησιμοποιούν για γενετικές υβριδοποιήσεις. Μέχρι στιγμής τα πειράματα υβριδισμού για να συνθέσουν την ανθρώπινη ψυχή που είναι απαραίτητη για τους ελάσσονες θεούς ώστε να είναι σε θέση να αναλάβουν φυσική μορφή, πράγμα το οποίο είναι το ζητούμενο γι αυτούς, έχουν αποτύχει παταγωδώς.
Αυτοί οι εκπεσόντες αρχικά ήταν μέρος ενός «συμβουλίου θεών» που κυβερνούσε υπό την διεύθυνση του Δημιουργού όλων, του Παντοδύναμου Θεού. Ο Εωσφόρος (Σατανάς) επαναστάτησε, εξέπεσε, και το ένα τρίτο αυτών των ελασσόνων θεών εντάχθηκε στην εξέγερση του, χωρίς να κατανοούν πλήρως ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να σφετεριστούν την πλήρη και αιώνια δύναμη του Παντοδύναμου Θεού.
Τα καθήκοντα των κορυφαίων αρχηγών της ΧΜ προς αυτούς τους εκπεσόντες, απαιτούν να κρατούν τις ανθρώπινες μάζες σε πειθαρχία και να συμμορφώνονται με τους γενικούς στόχους που έχουν δοθεί από αυτούς τους εκπεσόντες ελάσσονες θεούς υπό μορφήν «παροχής συμβουλών και συγκαταθέσεων» κατά τη διάρκεια ιδιωτικών συναντήσεων με τα καθοδηγητικά τους πνεύματα.
Αυτοί οι κορυφαίοι αρχηγοί της ΧΜ είναι οι υπήκοοι των εκπεσόντων, που καλύτερα περιγράφονται ως πνευματικοί σκλάβοι που έχουν πρόθυμα παραιτηθεί από τις ψυχές τους σε αντάλλαγμα για τις τεράστιες περιουσίες, την μεγάλη δύναμη και το απίστευτο κύρος.
Οι ελάσσονες θεοί είναι στην πραγματικότητα υπερφυσικά, κακεντρεχή, εχθρικά προς τον άνθρωπο ενεργειακά βαμπίρ και πνευματικοί-οδηγοί από τους οποίους οι αρχηγοί της ΧΜ λαμβάνουν την γήινη εξουσία τους σε αντάλλαγμα για την κάλυψη των μεταξύ διαστάσεων αναγκών τους σε αρνητική ενέργεια.
Ένας από τους κύριους κοινωνικούς μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται από τους αρχηγούς της ΧΜ για να κρατήσουν τις ανθρώπινες μάζες σε πειθαρχία, έτσι ώστε να μπορούν να ολοκληρώσουν τους κακούς κοσμικούς τους στόχους, δηλ. τη σταδιακή εξολόθρευση της ανθρώπινης φυλής υποκαθιστώντας την με την δική τους νέα υβριδοποιημένη και ηλεκτρο-μηχανοποιημένη αυτοθεραπευόμενη μορφή της "τριπλής έλικας".
Οι συνεχείς πόλεμοι και οι κοινωνικές συγκρούσεις είναι επομένως απαραίτητες για να προκαλούνται πολλοί θάνατοι και πολλή μη αναγκαία ακραία ανθρώπινη δυστυχία και ανθρώπινος πόνος, ώστε να τροφοδοτούνται οι αρνητικές ενεργειακές ανάγκες αυτών των ελασσόνων θεών ως πνευματική τροφή, έτσι λοιπόν οι αρχηγοί της ΧΜ δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τα πάρα πάνω σύμφωνα με τις εντολές των πνευματικών τους οδηγών.
Έτσι τώρα είχαμε τις πρόσφατες ενέργειες των αρχηγών της ΧΜ να δημιουργήσουν «γεγονότα», όπως πολύ εξελιγμένες και μαζικές προκλήσεις των Ισλαμιστών για να δικαιολογήσουν σκηνοθετημένους πολέμους που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την δύναμη και τον έλεγχο της ΧΜ.
Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση μαριονεττών που πραγματοποιούν άμεσες προσβολές εναντίον του Αλλάχ, σοβαρές προκλήσεις εναντίον των Ισλαμιστών κυρίως των Σουνιτών και των Βαχαμπιστών που είναι νοητικά ελεγχόμενοι και στη συνέχεια, με σκηνοθετημένες ειδικές επιχειρήσεις της CIA / Mossad / SAS με μισθοφόρους που προβαίνουν σε ακραίες τρομοκρατικές πράξεις, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται φαλκιδευμένα και διαμορφωμένα βίντεο που διανέμονται σε επιλεγμένα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα αυτού του είδους προκλήσεων της ΧΜ που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τον πολυετή νοητικό έλεγχο εκατοντάδων εγκαταλελειμμένων παιδιών του Ισλάμ που μεγαλώνουν στα Σαουδαραβικά σχολεία κατάρτισης της / CIA / Μοσάντ και είναι νοητικά ελεγχόμενα σε τέτοιο σημείο που οι ψυχές τους δολοφονούνται και υφαρπάζονται .
Ο σκοπός αυτών των ελασσόνων θεών είναι να επιλέγουν τους δυνητικά πιο κακούς του κόσμου, να τους διαμορφώνουν σε «πιο κακούς» και στη συνέχεια να τους χρησιμοποιούν για να κυβερνήσουν πάνω σε περισσότερους ανθρώπους που τους έχουν διαμορφώσει για να γίνουν κακοί, έτσι το κακό έχει εξουσία πάνω στο κακό.
Ήταν ο Tupper Saussy που αποκάλυψε για πρώτη φορά αυτή τη διαδικασία του «κακού πάνω στο κακό» και το μυστικό τους σημάδι ή το σήμα κατατεθέν «Σημάδι του Κάιν» (τον διπλό σταυρό, έναν σταυρό γυρισμένο κατά 45 μοίρες και τοποθετημένο πάνω από τον χριστιανικό σταυρό).
Στην πράξη μια οντότητα που εμφανίζει το μυστικό σημάδι του Κάιν με κάποιο τρόπο είναι ένα σήμα προς τους άλλους που λειτουργούν υπό την εξουσία του Κάιν να δίνουν ένα φιλικό χέρι και να τους ευνοούν.
Στο περίφημο βιβλίο Ηγεμόνες του Κακού (Rulers of Evil), ένα βιβλίο που δόθηκε σε αρκετούς κορυφαίους αρχηγούς της ΧM, προκειμένου να εκπληρώσουν έναν από τους Κοσμικούς Κανόνες του Παιχνιδιού στον οποίον υπόκεινται επίσης, τον κανόνα της υποχρεωτικής δημοσιοποίησης προ-εκδήλωσης για ενημερωμένη συγκατάθεση.
Ανέκδοτες αναφορές που πιστεύεται ότι είναι ακριβείς δείχνουν, ότι υπάρχει αυτός ο κανόνας της δημοσιοποίησης για τον σκοπό της παροχής «σιωπηρής συγκατάθεσης του ανθρώπου» και απαιτεί την ενημέρωση των ανθρώπων για το τι κάνουν τα Πνεύματα Οδηγοί, έτσι ώστε οι άνθρωποι να λαμβάνουν ενημέρωση σε περίπτωση που αποφασίσουν να εμποδίσουν τέτοιες ενέργειες.
Και οι αρχηγοί της ΧM αναμένεται να μετατρέψουν τις ανθρώπινες μάζες σε δούλους των ελασσόνων θεών για να παρέχουν μια συνεχή ροή στην τροφοδοσία των αρνητικών ενεργειακών αναγκών της ισχύος των ελασσόνων θεών.
Και ως μέρος αυτής της συμφωνίας της Κοσμικής ανταλλαγής (μίσθωσης) που έχουν συνάψει με τους ελάσσονες εκπεσόντες θεούς, αυτοί οι αρχηγοί της ΧΜ λαμβάνουν τεράστια δύναμη, πλούτο και στάτους σε αντάλλαγμα για την δημιουργία συνεχών τελετουργικών μαζικών ανθρωπίνων θανάτων, με μια ευρεία ποικιλία μέσων συμπεριλαμβανομένων των: δόλια δημιουργημένων προκλητικών πολέμων, μαζικών ανθρώπινων ασθενειών, μαζικού ανθρώπινου πόνου, μαζικής ανθρώπινης υποβάθμισης, μαζικής εγκατάστασης προηγμένων ψυχοτρονικών (EMF, ELF, Κλιμακωτών και Wi-Fi), ψεκασμών, ραδιενεργού ρύπανσης και δηλητηρίασης, ενώ κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν ενδημική διαφθορά και βρωμιά σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας, και γενικά μια λειτουργική και συνεχή κόλαση σε όλο τον κόσμο επί του πλανήτη Γη.
Τα πνεύματα οδηγοί που δίνουν ισχύ σε αυτούς τους αρχηγούς της ΧΜ είναι αρνητικά ενεργειακά βαμπίρ που «τρέφονται» και παίρνουν δύναμη από τον μεγάλο ανθρώπινο πόνο και τον θάνατο. Όσο περισσότερος ο πόνος, το άγχος και ο τρόμος αυτών που πεθαίνουν, τόσο περισσότερη ενέργεια μπορούν να αποκομίσουν παρασιτικά από τα θύματά τους, όσο δε νεώτερα σε ηλικία είναι τα θύματα αυτά τόσο το καλύτερο.
Αυτή η αρχή είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί, αλλά είναι αυτή βάσει της οποίας οι αρχηγοί και οι κορυφαίοι συνεργάτες τους της ΧΜ ενεργούν όταν συμμετέχουν σε βαβυλωνιακά Ταλμούδ, Εωσφορικά (σατανικά) βασανιστήρια και τελετουργικές ανθρωποθυσίες, που συχνά περιλαμβάνουν μικρά παιδιά και βρέφη.
Αυτά όλα φυσικά γίνονται από τους αρχηγούς της ΧΜ ώστε να μπορούν να λαμβάνουν δύναμη, πλούτο και κύρος από τους εκπεσόντες ελάσσονες θεούς.
Αυτή φαίνεται να είναι η υποκείμενη αρχή που τροφοδοτεί το κακό σε κάθε επίπεδο μεταξύ των αρχηγών, των συνεργατών και των κορυφαίων μαριονεττών της ΧΜ. Τα μυστικά πνεύματα-οδηγοί εμφανίζονται μόνο σε εκείνους τους κορυφαίους μυημένους της ΧΜ που έχουν ολοκληρώσει μια σειρά από ‘’ανθρώπινα τελετουργικά συμβιβασμού " που γίνονται αυξανόμενα διεστραμμένα, βίαια, αηδιαστικά και βασίζονται σε διαστροφές του φύλου, στην παιδεραστία και στη συνέχεια, σε ανθρωποθυσίες.
Παρ 'όλην την ενδυνάμωση τους από τα κακά υπερ-φυσικά πνεύματα- που είναι καθοδηγητές τους, το αιώνιο πνεύμα του Θεού που εμφυτεύεται κατά τη γέννηση στην ψυχή ενός ατόμου (εκτός αν παραιτηθεί) παρέχει δυνατότητες ισχυρής αντίστασης στην προσπάθειά τους να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Αυτή η αντίσταση συνεχίζει να αυξάνεται απροσδόκητα ζητώντας την άμεση προσοχή και την εφαρμογή αντιμέτρων.
Πολλοί θεωρούν αυτή την αντίσταση στο κακό πως είναι το ευγενές ανθρώπινο πνεύμα. Στην Αμερική ονομάζεται «Εμείς οι Άνθρωποι» (We the People).
Το παγκόσμιο διαδίκτυο έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια μεγάλη αντίσταση κατά της επιτυχίας της ατζέντας της ΝΤΠ των εκπεσόντων η οποία προωθείται δια των κυβερνητικών πολιτικών με υποδείξεις από τους αρχηγούς της ΧΜ οι οποίοι δεν έχουν επιτύχει τις επιδιώξεις τους με την ταχύτητα και την ευκολία που αναμενόταν από αυτούς. Αυτό είναι το γιατί οι αρχηγοί της ΧΜ ανησυχούν τόσο πολύ για το Διαδίκτυο και προσπαθούν να καταλάβουν πώς να το ελέγξουν καλύτερα με ένα συντριπτικό χτύπημα. Η αποτυχία τους και η καθυστέρηση δεν είναι αποδεκτή και σύντομα θα πληρώσουν αδρά οι αρχηγοί της ΧΜ.
Πρόκειται σύντομα να πέσουν οι αρχηγοί της ΧΜ και οι συνεργάτες τους;
Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί συγκεκαλυμμένοι ερευνητές θεωρούν ότι το Διαδίκτυο δημιουργεί πλέον την αποδόμηση και την διάλυση της ΧΜ, άσχετα με το πόσο αυτή προσπαθεί και να το αντισταθμίσει, και ότι είναι πλέον πολύ αργά για την ΧM για να επιβιώσει.
Φαίνεται ότι οι ελάσσονες θεοί έχουν απογοητευθεί με τους αρχηγούς της ΧΜ, λόγω του ότι η κάλυψη των αρχηγών αυτών έχει αρθεί και οι ελάσσονες-εκπεσόντες θεοί πιθανόν να έχουν συνειδητοποιήσει πως μια νέα προσέγγιση, αυτή του «καλού παιδιού» πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ξεγελάσουν καλύτερα τον κόσμο ώστε να είναι πρόθυμος να παγκοσμιοποιηθεί και να σχηματίσει μια ΝΤΠ, την οποία αυτοί οι εκπεσόντες μπορούν πιο εύκολα να ελέγξουν.
Ανέκαθεν ο βασικός τους στόχος ήταν να δημιουργήσουν τόση διαφθορά σε όλες τις κυβερνήσεις, ώστε οι μάζες του κόσμου να μην έχουν καμία πίστη σε αυτούς που τις κυβερνούν.
Αυτό, τις καθιστά πολύ πιο διατεθειμένες να εγκαταλείψουν την κυριαρχία του έθνους τους και πιο ανεκτικές στην άνοδο ενός παγκόσμιου ηγέτη που εμφανίζεται ως ένας καλός τύπος.
Είναι μια καλή υπόθεση, ότι οι εκπεσόντες θα παίξουν τώρα το σενάριο του «καλού τύπου», που θα συμβάλει στην εξάλειψη της ΧM από το πρόσωπο της Γης, και θα δημιουργήσουν μια νέα οντότητα που θα εκπροσωπεί την ατζέντα τους για μια ΝΤΠ η οποία θα έχει ένα πολύ καλύτερο δημόσιο πρόσωπο και που θα είναι ικανή να φέρει την «εργασία» εις πέρας.
Αυτός ο Νεοταξίτης λαϊκιστής ηγέτης φυσικά θα φαίνεται εξωτερικά να είναι ένας πολύ καλός εραστής της ανθρωπότητας, ενώ εσωτερικά θα είναι κακός, όπως ο κάθε ψύχραιμος "διπρόσωπος" ψυχοπαθής, που περιγράφεται καλύτερα ως κακός με ένα ωραίο πρόσωπο και ένα πειστικό, είδος φωνής. Ξέρετε, το είδος των κορυφαίων εκλεγμένων πολιτικών και αξιωματούχων, που διευθύνουν την DHS και το LE
Ο μόνος τρόπος για τους αρχηγούς της ΧΜ να κρατήσουν τις ανθρώπινες Μάζες σε τάξη τα τελευταία 25 χρόνια είναι μέσω των υπηρεσιών τους πληροφοριών και την ανάπτυξη προηγμένων ψυχοτρονικών μεθόδων, μέσω του ελέγχου των κύριων ΜΜΕ και των ειδησεογραφικών καρτέλ, τους ψεκασμούς και την χρήση «νάνο έξυπνων» ουσιών που προσλαμβάνονται με τις επεξεργασμένες τροφές και μέσω του αέρα, η οποία λήψη αν συνεχιστεί αναμένεται να παράγει έναν ορισμένο βαθμό επιθυμίας των ανθρώπων να συγκεντρώνονται σε περιορισμένα αστικά κέντρα όταν οι ουσιες αυτές διεγείρονται με ηλεκτρονικά μέσα, δηλαδή όταν δεχτούν ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία δέσμης και κλιμακωτά παλμικά κύματα. (σ.μ. η συγκέντρωση των ανθρώπων σε πυκνοκατοικημένα αστικά κέντρα επιδιώκεται, ώστε να είναι πιο εύκολα διαχειρήσιμοι. Αυτός είναι και ο λόγος που απαγορεύεται στην Αμερική, μια οικογένεια να πάει να ζήσει «εκτός δικτύου».)
Αλλά μέχρι στιγμής, ακόμη και αυτές εξελιγμένες ψυχοτρονικές προσπάθειες της ΧΜ να κρατήσει τους αμερικανούς (και όχι μόνον) ως δουλοπάροικους, είναι ανεπαρκείς. Το Διαδίκτυο έχει πλέον δημιουργήσει την πραγματική παγκόσμια πληροφόρηση.
Τώρα υπάρχουν διάφορες αρκετά ισχυρές ανεξάρτητες μυστικές δυνάμεις που έχουν προκύψει όχι μόνον στο εσωτερικό των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Κίνας, αλλά και που τα μέλη τους μπορούν να είναι «ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας» οι οποίες είναι αντι-ΧΜ, και οι οποίες έχουν επίσης προηγμένη τεχνολογία και ψυχοτρονική δύναμη. Αυτές οι νέες φατρίες έχουν προκύψει από την άνοδο της πληροφόρησης σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων και των μυστικών υπηρεσιών, που τώρα εμποδίζουν την ανάπτυξη τέτοιων τεχνολογιών της KM, και έχουν γίνει κάθετοι, αλλά ισχυροί μυστικοί εχθροί της ΚΜ.
Κάθε μέρα φαίνεται όλο και περισσότερο πως οι ελάσσονες εκπεσόντες θεοί δεν χρειάζονται πλέον τους αρχηγούς της ΧΜ, και ότι πρόκειται να τους καταργήσουν, αφήνοντάς τους να καταστραφούν και να διαλυθούν από τον υπόλοιπο κόσμο καθώς ο παγκόσμιος λαϊκισμός φτάνει σε κρεσέντο. Καθώς λοιπόν θα συμβαίνει αυτό, φυσικά όλος ο κόσμος θα χαίρεται.
Πολλή χαρά και αυθόρμητες γιορτές έλαβαν χώρα σε πολλές φατρίες των πληροφοριών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και της Αμερικής, όταν πρόσφατα ο ισραηλινός δορυφόρος «Facebook» καταστράφηκε από έκρηξη του πυραύλου στην εξέδρα εκτόξευσης.
Έχει αναφερθεί από κάποιους εκ των έσω γνωρίζοντες, ότι αυτό προκλήθηκε είτε από μια ταχέως κινούμενη μυστηριώδη σφαίρα η οποία εξαπέλυσε μια ακτίνα λέιζερ ή ακτίνων Χ ή με άλλα μέσα υψηλής τεχνολογίας. Το σίγουρο είναι πως έχει γίνει κυβερνο-επίθεση στα λειτουργικά της όλης επιχείρησης. Αυτό ήταν πιθανότατα μια άμεση ανταπόδοση για τους «Likudists» του Ισραήλ (σ.μ. Likudists είναι οι οπαδοί του κόμματος Likud του Νετανιάχου) και τους RKM Zios ( σ.μ. Σιωνιστές της Χαζαρικής Μαφίας του Ρότσιλντ) για την επίθεσή τους εναντίον της Αμερικής στις 11/09/01. Ναι, η αποπληρωμή είναι μια πραγματική σκύλα! Στοιχηματίζω πως πολλά περισσότερα είναι τώρα καθ΄οδόν.
Θα ήταν μάλλον σωστό να υποθέσουμε, ότι αυτό θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη μεγάλη ήττα για την ΧM, με την πρώτη να είναι η ήττα ματ κατά του ISIS στη Συρία από την Ρωσική Ομοσπονδία, σύμμαχο της Συρίας που επενέβη μετά από αίτημα του Άσαντ, επέμβαση η οποία είναι νόμιμη βάσει του διεθνούς δικαίου.
Οι κορυφαίοι αρχηγοί της ΧΜ είναι τώρα σε μυστικές συνεννοήσεις προσπαθώντας να καταλήξουν σε μια λύση για τις συνεχιζόμενες μαζικές διαρροές απορρήτων, οι οποίες απειλούν τώρα σοβαρά την ισχύ τους και την ύπαρξή τους, και οι οποίες δημοσιεύονται καθημερινά στο Διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο.
Μια τέτοια λύση μπορεί να επωφεληθεί από τη λήξη της σύμβασης μιας Αμερικανικής εταιρείας που ελέγχει το Διαδίκτυο, την ICANN.
Αλλά αυτή η προσπάθεια μπορεί να αποτύχει και να μειώσει ακόμη περισσότερο τη δύναμη της ΧΜ, καθώς θα υποστηρίζει την ενδυνάμωση ενός νέου παγκοσμίως πολιτικά ορθού αναδυόμενου παγκόσμιου ηγέτη στην δημοφιλή του μορφή.
Η σύμβασή τους, η οποία απαλλάσσει την ICANN από την μονοπωλιακή νομοθεσία της Αμερικής, λήγει στο τέλος του Σεπτεμβρίου το 2016.
Η συμφωνία πίσω από την ICANN φέρεται να απαιτεί τη μεταβίβαση του ελέγχου σε μια μεγάλη οντότητα που δεν ευθυγραμμίζεται με οποιοδήποτε μεμονωμένο έθνος και πιθανότατα ο ΟΗΕ είναι η μόνη τέτοια επιλογή που ικανοποιεί αυτήν την απαίτηση.
Αυτό θα μπορούσε ίσως να είναι μια ευκαιρία να τοποθετηθούν νέοι έλεγχοι στο Διαδίκτυο για να λογοκρίνονται τα πάντα υπό το πρόσχημα της «παγκόσμιας πολιτικής ορθότητας», το οποίο θα περιγραφόταν καλύτερα ως νεο-μπολσεβικισμός, ο οποίος είναι μια δημιουργία της Χαζαρικής μαφίας που χρονολογείται από την δημιουργία του μπολσεβικισμού το 1917.
Ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε μαζικές παρακολουθήσεις και λογοκρισίες των ιστοσελίδων και των καταχωρήσεων στο Διαδίκτυο στο youtube.com, η Google σαρώνει και επεμβαίνει σε ορισμένες ιστοσελίδες "που λένε την αλήθεια", αλλά ξέρουμε επίσης ότι αυτές οι οντότητες φέρονται να εμπλέκονται στενά με υψηλού επιπέδου οργανισμούς πληροφοριών, έτσι ώστε δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη.
Μερικοί ερευνητές θεωρούν το Google ως ένα εγκληματικό και μυστικό πρακτορείο πληροφοριών της ΧΜ. Σίγουρα παίρνει τα προφίλ και τα δεδομένα όλων των χρηστών του και τα πωλεί στο εμπόριο. Πολλοί ερευνητές έχουν υποψιαστεί ότι το Διαδίκτυο αρχικά πληρωνόταν με τα χρήματα από τις μαύρες επιχειρήσεις ναρκωτικών και τώρα πληρώνεται από την μαύρη χρηματοδότηση και τις μυστικές πωλήσεις των δεδομένων του χρήστη.
Όταν τα πράγματα «ζεσταίνονται» στην ΧΜ ή αισθάνονται ότι έχουν χάσει τον έλεγχο λόγω αυθόρμητης ανάδυσης του λαϊκισμού, οι κορυφαίοι αρχηγοί της ΧM (οι οποίοι είναι και οι κορυφαίοι παράγοντες χάραξης πολιτικής της Αμερικανικής κυβέρνησης) παραδοσιακά σχεδιάζουν και θέτουν σε εφαρμογή νέες μεγάλες κρίσεις που οδηγούν "τα γεγονότα" στο να ανακτήσουν την κεντρική εξουσία και τον έλεγχο.
Στη συνέχεια, δημιουργούν και υλοποιούν σημαντικά περιστατικά που υποστηρίζονται από τις ψυχολογικές επιχειρήσεις (PSYOPS) των Ελεγχομένων Μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (CMMM). Αυτά είναι συνήθως οι μεγάλες καταστροφές και τα γεγονότα που δημιουργούν μεγάλο χάος. Τα γεγονότα αυτά πρέπει να είναι αρκετά μεγάλα και να προωθούνται αρκετά από τα Μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ώστε να χρησιμεύουν ως σημαντικές Ψυχολογικές Επιχειρήσεις (PSYOPS) κατά των πληθυσμιακών μαζών.
Και ο μαζικός φόβος που δημιουργείται στο υποσυνείδητο των μαζών πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να παρακινήσουν τους ανθρώπους να είναι πρόθυμοι εκχωρήσουν όλο και περισσότερα βασικά ανθρώπινα, κοινά νομικά και συνταγματικά δικαιώματα.
_________
Υπάρχουν μερικά πολύ δυσάρεστα γεγονότα που μπορούν να δημιουργηθούν από την ΧΜ.
Πολλά "εξαφανισμένα πυρηνικά», και φθηνή νέα τεχνολογία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή μικρο-πυρηνικών. Επίσης για τον σκοπό αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν ράβδοι χρησιμοποιημένου καυσίμου από πυρηνικά εργοστάσια.
Μπορείτε να στοιχηματίσετε πως οι αρχηγοί της ΧΜ εξετάζουν σοβαρά τη χρήση της CIA και της Μοσάντ για να πυροδοτήσουν μία ή περισσότερες από αυτές τις συσκευές σε μια αμερικανική ή άλλη πόλη της επιλογής τους.
Εάν συμβεί κάτι τέτοιο να είστε σίγουροι ότι η CIA με κάποιο τρόπο θα το έχει επιτύχει προσλαμβάνοντας νοητικά ελεγχόμενους μισθοφόρους που θα εμφανίζονται ως ισλαμιστές τρομοκράτες, προκειμένου να δικαιολογήσουν έναν ακόμη διαρκή πόλεμο στη Μέση Ανατολή ώστε να αποκομίσουν και πάλι τεράστια κέρδη για τους τραπεζίτες και τους παλιόφιλους εταιρικούς συνεργάτες τους.
Οι αρχηγοί της ΧM έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, για να σχεδιάσουν " γεγονότα" σε περίπτωση που ο οικονομικός γκρεμός τους που πολύ φοβούνται πλησιάσει στην πραγματικότητα, και οι ακραίοι οικονομικοί χειρισμοί τους για την πρόληψη της κατάρρευσης των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών τους αποτύχουν.
Οι ΗΠΑ φαίνονται τώρα να πλησιάζουν ταχέως σε ένα σημαντικό οικονομικό γκρεμό, λόγω του ότι έρχεται το τέλος του πετρο-δολαρίου των ΗΠΑ ως αποθεματικού παγκόσμιου νομίσματος, με την άνοδο της Τράπεζας ανάπτυξης των BRICS, την Τράπεζα AIIB, το νέο σύστημα του Κινεζικού Swift και το νέο έργο του δρόμου του μεταξιού της Ευρασιατικής ανάπτυξης.
Πολλοί από τους ηγέτες του μη-δυτικού κόσμου είναι τώρα σε θέση να γνωρίζουν καλά την υφαρπαγή του City του Λονδίνου, του Βατικανού και της Αμερικανικής κυβέρνησης από την ΧΜ.
Αυτοί οι ηγέτες λένε ένα πράγμα δημόσια για να παραμείνουν φίλοι με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ενώ κρυφά να προβαίνουν σε ρυθμίσεις, για να συμμετάσχουν σε αυτά τα νέα Ρωσικά / Κινεζικά Τραπεζικά Συστήματα και συγχρόνως χτίζουν ισχυρά οικονομικά τείχη προστασίας τους από το πετρο-δολάριο των ΗΠΑ το οποίο σχεδιάζουν να καταβαραθρώσουν σταδιακά από την θέση του ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.
Συλλογικά, αυτοί οι εκπεσόντες είναι αυτό που αναφέρεται από τους μυημένους ως «Τρίτη Δύναμη» και λειτουργούν υπό την εποπτεία του Εωσφόρου (Σατανά), ο οποίος είναι ο θεός του Πλανήτη Γη.
Είναι σε αυτήν την Τρίτη Δύναμη που οι κορυφαίοι αρχηγοί της ΧΜ , τόσοι άλλοι κορυφαίοι εκλεγμένοι αξιωματούχοι και "σούπερ-ελίτ» έχουν ξεπουληθεί για να αποκτήσουν δύναμη, πλούτο και στάτους.
_________
Σύναψη
Στην αρχή αυτού του άρθρου υπάρχει η ερώτηση: "τι μπορεί να κάνει η ΧΜ για να διατηρήσει τον έλεγχο τώρα που δέχεται επίθεση από όλες τις πλευρές;"
Στο άρθρο αποκαλύπτονται μερικές από τις πιθανές αντιδράσεις τους. Αλλά το «δια ταύτα» είναι τούτο: Η ΧΜ και οι ηγέτες της είναι καταδικασμένοι. Οι ελάσσονες θεοί δεν τους έχουν πλέον ανάγκη, ως μέρος του αναθεωρημένου σχεδίου τους να συνδεθούν άμεσα με την ανθρώπινη φυλή μέσα από παγκόσμιο λαϊκισμό και την παγκόσμια «πολιτική ορθότητα».
Αυτοί οι ελάσσονες εκπεσόντες θεοί σχεδιάζουν να εξαπατήσουν τις μάζες κατευθείαν, παριστάνοντας «το καλό παιδί» και παρουσιάζοντας τον άνθρωπό τους ως ευεργέτη που επιλύει τα προβλήματα σαν ηγέτης της παγκοσμιοποίησης της ΝΤΠ, και ο οποίος σε κάποιο σημείο θα ισχυριστεί πως αυτός είναι ο Χριστός, ο Μεσσίας του κόσμου. Αλλά και αυτό θα αποτύχει επίσης.
Αυτό που οι αρχηγοί της ΧΜ δεν καταλαβαίνουν, είναι το ότι οι ελάσσονες θεοί που εξυπηρετούν είναι απλά αυτό: - ελάσσονες θεοί που έχουν επαναστατήσει, που συνεχίζουν να επαναστατούν όσο βρίσκονται απομονωμένοι εδώ στον Πλανήτη Γη και που τελικά θα καταστραφούν για αυτό που κάνουν.
Αυτοί οι ελάσσονες θεοί μπορούν να περιγραφούν καλύτερα ως η θρυλική Τρίτη Δύναμη. Αυτή η Τρίτη Δύναμη κρυφά περιφρονεί τους αρχηγούς της ΧΜ (και όλους τους ανθρώπους), και ενεργεί με διπροσωπία απέναντί ​​τους, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει για τους δικούς της κακούς σκοπούς.
Η Τρίτη Δύναμη (οι ελάσσονες-εκπεσόντες θεοί) θα ξεφορτωθούν τους αρχηγούς της ΧΜ όταν δεν τους χρειάζονται πλέον και ο χρόνος αυτός φαίνεται να πλησιάζει γρήγορα.
___________


Πηγή:
Μετάφραση - Ελεύθερη απόδοση: Γιώργος Βουδούρης