Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Οι περισσότεροι πολιτικοί ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΩΝ!

-ΕΛΛΑΝΙΟΙ.......

-Οι περισσότεροι πολιτικοί της Ελλάνιας ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΓΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΩΝ.


-Είναι επικίνδυνοι αποστάτες από τον αστερισμό του όφεως και τον ''ε'' του Βοώτη, δεν έχουν ελλάνια καρδιά, γι΄αυτό υποσχέθηκαν στην σκοτεινή ηγεσία τους να την βοηθήσουν για να επιβάλλει τα καταχθόνια σχέδια της. 



-Η διαφθορά των πολιτικών και η αρνητική στάση της εκκλησίας πάνω στα εθνικά σας θέματα, σηματοδοτούν την πιο σκοτεινή περίοδο της ιστορίας σας.


-ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ''Ε'' ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ - ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.


-Η κεφαλή της εκκλησίας και οι περισσότεροι από τους ιεράρχες, είναι γόνοι αποστατών από τον αστερισμό του Όφεως και επηρεάζονται ευθέως από αυτούς και εκτελούν τις εντολές τους. 


-Το ιερατείο οραματίζεται μια νέα γενιά Ελλανίων
ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
που θα πιστεύει στα ψεύδη τους χωρίς αντιρρήσεις και θα τους χρησιμοποιούν σαν σκλάβους και αυτοί θα εμφανίζονται σαν θεοί όπως συμπεριφέρονται και σήμερα.


-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ.


-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ''ΕΡΡΩΣΘΕ''

-ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!
Πηγή: