Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ UFO ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Σ' ένα επιστημονικό φόρουμ με θέμα «Η αλήθεια των UFO της Κίνας» που έγινε στην πόλη Guangzhou της Κίνας στις 23 Αυγούστου 2010, ο κινέζος καθηγητής αστρονομίας της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών Wang Sichao, παρατηρητής και με σαράντα χρόνια εμπειρίας στο Αστρονομικό Παρατηρητήριο Zijinshan, στο «Purple Mountain» της Κίνας, ανάφερε δημοσίως:
«Τα UFO είναι υλικά σκάφη με τα οποία οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη.


Έχω καταγράψει πολλές φορές τα οχήματα τους από το Παρατηρητήριο σε απόσταση 150 και 1.500 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη και διαπίστωσα ότι κινούνται με ταχύτητες που φθάνουν στο 80% της ταχύτητας του φωτός.
Οι εξωγήινοι διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία με την οποία τα σκάφη τους γίνονται αόρατα και μη ανιχνεύσιμα από τα γήινα ραντάρ.
Απορρίπτω δηλώσεις επιστημόνων ότι τα σκάφη των UFO είναι δήθεν εχθρικά.
Οι εξωγήινοι μας επισκέπτονται με ειρηνικές διαθέσεις, είναι αρκετά φιλικοί και δεν απαιτούν κάποιο πολύτιμο υλικό από τον πλανήτη μας, καθώς μπορούν και κατασκευάζουν τα δικά τους υλικά όποια στιγμή θέλουν αφού διαθέτουν πολύ προηγμένη τεχνολογία.
Πολλές φορές οι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη Γη και βοήθησαν τους ανθρώπους στην έρευνα και στην ανάπτυξη, γιατί θέλουν να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μαζί τους.
Στην περίπτωση που οι εξωγήινοι δεν έρχονται με ειρηνικές διαθέσεις, τονίζω ότι δεν είναι θεοί και ότι έχουν και αυτοί τα αδύνατα τους σημεία με τα οποία ενδεχομένως θα μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, ακόμη και να τους νικήσουμε».
Πολύ όμορφα όλα αυτά που μας είπε και ακόμη πιο όμορφα πρέπει να είναι αυτά που δεν μας είπε όπως για παράδειγμα πως ξέρει ότι δεν είναι εχθρικοί αλλά φιλικοί;
Πως ξέρει ότι μας βοήθησαν και θέλουν συνεργασία μαζί μας;
Δεν μας είπε ποιες είναι οι αδυναμίες που έχουν ώστε να μπορούμε να τους νικήσουμε.
Το σπουδαιότερο που δεν μας είπε πως ξέρει όλες αυτές τις λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα;
Μήπως, λέω μήπως, είχε κάποια επαφή μαζί τους;
Περίληψη της ομιλίας του Wang Sichao δημοσίευσαν οι κινέζικες εφημερίδες, καθόσον οι κινεζικές αρχές ενθαρρύνουν σιωπηρά μια «Εξωπολιτική» συζήτηση περί προηγμένων μορφών εξωγήινης ζωής, προκειμένου να προετοιμάσουν την κινεζική και την παγκόσμια κοινή γνώμη για την επικείμενη αποκάλυψη της ύπαρξης των εξωγήινων.
ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.



Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ