Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ο Πούτιν παραδίδει περιχαρής στον Στίβεν Σιγκάλ το ρωσικό διαβατήριο (Βίντεο)

Και επίσημα «Ρώσος» ο διάσημος ηθοποιός

Αυτοπροσώπως και όχι μέσω κάποιου εκπροσώπου του επέλεξε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, να παραδώσει το νέο ρωσικό διαβατήριο στον Αμερικανό (μέχρι πρότινος) ηθοποιό Στίβεν Σιγκάλ, τονίζοντας μάλιστα ότι ελπίζει πως αυτή η πράξη αντανακλά την «ομαλοποίηση» των τεταμένων σχέσεων της χώρας του με την Ουάσινγκτον.

Ο σταρ των ταινιών δράσης κάθισε μαζί με τον Πούτιν σε ένα στρογγυλό τραπέζι στο Κρεμλίνο, σε μια συνάντηση που καλύφθηκε από την κρατική τηλεόραση. Εκεί, ο Ρώσος πρόεδρος έδειξε στον ηθοποιό του Χόλιγουντ πού έπρεπε να υπογράψει για γίνει και επίσημα... συμπατριώτης του.



Αφού έγινε αυτό, αντάλλαξαν μια εγκάρδια χειραψία, με τον Πούτιν να συγχαίρει τον Σιγκάλ και εκείνος να τον ευχαριστεί, φυσικά στα ρώσικα.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Κρεμλίνο αργότερα σήμερα, αναφερόταν πως οι δύο άνδρες συζητούσαν καιρό την χορήγηση υπηκοότητας αλλά ότι είχαν συμφωνήσει από κοινού να μην δοθεί στην κίνηση αυτή πολιτικό νόημα.



 Κατά τον Πούτιν, η προσθήκη του Σιγκάλ στην λίστα των σελέμπριτις που έχουν πολιτογραφηθεί Ρώσοι τα τελευταία χρόνια είναι μια ένδειξη ότι επιτέλους εξομαλύνονται οι προβληματικές σχέσεις με την Ουάσινγκτον, αναφέρει η ανακοίνωση.






Πηγή:
protothema.gr