Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ντουτέρτε: Το παιδόφιλο Βατικανό νοιάζεται μόνο για πλόυτο, ας αφήσει την κριτική για την καταπολέμηση των ναρκωτικών στη χώρα μας

Ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Rodrigo Duterte επέκρινε την Καθολική Εκκλησία για την επίθεση της εναντιον του για τα “ανθρώπινα δικαιώματα”, λέγοντας ότι το Βατικανό δεν έχει κάνει τίποτα για τους τοξικομανείς στις Φιλιππίνες εκτός από τη συλλογή χρημάτων.

Στη συνέχεια πρόσθεσε τη δική του εκδοχή για το πως πρέπει να είναι μια θρησκεία .
“Λέτε ότι εγώ ο Duterte είμαι δολοφόνος. Μπορείτε ιερείς, να με κατηγορήσετε για τους θανάτους χιλιάδων εμπ’ορων ναρκωτικών , ακόμη και γι αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στα νοσοκομεία.
Αλλά εσείς είστε αυτοί που “σκότωσατε” τον Χριστό, «δήλωσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων.

Αλλά ο πρόεδρος πιστεύει ότι η Εκκλησία αγνοεί τις Φιλιππίνες και δεν κάνει τίποτε ουσιώδες για την καταπολέμιση του εμπορίου ναρκωτικών, ενώ συνεχίζουν να τσεπώνουν πολλά μετρητά!

Στη συνέχεια πρότεινε μια “Iglesia ni Duterte» (Εκκλησία του Duterte), στην οποία δεν θα υπάρξει «καμία απαγόρευση, μπορείτε να έχετε ακόμη και πέντε γυναίκες. Αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε υπεύθυνοι για τα προβλήματά σας. ”

“Η Εκκλησία δεν δίνει τίποτα ακόμα και αν συγκεντρώνουν τόσο πολύ πλούτο.
Η δήλωσή μου είναι γεμάτη σαρκασμό, επειδή [ιερείς] με έχουν επικρίνει. Είναι υποκριτές », πρόσθεσε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η Αμερική δεν κάνει τίποτα για τα 4 εκατομμύρια των Φιλιππίνων τοξικομανών. Και συνεχίζουν να με προσβάλλουν”συνέχισε.

Ο καθολικισμός είναι μια πικρή θρησκεία. Είναι καιρός να σας δείξουμε την ιστορία της », είπε, αναφέροντας οτι π Πάπας Λέων βίαζε ακόμα και το παιδί του. “




Πηγή: