Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ...

Τα κύρια σημεία της τελευταίας συνέντευξης του Cobra στο 2016 που δόθηκε προχθές, 27 Δεκεμβρίου..

ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΔΙΧΤΥΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

- Αυτοί που χάνονται στον αγώνα κατά των δυνάμεων του σκότους θα τιμηθούν με νέα μετενσάρκωση!

COBRA - Δεν ευσταθεί η άποψη του Benjamin Fulford ότι οι David Rockefeller και Nathaniel Rothschild σκοτώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Αυτό θα συμβεί όταν θα είμαστε πολύ κοντά στην Αποκάλυψη και όταν θα αρχίζει να εκδηλώνεται και θα απασχολεί την κύρια ροή των πολυμέσων ενημέρωσης(!)

- Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω 100% ότι ο επίσκοπος Echevarria, αρχηγός της Opus Dei, πέθανε στις 12 Δεκεμβρίου, αν όμως συνέβη αυτό δεν θα υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις για την Καθολική Εκκλησία και τους ανθρώπους του κόσμου μας από αυτό το θάνατο.

- Ολόκληρη η περιοχή γύρω και κάτω από το Ντένβερ (του Κολοράντο) είναι τώρα το επίκεντρο μιας ανοικτής σύγκρουσης μεταξύ των διαφόρων φατριών, κάποιες δε από αυτές ανήκουν στην Cabal. Ως ένα βαθμό διαρρέουν κάποιες πληροφορίες στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Αυτή η σύγκρουση είναι μία μόνο πτυχή των μεγάλων μετασχηματισμών ή μια προετοιμασία για αυτά που θα συμβούν κοντά και πριν από την εκδήλωση του Γεγονότος. Αυτά που συμβαίνουν εκεί τώρα δεν αποτελούν την αποφασιστική κίνηση που θα δώσει τη τελική ώθηση.

- Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τους ισχυρισμούς των Corey Goode & David Wilcock ότι η θετική "Γήινη Συμμαχία" έχει αποφασίσει κατόπιν διαπραγμάτευσης με την "σκοτεινή ελίτ" και άλλες μυστικές ομάδες που ελέγχει το Συνδικάτο ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να αντέξει την πλήρη Αποκάλυψη, διότι θα φέρει το απόλυτο χάος λόγω του "συναισθηματικού σοκ". Η ανθρωπότητα είναι περισσότερο από ικανή και έτοιμη να αντέξει και να διαχειριστεί την πλήρη Αποκάλυψη. Στην πραγματικότητα η ανθρωπότητα είναι περισσότερο εξοπλισμένη για να χειριστεί την πλήρη Αποκάλυψη παρά τη μερική Αποκάλυψη, επειδή η μερική αποκάλυψη φέρνει παράδοξα στο μυαλό και δημιουργεί ψυχολογικό στρες. Παρατάξεις που δεν υποστηρίζουν την πλήρη αποκάλυψη δεν ανήκουν στις Δυνάμεις του Φωτός. Το σχέδιο των Φωτεινών Δυνάμεων είναι αμετάβλητο και η πλήρης Αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν και μόλις η κατάσταση το επιτρέψει.

- Μετά την εκδήλωση (του Γεγονότος) και πολύ σύντομα, τα χρήματα θα καταστούν άνευ αντικειμένου, διότι θα έχουμε προηγμένες τεχνολογίες για να υλοποιούμε όλα όσα χρειαζόμαστε με αντιγραφείς και, η πνευματική συνείδηση της ανθρωπότητας θα φθάσει σε τέτοιο σημείο όπου τα χρήματα δεν θα χρειάζονται πλέον.

- Αυτοί που επισκέπτονται την Ανταρκτική ανήκουν σε φατρίες της Cabal και στόχος τους είναι να βρουν καταφύγιο εκεί για να αποφύγουν το κύμα μαζικών συλλήψεων που θα ξεκινήσει αμέσως με την εκδήλωση του Γεγονότος.

- Ο "Planet X" βρίσκεται σε τροχιά πέρα από τον Πλούτωνα και θα παραμείνει εκεί. Δεν θα πλησιάσει τον πλανήτη Γη. Είναι η βάση του Κινήματος Αντίστασης (Resistance Movement), το οποίο αγωνίζεται για την απελευθέρωση του πλανήτη. (Σημείωση δική μου: Πρόκειται για την Αστροπολιτεία των Ολυμπίων "Φοίνιξ")

- Η ομάδα "Χίμαιρα" ελέγχει με την τεχνολογία Al τους Δρακονιανούς και τους Ερπετοειδείς, καθώς και όλη τους την δράση και συμπεριφορά. Η τεχνολογία αυτή δεν είναι ανεξάρτητη τεχνητή νοημοσύνη, αλλά πάντα συνδέεται με μια οργανική οντότητα.

- Ο Ντοναλτ Τραμπ συνδέεται με ένα συγκεκριμένο δυναμικό που κλίνει προς τις Δυνάμεις του Φωτός. Επίσης για τις Φωτεινές Δυνάμεις εργάζεται και ο Steve Pieczenik.

- Θα φέρει αντίθετο αποτέλεσμα η προσπάθεια της Cabal και των κυβερνήσεων που ελέγχει να αντιμετωπίσουν τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης με την κατηγορία ότι μεταδίδουν "ψευδείς ειδήσεις". Οι εν λόγω "ψευδείς ειδήσεις" δημοσιεύονται στα κύρια ΜΜΕ αναφέροντας την πηγή τους, κάνοντας ολοένα και περισσότερο κόσμο να στρέφεται προς αυτά.

- Οι συλλήψεις για την παιδεραστία που ξεκίνησαν στην Ευρώπη, θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν και κάποια στιγμή, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για το αντίθετο, θα ξεσπάσουν και στις ΗΠΑ και θα κλιμακωθούν με την έναρξη του Γεγονότος.

- Οι φυλές των φιλικών εξωγήινων (Quardian ET) που θα καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα μετά την εκδήλωση του Γεγονότος είναι οι Πλειάδιοι, οι Σείριοι, οι Ανδρομέδιοι, οι Αρκτουριανοί και κάποιοι όχι και τόσο γνωστοί άλλοι.

- Δεν έχει ακόμα μειωθεί ο κίνδυνος για την ανθρωπότητα από την οντότητα Yaldabaoth και τις βόμβες πλάσματος toplet (που περιβάλλει σαν χταπόδι σε αιθερικό επίπεδο τον πλανήτη) και ούτε προέρχεται από δορυφόρο του Κρόνου η πηγή δύναμης και ενέργειας της οντότητας αυτής.

- Παρά τα όσα ισχυρίζεται ο Benjamin Fulford, ο Βλαντιμήρ Πούτιν δεν είναι κλώνος και εργάζεται για τις Δυνάμεις του Φωτός.

- Δεν πρόκειται να επιτραπεί η χρήση πυρηνικών όπλων ούτε είναι ανεκτή η επανάληψη αυτού που έγινε στην Χιροσίμα.

- Η πρόσφατη εκτελεστική εντολή που υπέγραψε ο Ομπάμα, που διατάσσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να προετοιμάσει τις υποδομές της για τις "επερχόμενες ηλιακές εκλάμψεις", δεν μπορεί να έχει σχέση με το Γεγονός, διότι οι ηλεκτρονικές συσκευές θα λειτουργούν κατά την εκδήλωση του, το οποίο θα επηρεάσει θετικά όλα τα όντα του πλανήτη.

- Οι Δρακονιανοί ενσαρκώνονται σε ανθρώπινο σώμα προβάλλοντας την ουσία της ψυχής τους σε γενετικούς θαλάμους ενσάρκωσης. Η τεχνολογία τους αυτή είναι τώρα περιορισμένη

- Ο Φιντέλ Κάστρο υπηρετούσε τις σκοτεινές δυνάμεις.

- Υπάρχουν πολλές εξωγήινες βάσεις στο Αφχανιστάν, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την πληροφορία ότι δυνάμεις των ΗΠΑ βρήκαν και σκότωσαν γίγαντα που ζούσε σε σπηλιά ή συγκρούστηκαν με εξωγήινους.

- Είναι αλήθεια ότι συνελήφθησαν πολλοί δυτικοί και άλλοι στρατιωτικοί στο Χαλέπι. Δεν είναι ζωντανός ο Ferdinand Marco και ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Νήσων Duterte δεν ανήκει στις Δυνάμεις του Φωτός.

- Αυτοί που χάνονται στον αγώνα κατά των δυνάμεων του σκότους θα τιμηθούν με νέα μετενσάρκωση.

- Η "Χίμαιρα" μπορεί να διαβάζει σε κάποιο βαθμό τις ιδιωτικές σκέψεις και να επεμβαίνει στα όνειρα σας, όταν η συχνότητα σας υπερβαίνει κάποιο όριο.

- Πρόκειται για καθαρή ανοησία η άποψη ότι οι άγγελοι και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι αποτελούν πτυχές του Εωσφόρου (του Εωσφόρου υπό την κακή έννοια)

- Μερικοί από τους Ζωροάστρη, Ράμα, Κρίσνα, Βούδα, Ιησού, Μωάμεθ, Meher Baba και άλλων ήσαν Avatars και ιδιαίτερα ανεπτυγμένα όντα και κάποιοι όχι.

- Ο Κρίσνα ήλθε από το αστρικό σύστημα του Σειρίου και η αποστολή του ήταν να φέρει φώτιση για την ανθρωπότητα.

- Επίσης από το αστρικό σύστημα του Σειρίου προέρχονται τα δελφίνια και οι φάλαινες για να εδραιώσουν τις ενέργειες της ελαφρότητας και της χαράς στο πλανητικό ενεργειακό δίκτυο, ιδίως μέσω των ωκεανών.

- Το βουητό που ακούν πολλοί άνθρωποι την ώρα που ξυπνούν είναι ένα μέρος της τεχνολογίας ήχου της "Χίμαιρας" που ελέγχει τον πληθυσμό της επιφάνειας. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να το ακούσουν, μερικοί όχι. Πρόκειται για infrasound γύρω στα 10-50 HZ και υπερηχογράφημα κάπου και μεταξύ των 15-20 kilohertz.

- Οι διάφορες γλώσσες στον πλανήτη εξελίχτηκαν από τον καιρό της Ατλαντίδας.

Νίκη του Φωτός!
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 
Πηγή: