Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ

Τρεις πόλεις - κράτη, απαρτίζουν την Ανίερη Τριάδα...

Το σύστημα - απάτη εγκαθιδρύθηκε με ένα όνομα και με ένα νομικό πλαίσιο ελέγχου, καθιστώντας τους βρυκόλακες που πίνουν το αίμα της ανθρωπότητας κυρίους και τα θύματα τους σκλάβους.



Η εγκληματική οργάνωση ελέγχου και εξαπάτησης της ανθρωπότητας συνίσταται από τρεις πόλεις - κράτη τα οποία συγκροτούν την Ανίερη Τριάδα, την νέα Βαβυλώνα.

- Το Βατικανό, το οποίο ασκεί μέσω των θρησκειών τον νοητικόν έλεγχο στους σκλάβους,

- το City του Λονδίνου το οποίο διαχειρίζεται το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα απάτη και

- η Washinghton DC, η οποία ασκεί τον παγκόσμιο στρατιωτικό και αστυνομικό έλεγχο.

Ο χειρισμός και ο έλεγχος του συστήματος γίνεται και ασκείται από τις εξαρτώμενες τοπικές κυβερνήσεις με τα δικά τους δικαστήρια και τους μηχανισμούς καταστολής. Σε όλα τα καίρια πόστα του συστήματος και για την ασφαλή λειτουργία του, τοποθετούνται άψυχες οντότητες.

Από την στιγμή της γέννησης και της ονοματοδοσίας ενός παιδιού, αποκτά μια "αξία" για το σύστημα, που σημαίνει ότι ο νέος σκλάβος θα καταβάλλει ένα ποσοστό των δανείων και των φόρων.

Τα ΜΜΕ εργάζονται για την εξαπάτηση και την μαζική ύπνωση της ανθρωπότητας, κύριο δε εργαλείο τους είναι ο φόβος, με τον οποίον κτυπούν σε όλα τα επίπεδα, στους φίλους, στην οικογένεια, στους συναδέλφους, μη επιτρέποντας σε κάποιον να επιχειρήσει να "ξυπνήσει" αυτούς που συναινούν να είναι "νεκροί". Γι' αυτούς που αντιστέκονται δεν υπάρχει μέση λύση. Ή παραμένουν μέσα στην Βαβυλώνα, ή έξω από αυτήν.

- Όσοι διαισθάνονται τον δρόμο τους, ας αφήσουν το ένστικτο και την καρδιά τους να τους καθοδηγήσουν. Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν καταδικασμένοι στους "νεκρούς"..



Πηγή: