Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΟΝΕΙΡΑ – ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

-Από την αρχαιοτητα τα ονειρα θεωρηθηκαν σαν οιωνοι ή σημαδια, αλλοι προσπαθουν να τα εξηγησουν και αλλοι τα θεωρουν δημιουργηματα φαντασιας.

-Είναι γνωστο ότι αποτελουμαστε από δυο τουλαχιστον σωματα στην τωρινη μας κατασταση, το φυσικο και το αστρικο ενώ φυσικα υπαρχουν περισσοτερα σωματα. 


-Oταν κοιμομαστε το αστρικο αποχωριζεται σιγα-σιγα χωρις το φυσικο και ανυψωνεται, ενώ το φυσικο μας σωμα παραμενει ξαπλωμενο, το μυαλο πραγματικα χωριζεται.

-Στο φυσικο κορμι υπαρχει ολος ο μηχανισμος,όπως ακριβως σ’εναν ραδιοφωνικο σταθμο, μα όταν φυγει ο εκφωνητης δεν υπαρχει κανεις να στελνει μηνυματα.

-Τα αστρικο κορμι μας φευγει πετωντας μακρια, όπως ένα πουλι στην ακρη της ασημενιας χορδης.

-Οι ανθρωποι στην Δυση, δεν εχουν ιδεα τι συμβανει ,γιατι δεν τα διδαχτηκαν,δε ξερουν και για όλα υπευθυνη είναι η θρησκεια που το 60 μ.Χ. στην Συνελευση της Κων/πολης αποφασισαν τι επρεπε να ενσωματωσουν στην χριστανοσυνη και τι όχι,όπως και πολλες διδασκαλιες Μεγαλων Δασκαλων διαστρεβλωθηκαν ή αλλοιωθηκαν ή αποσιωπηθηκαν και οι ανθρωποι δεν επρεπε να ξερουν τιποτε σχετικο με τα αστρικα ταξιδια της ψυχης των.

-Θα μπορουσαμε να προσθεσουμε πολύ καυστικα σχολια πανω σε όλα αυτά από πληροφοριες που πηραμε από τα ΑKASHIC RECORD.

-Γενικα βλεπουμε ονειρα που δεν είναι τιποτε άλλο παρα ταξιδια της ψυχης,πραγματικα,που όταν επιστρεφει το αστρικο στο φυσικο σωμα,ειτε τα θυμομαστε,ειτε όχι,ειτε τα μπερδευουμε εξ αιτιας της αποτομης ενωσης των δυο σωματων.!!!

ΡΑΜΠΑ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Πηγή: