Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΑΠΩΤΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ

Fileas: -Ειναι η εποχη που εχουμε αρχισει το γκρεμισμα του ψεματος 2000 χρονων και θα αποκαταστησουμε την πραγματικη Ιστορια του λαου των αστρων απο την φωτεινη γενια των θεων, θεικη μοιρα η αφυπνιση του νου με την εμφανιση των Ολυμπιων προγονων μας.!!!

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-Οι Δελφοί, ή Δελφύς σημαίνει μήτρα αφού εκεί εμφανίστηκαν οι μετακλυσμιαίοι Έλληνες, ή Πυθώ, ή Ομφή που κατά τον Ησύχιο και το λεξικό Σουϊδα σημαίνει..... Φωνή θεού. 


-Είναι μεγάλος κοσμικός δίαυλος και ενεργειακός χώρος που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις ν' ακούγονται και να παρουσιάζονται οι θεοί, όπως μας είπαν οι Ολύμπιοι.



-Το ιερό κτίσθηκε από τον θεό Ουρανό το 50.000 π.Χ. λίγο πριν την αναχώρησή του.

-Σ' αυτόν λοιπόν το χώρο με τα κοσμικά φαινόμενα είχαν
εγκατασταθεί όλοι οι σοφοί ιερείς Βοηθοί του Δία και των θεών και οι κάθε είδους συμπαντικοί επιστήμονες για την ανανέωση του Ανδρομέδιου σπέρματος των Ελλήνων.

-Αρχικά οι Δελφοί εποπτευόταν από τον θεό Ουρανό ο οποίος σε συνεργασία με τη θεά Γαία πέτυχαν σημαντικά αποτελέσματα στην εξέλιξη και αυτοδύναμη επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

-Στο απώτατο παρελθόν ο μεγάλος κατακλυσμός γνωστός σαν κατακλυσμός του Δευκαλίωνα που έγινε το 9560 π.Χ. αποδεκάτησε το Ανδρομέδιο σπέρμα του Ελληνισμού, επειδή οι Έλληνες κατοικούσαν στις παραλιακές περιοχές της Αιγηίδος.

-Η ανανέωση του Ανδρομεδίου σπέρματος του Ελληνισμού πραγματοποιήθηκε από τον αστερισμό της Λύρας και με ευθύνη του θεού Απόλλωνα.!!!
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ
Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ