Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ

-Η ψυχή είναι ενέργεια αγνώστου υφής, είναι τμήμα του δημιουργού και του Όλου Φωτός που αντανακλάται σε όλα τα σύμπαντα.
-Η ψυχή με το σώμα μοιάζουν αιώνιοι εραστές, όπου ο ένας δεν μπορεί μόνος να ζήσει χωρίς τον άλλον.
-Αυτή δημιουργεί τον ηλεκτρισμό στην καρδιά που συντηρεί τα κύτταρα και αυτά με τη σειρά τους φιλοξενούν την ψυχή στην υλική της διάσταση, η οποία σαν ενέργεια, ακολουθεί όλες τις εκφάνσεις της ενέργειας, είναι αιώνια και αθάνατη αφού η ενέργεια δεν χάνεται ποτέ.


-Η ψυχή μετά το θάνατο εξακολουθεί να υπάρχει.
-Αυτό που ονομάζουμε ψυχή είναι η πιο ιερή υπόσταση του ανθρώπου, πιο ιερή και από την αγία τράπεζα της χριστιανικής εκκλησίας και όμως οι μαυροφορεμένοι ψυχοσώστες, την τρομάζουν και την απειλούν με κολάσεις και τιμωρίες, με διαβόλους και εξορκισμούς και δεν την αφήνουν να πετάξει, να προσεγγίσει το θείον, μέρος του οποίου είναι.
-Οι επιστήμονες πνιγμένοι στα μαθηματικά σύμβολα και τις εξισώσεις, ξέχασαν την ψυχή που δεν υπάγεται στους μαθηματικούς κανόνες και τους φυσικούς νόμους και την άφησαν στην τύχη της και τα προβλήματά της.
-Οι φιλόσοφοι μπορούν να δώσουν λύση όμως επειδή δεν πειθαρχούν στο δόγμα ονομάζονται αιρετικοί και άνθρωποι του σατανά και αντιμετωπίζονται με καχυποψία.!!!

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ
Πηγή: