Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Οι αλήτες πολιτικοί επιβάλλουν στα σχολεία υποχρεωτική εξοικείωση στα είδη ομοφυλοφιλίας

Οι αλήτες πολιτικοί επιβάλλουν στα σχολεία υποχρεωτική εξοικείωση στα είδη ομοφυλοφιλίας
Η υποχρεωτική εκπαίδευση που μας επιβάλλουν οι αλήτες της πολιτικής … εστιάζει και πάλι στη ομοφυλοφιλία. Υποχρεωτική εβδομάδα στα σχολεία με σκοπό την εξοικείωση με τα είδη ομοφυλοφιλίας.
Ακόμα και στο Nickelodeon προβάλλονται παιδικά σήριαλ με πρωταγωνιστές ομοφυλόφιλα άτομα.
Όπου και να γυρίσει να κοιτάξει κανείς γύρω του …ΔΕΝ βλέπει εύκολα έναν ομοφυλόφιλο.
Όμως όποιο κανάλι κι αν ανοίξει στην τηλεόραση βλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ομοφυλόφιλους.


Οι πόρνοι και οι πόρνες της τηλεόρασης ..θέλουν να μας διδάξουν ηθική .
Οι αρχικλέφτες μας διδάσκουν φορολογική συνείδηση, οι Γενίτσαροι μας διδάσκουν πατριωτισμό και οι δολοφόνοι μας μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα.

Χιλιάδες καθυστερημένοι είναι έτοιμοι να πάρουν τους δρόμους μόλις δώσει το σύνθημα οποιοσδήποτε προβεβλημένος κλόουν του καθεστώτος.
Βρήκαν τον τρόπο να προκαλούν ορμονική διαταραχή στους ανθρώπους μέσω συνθετικών οιστρογόνων (γυναικείες ορμόνες) που βάζουν ανεξέλεγκτα σε τρόφιμα και άλλα είδη και προσπαθούν να διαλύσουν τις ανθρώπινες σχέσεις που παράγουν παιδιά … για να τις αντικαταστήσουν με άγονα ζεύγη «φυσιολογικών» ομοφυλόφιλων.
Η περίφημη Δισφαινόλη …όταν χορηγήθηκε σε αρσενικά ποντίκια τα έκανε θηλυπρεπή και καθόλου ελκυστικά για τα θηλυκά.

Κατάφεραν δηλαδή να αλλάξουν την σεξουαλικότητα των ποντικών ώστε να ΜΗΝ αναπαραχθούν …και ακριβώς το ίδιο έχουν κάνει και στους ανθρώπους.
Όχι μόνο βάζουν συνθετικά γυναικεία οιστρογόνα παντού αλλά παρά τις αντιδράσεις αρνούνται πεισματικά να απαγορεύσουν τη χρήση τους.

To 1/3 των ψαριών στην Αγγλία αλλάζουν φύλο εξαιτίας αυτών των συνθετικών ορμονών που καταλήγουν στα ποτάμια.
Τα αρσενικά ψάρια αναπτύσσουν γυναικεία όργανα και παράγουν αβγά. Στους ανθρώπους απλά αντιστρέφεται ο σεξουαλικός προσανατολισμός.


Τα ξέρουν , τα έγραψαν χωρίς βέβαια να δώσουν διαστάσεις στην υγειονομική αυτή βόμβα παγκόσμιας εμβέλειας … αλλά στους δρόμους πείστηκαν και κατέβηκαν πολλά εκατομμύρια γυναίκες για να μαλώσουν τον Trump και να πάψει μιλάει πρόστυχα για το γυναικείο φύλο. όταν βρίσκεται με ανδροπαρέα.




Πηγή:
grothia.gr