Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

H ZΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ


ЭIЄ" H ZΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ, ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. 
ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. ΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ, ΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕ, ΑΣ ΚΛΑΨΟΥΜΕ, ΑΣ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ, ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ. 

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΗ ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΑΣ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ, Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ. 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΥΣΤΑΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ. ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΧΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΞΑΓΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΣΠΙΛΟΥ, ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΝΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. "ЭIЄ