Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Αναλυτής της Wall Street: «Η εκλογή του Ν.Τραμπ έσωσε προσωρινά τον πλανήτη από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων του Τ.Σόρος»

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο διαχειριστής fund και αναλυτής της Wall Street Mitch Feierstein claims ο οποίος είπε ότι «η εκλογή Ν.Τραμπ ήρθε ακριβώς στην ώρα για να εμποδίσει τον Τ.Σόρος να επιβάλλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων»
Πρόσθεσε μάλιστα ότι η εκλογή του νέου προέδρου Donald Trump ακύρωσε την συμφωνία ελευθέρου εμπορίου Trans Pacific την οποία κρατούσαν κρυφή από το κοινό η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον σε συνεργασία με τον Τ.Σόρος.
«"George Soros και Clinton Inc. (εταιρεία Κλίντον τους χαρακτήρισε) ήταν πολύ κοντά στο να πουν η αποστολή εξετελέσθη και να εκπληρώσουν το όραμά τους μιας σκοτεινής και αδιάφανης Νέας Τάξης Πραγμάτων» είπε ο Feierstein, ένας διαχειριστής fund που έχειεργαστεί 38 χρόνια σε New York, Tokyo και London για τις παγκόσμιες χρηματαγορές 
Την Δευτέρα επίσημα ο Ν.Τραμπ ανακοίνωσε ότι «σκίζει» την συμφωνία των 12 εθνών Trans-Pacific Partnership (TPP) που προκάτοχός του Barack Obama επιχειρούσε να ολοκληρώσει κατά την οκταετή θητεία του 
«Ξεχάστε την Νέα Τάξη Πραγμάτων του Τ.Σόρος για τώρα, γιατί υπάρχει ένας καινούριος σερίφης, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ έφτασε στην Ουάσιγκτον για να αποξηράνει το έλος. Η ΤΡΡ είναι τώρα ιστορία και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα είναι ο γυμνός μετά την άμπωτη» είπε ο Feierstein.
«Η άκρως απόρρητη TPP ήταν μία από τις χειρότερες εμπορικές συμφωνίες που είχε ποτέ προωθηθεί από την Ουάσιγκτον ως αποτέλεσμα διεφθαρμένω πολιτικών. Πως θα μπορούσε οποιοδήποτε λογικό ον ή άνεξάρτητο να ήταν υποστηρικτής σε μια μυστική εμπορική συμφωνία με μηδέν διαφάνεια και νομική γλώσσα επιλεγμένη από πολυεθνικές ετιαρείες;»
Kαι προσθέτει «η TPP δρομολογήθηκε σκόπιμ για να εξασφαλίσει μια μορφή Παγκοσμιοποίησης ώστς οι ίδιες πολυεθνικές που σχεδίασαν τους κανόνες να μπορούν να λειτουργούν στο σκοτάδι με απόλυτη ασυλία και την ίδια στγμή να αποσπούν από τα κράτη μέλη την ανεξαρτησία τους και να αρνούνται από τους καταναλωτές τα δικαιώματά τους και την προστασία τους» εξήγησε ο Feierstein.
H TPP ήταν το «πετράδι» του στεμματος για τον Μ.Ομπάμα μετά από 35 χρόνια νεοφιλελευθερισμού ο οποίος σπονσοραρίστηκε από τις ολιγαρχίες προς όφελός τους κατέληξε ο Feierstein.
Ο Feierstein είναι Αμερικανο-Βρετανός επενδυτής, τραπεζίτης, συγγραφέας που έχει συνεργαστεί σαν αρθρογράφος και με την Daily Mail ενώ τώρα αρθρογραφεί για τον «The Independent» και την «Huffington Post»




Πηγή: