Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ που ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ του 10.000 π.Χ. που ΑΛΛΑΖΕΙ την ΙΣΤΟΡΙΑ (video)

Εκπληκτικά δεδομένα ήρθαν στο φως τα οποία, αν και φαίνεται πως αποτελούν την ανακάλυψη του αιώνα, δεν τους δόθηκε η απαιτούμενη προσοχή από τα παγκόσμια ΜΜΕ, όχι μόνο ως προς την ιδιαιτερότητά τους, αλλά και ως προς τις λεπτομέρειες…


Βρέθηκε ένας αρχαίος αιγυπτιακός θάλαμος ο οποίος ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα στην σημερινή Τουρκία. Περιέχει έναν φανταστικό πλούτο από αιγυπτιακούς θησαυρούς και «ζωντανά» αγάλματα του «αιρετικού» Φαραώ Ακενατόν, πατέρα του Τουταγχαμών, παρέα με ανεκτίμητες αρχαιότητες της περιόδου Αμάρνα.

Ωστόσο, το παράδοξο είναι πως η περιοχή που εντοπίστηκαν όλα αυτά, ποτέ δεν κατακτήθηκε από τους Αιγύπτιους ούτε αποτελούσε μέρος των κατακτήσεων τους. Κατά συνέπεια η συγκεκριμένη ανακάλυψη στην σημερινή Τουρκία προβληματίζει ιδιαίτερα τους ειδικούς.

Εκείνο που κατά πάσα πιθανότητα δείχνουν τα ευρήματα είναι ότι η βασίλισσα Νεφερτίτη κατάφερε και διέφυγε με μια μικρή ομάδα οπαδών της και ξέφυγε από τη μοίρα του συζύγου της Ακενατών.

Αλλά το μυστήριο δεν σταματάει εδώ. Μετρήσεις των αντικειμένων με την μέθοδο άνθρακα, τα χρονολογούν στο 10.000 π.Χ. ! ! !

Η χρονολόγησή τους που ξεπερνάει την φαντασία, θέτει όλων των ειδών τα σημαντικά ερωτήματα για την αρχαία ιστορία της Αιγύπτου αλλά και της ανθρωπότητας. Η ειδικός στις πυραμίδες Δρ. Carmen Boulter υποψιάζεται ότι η γραμμή αίματος της καταγωγής των Αμάρνα μπορεί να συγγενεύει με βασιλείς από την Ατλαντίδα, οπότε και ήταν διαποτισμένοι με προηγμένες πνευματικές και ψυχικές ικανότητες.

Τελικά, ήταν η Νεφερτίτη σε θέση να δραπετεύσει και να κρύψει μία αρχαία γνώση της Ατλαντίδας σε ένα μυστικό ιερό τάφο στην Τουρκία; Η δρ Boulter, με βάση τα ευρήματα που διστακτικά αρχίζουν να έρχονται στο φως, απαντάει στο ερώτημα αυτό με ένα ηχηρό ΝΑΙ!

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε τις ενδείξεις ότι ο Ακενατόν μπορεί να ήταν ένας εξωγήινος ή με καταγωγή που δεν συγγενεύει με το ανθρώπινο γένος, όπως το ξέρουμε. Καθώς, ανάμεσα σε άλλα, προβληματίζει και το επίμηκες κρανίο του…
Παρακολουθείστε επίσεις τις συνεντεύξεις και το σκεπτικό των ειδικών που εμφανίζονται στην εκπομπή Dark Journalist – αν και δυστυχώς, για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, δεν έχει υπότιτλους στην ελληνική γλώσσα:
Γράφει ο Σπύρος Μακρής


Πηγή:
diadrastika.com