Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Η Αμερική πολέμησε στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον της ναζιστικής θηριωδίας.
Δυστυχώς η νίκη αυτή αντί να απαλλάξει την ανθρωπότητα από τον ναζισμό μετάλλαξε τις ΗΠΑ σε ένα σιωνιστικό ναζιστικό έκτρωμα, το οποίο με τη σιωνιστική φροντίδα έγινε χειρότερο από αυτό το οποίο πολέμησε για να εξαφανίσει.
Στην πραγματικότητα, θα τολμούσα να πω ότι η σιωνιστική ναζιστική μετάλλαξη των Ηνωμένων Πολιτειών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.


Η οικονομία τους περιήλθε στα χέρια των Εβραίων τοκογλύφων και βρίσκεται υπό κατάρρευση.
Ο Αμερικανικός λαός βιώνει μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του, αφού εργάζεται και μοχθεί για να ικανοποιούνται οι κατακτητικές φιλοδοξίες του κράτους του Ισραήλ.
Η κοινωνία των ΗΠΑ βιώνει έντονες αγχωτικές καταστάσεις οικονομικής δυσπραγίας και κρατικής αυθαιρεσίας. Η αμερικανική κυβέρνηση μεταβλήθηκε σε χωροφύλακα παρακολούθησης των πολιτών της με το πρόσχημα της πρόληψης της τρομοκρατίας και περιήλθε στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν η ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ λίγο πριν από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο σιωνιστικός ναζισμός που ευδοκιμεί στις ΗΠΑ με τον αρρωστημένο υπερσοβινισμό του και με τον έλεγχο της κεντρικής τράπεζας από τους εβραίους τοκογλύφους, έχει οδηγήσει τη χώρα σε κατάσταση αποσύνθεσης όπως ήταν η προπολεμική Γερμανία.
Ο λαός στενάζει από τους υπέρογκους ομοσπονδιακούς φόρους, στους οποίους αν προστεθούν και οι τοπικοί και οι έμμεσοι φόροι, δημιουργούν απόγνωση στον Αμερικανικό λαό και αφόρητη δυσαρέσκεια κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησής του.
Ο μεσαίωνας με τους ρωμαίους Αυτοκράτορες της «Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας», βύθισε στο αίμα, στη δυστυχία και στη ντροπή την Ευρώπη, στο όνομα της εβραιοχριστιανικής θρησκείας.
Το ίδιο φαινόμενο επαναλαμβάνεται και σήμερα με τους «δημοκρατικούς αυτοκράτορες» που ονομάζονται ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση και NATO, αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει στο όνομα της νέας παγκόσμιας θρησκείας, της «Παγκοσμιοποίησης».
Στόχος των συγχρόνων αυτοκρατόρων είναι η καταστροφή των κρατών και των εθνών και η υποδούλωση τους στο αδηφάγο τέρας της σιωνιστικής τοκογλυφίας.
Σήμερα οι ΗΠΑ με τους αδίστακτους πλανητάρχες, που είναι πειθήνια όργανα του σιωνισμού και η Ευρωπαϊκή Ένωση με τους υπόδουλους στο σιωνιστικό κεφάλαιο κυβερνήτες, μεταχειρίζονται ως μαστίγιο του τρόμου την πολεμική μηχανή του NATO και με συνένοχο τη ΝΑΣΑ, ετοιμάζουν την υποταγή της ανθρωπότητας στο σιωνιστικό-ναζιστικό τέρας, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ στον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, το γέννησε και το εξέθρεψε η σιωνιστική προπαγάνδα, το γιγάντωσε η ανεκτικότητα των ΗΠΑ και το έκανε πανίσχυρο και άκρως επικίνδυνο.
Σήμερα στην Αμερική έχουν έναν εκτός ελέγχου σιωνιστικό ναζισμό ντυμένο με δημοκρατικό μανδύα, που γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα με μυστικές νομοθεσίες που υπογράφονται κάτω από το τραπέζι και με τη δημιουργία πανίσχυρων σιωνιστικών οργανώσεων, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να ελέγχεται από μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και ουσιαστικά από τους εβραίους τραπεζίτες.
Όλες αυτές οι εκχωρήσεις έδωσαν τη δυνατότητα στη σιωνιστική μαφία των ΗΠΑ να ελέγχει παρασκηνιακά το κράτος και να καταπνίγει κάθε διαφωνία ή σημαντική προσπάθεια από τους Αμερικανούς, να απαλλαγούν από τον σιωνιστικό εναγκαλισμό που καταπνίγει κάθε ελευθερία.
Αυτή η πλήρης υποταγή των Αμερικανών υποτίθεται ότι είναι η Συνταγματική Δημοκρατία για την οποία υπερηφανεύονταν κάποτε οι Αμερικανοί.
Οι ΗΠΑ με την οικονομική υποτέλειά της στο ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και με την παντελή αδυναμία της να ελέγξει το εθνικό της νόμισμα, το δολάριο, το οποίο ελέγχεται από το τραπεζικό οικονομικό σύστημα των Εβραίων,  αποτέλεσε την τέλεια περίπτωση οικονομικής καταστροφής………..
Ήρθε η ώρα για τις μάζες να «ξυπνήσουν», να πάρουν πίσω την πατρίδα τους, να επικρατήσει η Συνταγματική Δημοκρατία και πάλι, όπως ήταν παλιά, και νά τεθούν περιορισμοί στις ασύδοτες σιωνιστικές οργανώσεις οι οποίες αμέσως ή εμμέσως ελέγχουν ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό και το Κογκρέσο των ΗΠΑ.
Η Αμερική, το προπύργιο της ελευθερίας που γνωρίζαμε μέχρι χθες έχει τελειώσει.
Καταρρέει επειδή έχει εξοβελίσει ηθικές αξίες και τις ανθρώπινες αρχές και έχει μεταβληθεί σε ένα τυχοδιωκτικό παγκόσμιο σύστημα ληστών.
Μοιάζει με ακυβέρνητο πλοίο που οδηγείται στα βράχια.
Όποιος κι αν κυβερνά αυτή την πανίσχυρη χώρα, Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι, μαζί και το Κογκρέσο, δεν κάνουν τίποτε περισσότερο από το να υπηρετούν τα σιωνιστικά σχέδια.
Φοβάμαι ότι θα βιώσουμε χειρότερη μοίρα από αυτή των θυμάτων των ναζί της Γερμανίας,  γιατί οι σιωνιστές ναζί είναι ασυγκρίτως χειρότεροι και σατανικότεροι από αυτούς.,  οι ίδιοι σχεδιάζουν να εξοντώσουν 6.000.000.000 «ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ» όπως χαρακτηρίζουν τον πληθυσμό της Γης.
Το κακό είναι ότι οι σιωνιστές έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους και η ανθρωπότητα δεν αντιδρά.
Το σχέδιο του σιωνισμού είναι η πλήρης κατάρρευση του εσωτερικού ιστού των ΗΠΑ και των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.(ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ).
Ποια θα είναι η τύχη των ΗΠΑ;
Το αύριο θα δείξει.
Ποια θα είναι η τύχη του κόσμου;

Οι λαοί πρέπει να σταθούν εμπόδιο στα σιωνιστικά σχέδια της παγκόσμιας κυριαρχίας και οι λαοί ας πάψουν να ελπίζουν στο ανέλπιστο.
«ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ.


Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ