Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ

Όλοι διερωτώνται γιατί τόση αταξία στον κόσμο από μία μειονοτική ομάδα της ανθρωπότητας που είναι οι Εβραίοι. Πως γίνεται ο σιωνισμός να διατηρεί τη διεστραμμένη ιδεολογία του ρατσισμού, του σοβινισμού, της φυλετικής καθαρότητας και του επεκτατισμού, αναλλοίωτη και αμετακίνητη επί 2.500 χρόνια και να πιστεύει ότι βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν την ολοκλήρωση του οράματος της παγκόσμιας κυριαρχίας του; Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διατηρηθεί μια τόσο ακραία ιδεολογία όπως ο σιωνισμός για είκοσι πέντε αιώνες αναλλοίωτη και χωρίς παρέκκλιση από τους στόχους της. 
Επιμένω και σε άλλα βιβλία μου ότι ο περιβόητος ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ. 

Για όποιον θεωρεί υπερβολικά ή μυθεύματα αυτά που γράφω, δεν έχει παρά να διαβάσει τις ιερές εβραϊκές γραφές, τα έξη χιλιάδες αβάκια της Νινευή που χάθηκαν από το Μουσείο του Ιράκ με την Αμερικανική εισβολή στη Βαγδάτη και θα διαπιστώσει ότι ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΧΡΙΣΤΟΣ". Οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ και του ΓΙΑΧΒΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ. Είναι οι αδηφάγες παρασιτικές οντότητες που συντηρούνται με την αρνητική ενέργεια που παράγει ο πόλεμος, ο θάνατος και η ανθρώπινη δυστυχία. 

Εάν σταματήσει η ανθρώπινη θυσία των πολέμων και Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, τότε θα εξανεμιστούν όλες αυτές οι αρνητικές οντότητες. Γι' αυτό φρόντισαν να δημιουργούν και να συντηρούν εστίες συγκρούσεων σε ολόκληρη την υφήλιο. Αυτή η μη ανθρώπινη δύναμη των υπόγειων πόλεων τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον Καναδά, στην Κίνα και τη νοτιοανατολική Ασία, είναι εξαιρετικά κακή και μισάνθρωπη και εμμένει στη δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερων θανάτων. 

Μπορεί αυτά να σας φαίνονται παράλογα και να δυσκολεύεστε να τα πιστέψετε, όμως σκεφτείτε το καλύτερα αν θέλετε να γνωρίζετε τι γίνεται και μην δέχεστε αβασάνιστα ότι σας λένε οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοράσεις. Ψάξετε τα γραφόμενά μου σε ξενόγλωσση βιβλιογραφία και θα διαπιστώσετε ότι είμαι πολύ επιεικής. Μέχρι πρόσφατα, αγνοούσαμε τα πάντα για την ύπαρξή τους. Τώρα μάθαμε τα πάντα γι' αυτούς και τους σκοπούς τους, αν και είναι μια δύναμη τόσο πολύ οργανωμένη, τόσο πολύ αφανής, τόσο άγρυπνη, τόσο πλήρης, τόσο διάχυτη, που κατέκλυσε όλη την ανθρωπότητα χωρίς να την έχει αντιληφθεί κανείς. Τόσο στις συνεδριάσεις κορυφής της «ΚΑΜΠΑΛ» όσο και της «ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ» και μερικών άλλων πολύ σκοτεινών σιωνιστικών οργανώσεων, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ. Στα δώδεκα κάθονται τα μέλη της οργάνωσης και ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ στον οποίον και ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ. Η καταστροφή του κόσμου από τα ανθρωποβόρα αυτά όντα δεν θα συμβεί ποτέ και αυτά θα αφανιστούν. 
«ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ.

Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ