Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

Ας ξεκινησουμε απο την αναφορα στην αυτοκτονια της ΝΤΠ,με την ολη ιστορια του Ελληνικου δημοψηφισματος!
Ειναι γνωστον,αλλα…κρυφο μυστικο των ηλιθιων ΜΜΕ ολης της Ευρωπαικης ενωσης,συμπεριλαμβανομενων και των <<ελληνικων>>,οτι αυτο,ηταν η τελικη μαχαιρια στο κτηνος της Ναζιστοφασιστοτζιχανιστικης Τουρκοσποριτικης ΝΤΠ!!
Εκτοτε,ολα εχουν αλλαξει!!


Το BREXIT,η εκλογη Τραμπ στις ΗΠΑ,ηταν τα σημαδια απελευθερωσης των ανθρωπων απο την κυριαρχια των ανθρωπομορφων κτηνων!!
Τον Τραμπ ειδικα τον πολεμισαν και τον πολεμουν με λυσσα!
Βεβαια στην ατακτη υποχωρηση τους,τους εχει μεινει εναντιον του,μονο…η λυσσα!!
Το ποσο ηλιθια υπηρξαν τα νεοταξιτικα αποβλητα,φανηκε απο την απροκαλυπτη λυσσα και απορριψη τους στο αποτελεσμα της αποφασης ενος λαου-του Ελληνικου-που κληθηκε απο τους ιδιους ουσιαστικα να τους δωσει μεσω του δημοψηφισματος,την αδεια,να τον ληστευουν και να τον δολοφονουν!!!!
Ενος λαου που αποφασισε,μεσα απο δημοκρατικη διαδικασια,-ο,τι τελος παντων τα ζωα αποκαλουσαν ως δημοκρατικη-πως ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ!!
Η μετεπειτα συμπεριφορα τους αποτελειωσε και οριστικοποιησε την φθινουσα πορεια στην οποια τους ερριξε αυτο καθαυτο το αποτελεσμα του!ΟΧΙ.!!
Η μετεπειτα απανθρωπη συμπεριφορα τους προς τους Ελληνες,αποκαλυπτει και το μισος τους που ακομα μια φορα τους νικησαμε κατα κρατος,και το ανειπωτο κομπεξ εναντιον μας,αλλα και τον πανικο τους που ειδαν τα παντα να τα γκρεμιζουν γυρω τους,για μια ακομα φορα,οι <<ατιμουληδες>> οι Ελληνες!!
Απο κει κι επειτα,ολα κυλισαν φυσιολογικα!
Ολες οι κραυγες για το BREXIT,αλλα και τα αλλα ανεπιτυχη για αυτους αποτελεσματα σε δημοψηφισματα και εκλογες,εδειξαν την πορεια της ατακτης υποχωρησης τους!
Σημερα,νικημενα τα ορφανα νεοταξιτικα αποβρασματα,δεν εχουν παρα εναν δρομο…
Αυτον του…αφανισμου τους!
Το τελευταιο προπυργιο τους,η ΕΕ,οπου κυριαρχει ακομα η βρωμογρια με τον βρωμογερο,γλαφυρες φιγουρες κακομοιριασμενων πολιτικων πτωματων,φθινει σε δυναμη συνεχως!!
Σημερα στις ΗΠΑ,εδραιωνεται ο Τραμπ,που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ!
Ζητα να περισσωσει την ρημαγμενη απο τους ναζιστοληστοσυμμοριτες τραπεζικους μαφιοζους,οικονομια των ΗΠΑ,αλλα και τον λαο του απο την πεινα!!!!
Ολα δειχνουν οτι οι υπερδυναμεις προχωρουν στην οργανωση ενος ποιο δικαιου κοσμου,ποιο ανθρωπινου,ποιο ομορφου,απο την αποψη οτι θα υπαρχει η ευκαιρια οικονομικης ανατασης,για περισσοτερα κομματια του πληθυσμου των χωρων,αλλα και στοιχειωδης φροντιδα για τους υπολοιπους!
Οι πληγες που εχουν να κλεισουν ειναι απειρες!
Ομως εχουν ηδη ξεκινησει,καθως φαινεται μαζι,για την παγκοσμια αναταση των λαων και των εθνων!
Κλεινουν πολλες απο τις χεουσες πληγες που εγκατελειψαν πισω τους τα Τουρκοσποριτικα ζωα!!
Τωρα πια,πληγες,θα μετρανε ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΑΚΙΑ!!
Ηρθε η σειρα τους να τελειωνουν και να πληρωσουν για τις μαφιοζικες αλητειες τους!
Οτι προκυψει απο δω και περα,θα ειναι ματαια αντισταση των υπολειμματων της ναζιστοζωικης αλητειας!!
Στην δε Ελλαδα στην οποια ερριξαν ολους τους τονους κομπλεξ και μισους που ετρεφαν στο λυσσασμενο κατι που ειχαν για μυαλο…
Προκειται να την προσκυνανε για ελεος!
Και ξερουν οτι θα τους το δωσουμε,γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ σαν κι αυτους!!
Ειμαστε ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,αλλα ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ!!
Μονο που πρεπει,αν θελουν να επιβιωσουν,να προσφερουν στις κοινωνιες,δουλευοντας,για να φανε κι οχι κλεβοντας,ρημαζοντας,δολοφονωντας,για να νοιωθουν καποιοι!
Τα μεγαλεια ΤΕΛΟΣ!
Αλλωστε η νεες κοινωνιες που διαμορφωνονται,θα βαδιζουν με βημα γοργο προς τον Ελληνικο ανθρωποκεντρισμο,ως απαντηση των κραταιων ηγετων του πλανητη,στις σαλαμοποιημενες κοινωνιες των ζωων,που επεδειχναν και προτειναν τα Τουρκοσποριτικα ζωα!!
Ελληνες,ειμαστε ετοιμοι για τις απαιτησεις που θα εχουν οι νεες κοινωνιες απο εμας?
Ας βαλουμε τα δυνατα μας να ετοιμαστουμε!
Αυτα που ζουμε σημερα,ειναι ο κακος εφιαλτης του μολις αυριο!!
Ακομα και οι τονοι μισους εχουν χαμηλωσει απο μερους των βρωμογερων της ΕΕ!!
Ετσι οπως εκαναν τα πραγματα στην Ελλαδα,αδυνατουν να τα διορθωσουν!Αυτο,μονο εμεις θα το κανουμε!!Αυτοι ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΗΛΙΘΙΟΙ,ΑΝΟΟΙ!!
Εμπρος,Ελληνες!!!Εχουμε πολλη δουλεια μπροστα μας!
Αλλα θα τα καταφερουμε,γιατι……Εεεε!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ!!





Πηγή:
Ιωαννα Βαφειαδου