Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ "ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ" ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ! (Βίντεο)

Το έπιασαν οι κάμερες του Ηλιακού Παρατηρητηρίου (SOHO) πριν μια βδομάδα..

Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι οι εικόνες του τεράστιου αντικειμένου που περιβάλλεται από ένα αριθμό διάφανων δαχτυλιδιών, αποδεικνύει ότι υπάρχουν γιγαντιαία εξωγήινα διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα..






Έτσι όμως είναι τα πράγματα; Ιδού το ξεκάθαρο μήνυμα των Ολυμπίων για την φύση του Ήλιου και τι συμβαίνει εκεί:

Ο Κρυστάλλινος Ήλιος
"Η θεωρία των επιστημόνων σας ότι το κέντρο του Ήλιου είναι μια κόλαση πυρός και θερμοκρασίας πολλών εκατομμυρίων βαθμών Κελσίου, είναι μια λάθος εκτίμηση που οφείλεται στα ελλειπή αποτελέσματα των ερευνών τους, λόγω της μεγάλης απόστασης και των ατελειών των οργάνων παρατήρησης του Ήλιου.

.. Όμως η σημαντικότερη αιτία των εσφαλμένων ενδείξεων των επιστημονικών οργάνων παρατήρησης, οφείλεται στους δικούς μας επηρεασμούς, για να μην μπορούν οι επιστήμονες της Γαίας να έχουν σαφή γνώση της κατάστασης του εσωτερικού του Ήλιου με πιθανότητα να εντοπίσουν ή να υποψιαστούν την δική μας παρουσία στο εσωτερικό του. Δεν θέλαμε να διαπιστώσουν την μεγάλη αλήθεια, ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΣ. Είναι ένα αέρινο σώμα που λειτουργεί σαν διάφανη Κρυστάλλινη Σφαίρα πυρακτωμένου περιβλήματος και είναι κενός στο εσωτερικό του.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό κενό του Ήλιου είναι όντως μεγάλη, αλλά μικρότερη της θερμοκρασίας της επιφάνειας του. Η θερμοκρασία αυτή ακτινοβολείται προς τα έξω με γιγαντιαία μαγνητικά ρεύματα. Η διαφορά αυτών των θερμοκρασιών με δική μας διαχείριση δημιουργεί στο εσωτερικό του Ήλιου όχι μόνον φαινόμενα αντιβαρύτητας, αλλά και συνθήκες 5ης διάστασης, που είναι μια κατάσταση ακατανόητη από τον γήινο άνθρωπο.

... Συνδέει τον υπερβατικό με τον ορατό κόσμο, τον αόρατο με τον φανερό, τον πραγματικό με τον φανταστικό. Χρησιμοποιούμε συνειδητά την ενέργεια του και το εσωτερικό του για την εκπλήρωση της αποστολής μας. Για μας ο Ήλιος αντιπροσωπεύει σημείο μνήμης του δικού μας κόσμου με Αρχηγέτη τον Φοίβον Απόλλωνα, τον μεγάλο Αυτοκράτορα της Λύρας"..

"Ο Κρυστάλλινος Ήλιος και η Σιωπηλή Σελήνη", Γ. Καλογεράκη
Περισσότερα ΕΔΩ


Πηγή: