Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ – Ο ΙΔΡΥΤΗΣ!

-Πρώτος χειριστής του κρυστάλλου των Δελφών ήταν ο Δέλφος, από τον οποίο πήρε το όνομα η περιοχή, μέγας επιστήμονας από τον αστερισμό της Λύρας και γιος του Φοίβου Απόλλωνα που συνόδεψε την ουράνια αποστολή στη γη, σαν βοηθός του Δευκαλίωνα.


-Ο Δέλφος με την άφιξη του στην περιοχή, για να τιμήσει τον Ιερό Άρχοντα Φωτός τον Δία έχτισε ιερό μέσα στο οποίο τοποθέτησε τον κρύσταλλο του ομφαλού.

-Αργότερα το ιερό αφιερώθηκε στον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο.

-Στο αέτωμα του ναού τοποθέτησε ο Δέλφος το «Ε » για να τιμήσει τον πατέρα θεό Δία και τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των «Ε» που του ανέθεσε την αποστολή.

-Ήταν κατασκευασμένο από χρυσό και λευκόχρυσο επενδεδυμένο με πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους που έφερε από τη Λύρα, προσανατολισμένο προς τον κρύσταλλο του ομφαλού, με τον οποίο είχε ενεργειακή αλληλεπίδραση.

-Στη Βάση του ομφαλού υπήρχε η επιγραφή
«Εγώ ο Απολλώνιος Δέλφος,εφερα το φως σ' εσάς, την γνώση,
την σοφία, την δικαιοσύνη, και μαζί μου εποικήστε την Γαίαν αυτή διά να δοξασθεί η Ελλάνια».

-Ο Δέλφος ίδρυσε επίσης το μαντείο των Δελφών, για να μεταφέρει τα μηνύματα που έδιναν οι θεοί, γνωστά σαν χρησμοί.

-Όμως λόγω καταγωγής και ο ίδιος είχε δυνατότητα να κάνει άλματα στο χρόνο του παρελθόντος και του μέλλοντος.

-Μετά από αυτόν έδιναν χρησμούς η γυναίκα του, οι γιοί του και οι κόρες του,και επειδή με την ακρίβεια των μηνυμάτων έπειθαν απόλυτα τους προσκυνητές ονομάσθηκαν Πειθίες, και όχι Πυθίες όπως θέλουνοι βέβηλες γραφίδες των παραχαρακτών της ελληνικής ιστορίας.!!!

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ
Πηγή: