Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Fileas: 
-Καποτε οι ανθρωποι ετρεμαν στην νυχτα,φοβοντουσαν να κυκλοφορουν εξω,γιατι επικρατουσε ο Μεσαιωνας των αθλιων θρησκευτικων δεισυδαιμονιων και για ψυλλου πηδημα,η περιεργη ταξη των ιερεων επεβαλε τον θανατο,ετσι για το τιποτα.
-Αλλαξαν οι εποχες,η ανθρωποτητα βγηκε από το μαυρο αυτό και σκοτεινο παρελθον της,μα αυτοι περιεργοι μουσατοι,οι φανατικοι αγραμματοι της πιστεως και της δηθεν αγαπης,του μισους και της κακιας,ακομη ζουν στον δικο τους Μεσαιωνα.




ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
<<Κοιτα τον νυχτερινο ουρανο,η γη φευγει από τη σκια και βαδιζει προς το Φως που πηγαζει από τον σκοτεινο Γαλαξια,στην σκια κυριαρχει η κακια που βρισκει απολαυση στην ανατροπη,ο φθονος συντηρειται από τα παθη των ψυχων,η εχθρα σιωπηλη και αγρυπνη είναι παντα ετοιμη να αφανισει τους ανθρωπους,η ηδονη σερνεται σαν το ερπετο και οδηγει σε αχαλινωτα παθη,η υπερηφανεια φορα πετρινη εκφραση και περιφρονει τον κοσμο,η οκνηρια σκληραινει ανεπανορθωτα την καρδια και κανει τον ανθρωπο κακο.

-Αυτά είναι τα εκδικητικα πνευματα οπλισμενα με τα σπαθια της πνευματικης καταστροφης για οσο καιρο η γη βρεθηκε στην σκια,όμως από την ωρα που θα φωτιστει η γη από το φως του σκοτεινου ηλιου,αυτά θα αποδειναμωθουν και οι ανθρωποι θα αλλαξουν συμπριφορα.>>
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ

Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ