Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Αρχεία της CIA: χρήση τηλεθέασης για την εξερεύνηση Άρη, Δία.

Η αμερικανική υπηρεσία προσπάθησε να μάθει ποιοι κατοικούσαν στον πλανήτη Άρη πριν 1 εκατ. χρόνια χρησιμοποιώντας ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες για να εξερευνήσει τους πλανήτες Άρη και Δία.

Σύμφωνα μα τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA τα οποία έγιναν πρόσφατα διαθέσιμα στο κοινό το 1984 η αμερικανική μυστική υπηρεσία απασχολείτο με το ερώτημα πως ήταν η ζωή στον πλανήτη Άρη πριν από 1 εκατ. χρόνια.

Αυτό με τη βοήθεια ατόμων με ειδικές τηλεπαθητικές ικανότητες ή “remoteviewers” όπως αναφέρονται στη διεθνή βιβλιογραφία.


Σύμφωνα με το έγγραφο της CIA που χρονολογείται από τις 22 Μαΐου του 1984 και που περιγράφει το διάλογο του πράκτορα της CIA με τον άνθρωπο που προσπαθούσε να δει τι γίνεται στην επιφάνεια του πλανήτη 1 εκατ. χρόνια πριν ο τελευταίος αναφέρει την ύπαρξη ατόμων σαν σκιές με πολύ μεγάλο ύψος και περίεργες στολές και την ύπαρξη σειράς κατασκευών που παραπέμπουν σε πυραμίδες.

Φυσικά είναι δύσκολο να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι αξιόπιστες οι πληροφορίες που δίνει το συγκεκριμένο άτομο, αλλά το γεγονός πως η CIAείναι περίεργη να μάθει με κάθε τρόπο που είναι διαθέσιμος τι υπήρχε στον πλανήτη Άρη πριν από 1 εκατ. χρόνια είναι το λιγότερο ενδιαφέρον. Διαβάστε το σχετικό έγγραφο εδώ.

Σε άλλο έγγραφο από τις 27 Απρίλιου του 1973 η CIA προσπαθούσε να μάθει τι υπήρχε στον πλανήτη Δία.

Πηγή:
pronews.gr