Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΝΩΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - D.N.A. & ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΨΙΛΟΝ. Είμαστε απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου!!

ΜΙΝΩΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - D.N.A. & ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΨΙΛΟΝ 
Κύριος Βαλσαμάκης: Αυτή τη στιγμή υπάρχει μιά αντιπαλότητα, μιά μάχη, ένας πόλεμος. Αυτόν τον πόλεμο λοιπόν πρέπει εμείς να τον κερδίσουμε. Οι αντίπαλοί μας έχουν πετύχει διάφορες νίκες σε μάχες. Αυτό είναι γεγονός. Μία νίκη σε μία ακόμη μάχη είναι αυτό που είπε ο πρόεδρος Λαμπράκης μόλις τώρα. Μας κάνανε ανθρώπους απαθής. Ανθρώπους του καναπέ χωρίς καμία βούληση. Ανθρώπους που δέν θέλουμε να αντιδράσουμε. Όλα αυτά έχουν αρχή μέση και τέλος. Πιστεύω με όλα αυτά που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε με τις ειδικές πληροφορίες που παίρνουμε κατά καιρούς πως ο πόλεμος αυτός βρίσκεται στα τελειώματά του. 


Οι νικητές πρέπει να είμαστε εμείς. Εάν το αντίπαλο δέος κάποιον ήθελε να πολεμήσει και να καταστρέψει δέν ήταν άλλος από τον Ελληνισμό. Τους ενοχλεί το D.N.A μας. Το D.N.A μας που απ'ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς. Θα μπορούσε να ήταν ο ΙΧΩΡ. Επίσης σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών και της Παβίας της Ιταλίας το D.N.A των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρή φυλή που δεν έχει επηρεαστεί από Σλάβους, Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους. Αυτό είναι που τους ενοχλεί. Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο νοών νοείτο.

Δόκτορ Λαμπράκης: Όχι μόνο του Αλεξάνδρου αλλά από πολύ παλαιότερα. Θα ήθελα να αναφερθώ στην έρευνα του καθηγητή Σταματογιανοπούλου η οποία ανακοινώθηκε στο BBC πρίν από 10 ημέρες και έγινε μία πραγματικά σοβαρή συζήτηση στο BBC όσων αφορά στο D.N.A των Ελλήνων. Βρέθηκε στο οροπέδιο Λασιθίου κάτι πολύ περίεργο που αφορά στο Μινωϊκό Πολιτισμό. Μετά την ανακάλυψη του Μινωϊκού Πολιτισμού δέν βρέθηκε ποτέ κανένας σκελετός περί την Κνωσσό και σε όλους τους θολωτούς τάφους που ήσαν περίπου ανάλογοι με τους τάφους που ήσαν στη Λιβύη δεν βρέθηκε σκελετός. Τελευταία όμως βρέθηκαν 27 σκελετοί όχι γύρω από την Κνωσσό ή την Φαιστό ή τις γνωστές πόλεις των Μινωϊτών αλλά στό οροπέδιο Λασιθίου. Οι 27 λοιπόν αυτοί σκελετοί χρονολογήθηκαν στο 3700 με 4000 που μας φέρνει ακριβώς στην εποχή του Χαλκού μετά τη Νεολιθική εποχή στην Πρωτομινωϊκή ή Μεσομινωϊκή περίοδο. Ανέλυσε λοιπόν ο καθηγητής Σταματογιαννόπουλος στο πανεπιστήμιο του Seattle στην Washington το μιτοχονδριακό D.N.A. από τα δόντια των σκελετών αυτών και προς μεγάλη του έκπληξη όταν τα εσύγκρινε με 135 άλλες ομάδες πληθυσμού ανά τον κόσμο ανεκάλυψε ό,τι ο πολιτισμός της Κρήτης και του Ελληνικού χώρου άρχισε στην Κρήτη και στον Ελληνικό χώρο. Δηλαδή δεν ήταν μεταφύτευση απο κάποιον άλλο χώρο. 

Δέν ήρθε από κάπου αλλού και όπως έλεγε ο Ισσοκράτης " Δεν ήρθαμε απο κάπου αλλού να διώξουμε κάποιους. Δέν είμεθα ανόμοια φύλλα τα οποία ήρθαμε εδώ να κατοικήσουμε". Έτσι λοιπόν ο καθηγητής Σταματογιαννόπουλος καθόρισε στις 9000 χρόνια πρίν, την αρχή του Μινωϊκού Πολιτισμού. Επίσης πως τα ευρήματα που βρίσκονται στην Ζάκρο δεν έχουν ακόμα αναλυθεί. Στην Κάτω Ζάκρο υπάρχει μιά κοιλάδα ( "φαράγγι των νεκρών") οπου τα ευρήματα εκεί είναι προφανώς το φαινόμενον σε ότι αφορά στόν πολιτισμό στη γή. 
Είχαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το γονίδιο "Έψιλον" που αναφέραμε στην προηγούμενη ομιλία όσων αφορά ανενεργών αλλύσεων στο D.N.A.. Επειδή το D.N.A των Ελλήνων είναι πολύ συγκεκριμένο τα τελευταία 4-5 χρόνια όπως ακούσατε τον κύριο Βαλσαμάκη να λέει πρίν λίγο το D.N.A. των Ελλήνων είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστό. Υπάρχει μία ομάδα στο χρωμόσωμα Υ. Στο χρωμόσωμα αυτό υπάρχουν γνωρίσματα που μεταβιβάζονται μόνο από τον άνδρα. Γνωρίζουμε από την εποχή του Ομήρου ακόμη ό,τι ο ΙΧΩΡ μεταβιβάζεται μόνον από τον άνδρα. Έτσι λοιπόν επιτέλους η επιστήμη μπόρεσε και ταυτοποίησε το γονίδιο Έψιλον. Το γονίδιο Έψιλον βρίσκεται στο χρωμόσωμα Υ και η συγκεκριμένη τοποθεσία του ονομάζεται Ε 1Β 1Β. Υπάρχουν τρείς υπομονάδες αυτού του γονιδίου του γονιδίου Έψιλον το οποίο βρίσκεται κατα κόρον στην περιοχή της Κρήτης, Πελοπονήσσου, Ηπηρωτικής Ελλάδος ως βόρεια στην Αλβανία αλλά και την Κάτω Ιταλία, Κάτω Γαλλία, και περιέργως στόν χώρο που έφτασε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης δηλαδή τη Σουηδία και τη Νορβηγία και Βόρειες χώρες γενικότερα.

-----
Κύριος Βαλσαμάκης: Βλέπουμε καθαρά πως συνδέεται το γονίδιο Έψιλλον με τον πρώτο πολιτισμό επί γής. Κοντά στο νού και η Θεότις!
-----

Δόκτορ Λαμπράκης: Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία περί της υπάρξεως του συγκεκριμένου γονιδίου στον Ελληνικό πληθυσμό τον οποίο ο καθηγητής Σταματογιαννακόπουλος απέδειξε ό,τι είναι ο μόνος αυτόχθων πολιτισμός. Όλοι οι άλλοι πολιτισμοί είναι νομαδικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν. Παραδείγματος χάριν στην Τουρκία όπου το 47% του πληθυσμού φέρει το γονίδιο Έψιλον αυτό υποννοεί ότι το 47% του Τουρκικού λαού είναι Ελληνικής καταγωγής. Αυτό το ποσοστό είναι πολύ υψηλότερο στην κάτω Ιταλία. στην Νάπολη και στην κάτω Γαλλία και ξεπερνάει το 72%.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 
Τώρα θα ήθελα να αναφερθώ περί των ανενεργών αλλύσεων. Είπαμε στην προηγούμενη ομιλία ό,τι η λειτουργία του εγκεφάλου στούς εφυέστερους των ανθρώπων αγγίζει το 4 - 5%. Αυτό είναι λογικό διότι από τα 12 ζεύγη αλλύσεων που υπάρχουν στο ανθρώπινο D.N.A. ενεργές άλλυσοι είναι μόνο 2 και μάλιστα η δευτέρα άλλυσος δεν είναι απόλυτα ενεργή. Αυτό είναι μία δωρεά του Προμηθέα στην ανθρωπότητα. Όταν δηλαδή μετά τη δημιουργία του ανθρώπου του Homo Sapiens ο οποίος δημιουργήθηκε ακριβώς πρίν 235.000 χρόνια υπήρξε μία δωρεά από πλευράς Ελληνισμού πρός το ανθρώπινο γένος. Μιά Δωρεά η οποία εδώθει χωρίς την άδεια των δυνάμεων που έπρεπε να δωθεί. αυτός είναι και ο συμβολισμός του μύθου του Προμηθέα, ό,τι δηλαδή ο Προμηθέας είναι καρφωμένος στον Καύκασο και περιμένει κάποιον να τον ελευθερώσει. Περιμένει τον Ηρακλή τους Ηρακλειδής να τον απελευθερώσουν. Ηρακληδείς ήσαν και οι Μαοροί. Έτσι λοιπόν όσοι μπορούν να κάνουν τις διασυνδέσεις ας τις κάνουν. 
Επειδή λοιπόν ο Προμηθέας είναι δεμένος στον Καύκασο ο συμβολισμός είναι ό,τι όταν αντελήφθησαν οι δυνάμεις οι οποίες στην θεογονία του Ησιόδου αναφέρετε πως οι θεοί και συγκεκριμένα ο Ζεύς δέν επέτρεπε στον Προμηθέα να δώσει τέτοια δυνατότητα στον ανθρώπινο νού. Το έκανε όμως ο Προμηθέας και η αντίδραση των δυνάμεων που έπρεπε να δώσουν την άδεια ήταν να καταστήσουν τις 12 αλλύσους ανενεργές και να αναμένει το ανθρώπινο γένος την απελευθέρωσή του με τις εκάστοτε εποχές διαφωτισμού.

Ο ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ 
Η σημερινή εποχή είναι μία τέτοια εποχή διαφωτισμού. Το 2012 δηλαδή η 31η Δεκεμβρίου ήταν το τέλος του μεγάλου ενιαυτού. Ο μεγάλος ενιαυτός έχει να κάνει με το γεγονός ό,τι τα πάντα στο σύμπαν πάλλονται. Πάλλονται στην κλίμακα Shumann και σύμφωνα με την κβαντομηχανική ο παλμός αυτός δεν εξαιρεί κανένα απολύτως όν, καμία απολύτως οντότητα, υλική η ακόμα και κατά τους δικούς μας ορισμούς πνευματική οντότητα.

Τα πάντα πάλλονται και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το δικό μας ηλιακό σύστημα το οποίο βρίσκεται στην τρίτη γλώσσα εξωτερικώς του γαλαξία μας. Εάν δούμε τον γαλαξία μας απ'το πλάϊ, η μέση γραμμή του γαλαξία είναι το σημείο αναφοράς, η γραμμή αναφοράς γύρω από την οποία πάλλεται το ηλιακό σύστημα. Το ηλιακό σύστημα πάλλεται απ'τη μέση γραμμή, τον άξονα δηλαδή του γαλαξία μας και ο παλμός αυτός είναι 26.500 χρόνια. Κάθε 26.500 χρόνια δημιουργείται μία καμπύλη η οποία επανέρχεται στην κεντρική γραμμή στο κέντρο του γαλαξία και εξακολουθεί και πάει τώρα στην ανάποδη πλευρά και έτσι ευθυγραμμίζονται όλοι οι πλανήτες. Επειδή όμως η μετάδοση του φωτός δέν είναι ευθεία γραμμή η θέσις των πλανητών είναι τέτοια που σύμφωνα με την κβαντική φυσική ακόμα και με ευθυγράμμιση των πλανητών δεν χάνεται το φώς - εκτός απο συγκεκριμένες περιπτώσεις - διότι η μετάδοσις δεν είναι σε ευθεία γραμμή.

TORUS 
Εδω θα αναφέρω περιληπτικά την αντίδραση Torus που είναι μία αλγεβρική εξίσωσις η οποία μας δίδει τα ενεργειακά πεδία της κάθε ζωντανής μονάδος σε όλο το σύμπαν, ξεκινώντας από το άτομο του ανθρώπου καταλήγοντας στους γαλαξίες και τα νέφη των γαλαξιών. Υπάρχει δηλαδή μιά συγκεκριμένη κίνηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από την περιφέρια πρός το κέντρο δηλαδή αν ανοίξετε ένα πορτοκάλι ή ένα μήλο θα δείτε ακριβώς πως είναι τα ενεργιακά πεδία στο μήλο ή στο πορτοκάλι. Απο την κορυφή μπαίνουν μέσα τα ενεργιακά πεδία, πάνε στο κέντρο όπου βρίσκονται τα κουκούτσια και φεύγουν απ'την άλλη μεριά και επανέρχονται πάλι στρογγυλά. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τον πλανήτη γή. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το ανθρώπινο σώμα, τον γαλαξία και το ηλιακό σύστημα.

ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ - CROP CIRCLES - AGRIGLYPHS 
Τα πάντα στο σύμπαν είναι ζωντανοί οργανισμοί οι οποίοι αναπνέουν. Η γή δηλαδή είναι ένας ζωντανός οργανισμός ο οποίος παίρνοντας ενέργεια απ'το σύμπαν αναπνέει συνεχώς και υπάρχει μία διακίνηση μαγνητικών πεδίων τα οποία ξεκινούν απ'τη μία μεριά και την άλλη και εδώ θα σας παραπέμψω στα διάφορα σχήματα που βρίσκονται κατά καιρούς επάνω στα σπαρτά (αγρογλυφικά) καταγεγραμμένα ιδιαίτερα στην Αγγλία, στη Νότιο Αμερική κλπ τα οποία δεν ξέρουμε πως σχηματίζονται. Τα αγρογλυφικά δέν έχει ιδέα κανένας πως γίνονται και βέβαια δέν γίνονται από ανθρώπινο χέρι. Γίνονται από ύψος και όλα αυτά λοιπόν είναι μηνύματα των ενεργειακών πεδίων του σύμπαντος. Είναι δύσκολο λόγο περιορισμένου χρόνου να σας εξηγήσουμε πως λειτουργεί το σύστημα αυτό. Είναι όμως απόλυτα αποδεδειγμένο πλέον πως μέσα στην κβαντική θεωρία έχουμε όλη την ενεργιακή επάρκεια όλων των ζωντανών οργανισμών του σύμπαντος και όταν λέω ζωντανών θεωρώ και την γή έναν ζωντανό οργανισμό κάτι που περιέγραψε ο Νικολά Τέσλα και είπε πως σε οποιοδήποτε σημείο της γής υπάρχει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια λόγο του Torus. Αυτό είναι γνωστό από το 1920 όταν ο Τέσλα το εξομολογήθηκε στον J.P. Morgan.

(Απόσπασμα απομανητοφώνησης της ομιλίας του Δόκτορος Λαμπράκη προέδρου της E.N.D. και του κυρίου Βαλσαμάκη εκπροσώπου τύπου της E.N.D στον δημοσιογράφο Νίκο Αμάραντο για το Art FM της Κύπρου 24/05/2013) 
Επιμέλεια κειμένου: Αδριανός Μπεζούγλωφ


Πηγή: