Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - [PORTA DEL SOL] TIAOYNAKO ΠΕΡΟΥ (24.000 π.Χ)

-Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ειναι το αρχαιοτερο πολιτιστικο μνημειο της ανθρωποτητας.

-Εχει πανω της μια επιγραφη χαραγμενη σε γλωσσα που δεν εχει αποκρυπτογραφηθει, θεωρειται δε οτι εχει γραφτει απο εξωγηινους εκπαιδευτες του ανθρωπινου γενους.

-Ο μονος που εκανε αποδοση κειμενου ειναι ο Διδασκαλος ΙΛΑΡΙΩΝ, ενα μυθικο προσωπο πια, γνωστο στους κυκλους των Μυστικιστων.


-Συμφωνα με τον ΙΛΑΡΙΩΝΑ,την εποχη που γραφτηκε η επιγραφη, ζουσαν δυο κυριες φυλες ανθρωπων, η εξελιγμενη με κυριο εκπροσωπο της την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ που ηρθε και αυτη απο το διαστημα για να βοηθησει στην εξελιξη της τοτε ανθρωποτητας και η λεγομενη φυλη των ''εργατων'' που απασχολειτο με χειρονακτικες εργασιες και ειχε πολλες ομοιοτητες με τους πιθηκους.

-Επειδη στην εξελιγμενη φυλη επικρατουσε το καυσιμο των νεκρων,οσα ανθρωπινα λειψανα απο εκεινες τις εποχες φερνει στην επιφανεια η αρχαιολογικη σκαπανη, ανηκουν μονον στην δευτερη φυλη κατωτερη φυλη,που εξαφανιστηκε ολοκληρωτικα με την καταβυθιση της Ατλαντιδας.

Γιοι και Κορες του Ηλιου, πιστεψτε στον εαυτο σας και πιστευοντας να προσεγγισετε τα παιδια του Σοτους,τα οποια εχετε ερθει να διδαξετε και να εξιψωσετε......
Αποστολη σας ειναι να ψαξετε τροπους που θα τους ενθαρυνουν στον αγωνα τους για ατομικοτητα και φως
Η φυλη των εργατων που ζει αναμεσα σας,για το καλο εκεινων των ψυχων απο αυτους που εχουν χασει εδαφος πνευματικα......
Να τους μεταχειριζεσθε παντα με ευγενικη αγαπη και υπομονη.....!!!

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ

Πηγή: