Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!

Μία σημαντική μέρα για την Ελλάδα φαίνεται πως έχει επιλέξει ο Ντόναλντ Τραμπ για να ανοίξει τα χαρτιά του για την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή της Εθνικής μας Επετείου για την επανάσταση του 1821, στις 24 Μαρτίου δηλαδή ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα πάρει θέση για την Ελλάδα.

Στις 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στον Λευκό Οίκο για την εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Εκεί, όπως μετέδωσε ο Ant1, ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις για τα εθνικά θέματα και το χρέος.

Επισήμως, Ελλάδα και ΗΠΑ βρίσκονται σε φάση βολιδοσκόπησης των προθέσεων των δύο πλευρών και υπάρχουν ανοικτοί δίαυλοι επικοινωνίας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, διπλωματικός πυρετός επικρατεί σε Αθήνα και Ουάσινγκτον για την προετοιμασία της πρώτης επικοινωνίας του νέου “πλανητάρχη” με τον Έλληνα
πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διεργασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με στόχο η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα.




Πηγή: