Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

7 σημάδια ότι τα πηγαίνετε πολύ καλά στη ζωή σας (Ακόμα και αν δεν νιώθετε έτσι)

Η ζωή είναι σκληρή και δε δίνει πάντα την εικόνα ότι τα κάνουμε όλα τόσο καλά. Αλλά τον περισσότερο καιρό τα πηγαίνουμε ιδιαίτερα καλά στην πραγματικότητα από όσο νομίζουμε. Σταματήστε να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας. Αυτά είναι 7 σημάδια ότι τα πηγαίνετε περίφημα!


1. Είστε εδώ. Έτσι δεν είναι;
Το να είστε ζωντανοί είναι η πρώτη ένδειξη ότι τα πάτε καλά. Οι πιθανότητες δεν ήταν τόσο μεγάλες ότι θα γεννιόσασταν αρχικά, και ο κόσμος είναι ένα χαοτικό, ασταθές μέρος. Οι πιθανότητες δεν είναι πάντα τόσο καλές.

2. Δεν έχετε παρατήσει τα όνειρά σας
Ίσως φαίνεται ότι είστε μια αποτυχία όταν αγωνίζεστε για τα όνειρά σας αλλά δεν φαίνεται να τα φτάνετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για εσάς. Έχετε χάσει τα όνειρά σας όταν πλέον δεν τα ονειρεύεστε. Όσο έχετε την ελπίδα στην καρδιά σας, είστε στο σωστό μονοπάτι.

3. Βελτιώνεστε πάντα
Όταν είμαστε ανεπαρκείς, νιώθουμε άθλια. Αυτό είναι φυσιολογικό. Αν δείχνουμε συνεχώς ανεπαρκείς, μπορεί να μοιάζει σαν να αποτυγχάνουμε όλοι μαζί. Όσο εργάζεστε σκληρά και βελτιώνεστε πάντα, είστε σε καλή θέση.

4. Κάποιος σας αγαπάει
Ακόμα και αν είναι η μητέρα σας. Και ναι, όσο είμαστε στο θέμα, καλέστε την μητέρα σας.

5. Μπορείτε να συγχωρέσετε
Η ζωή μοιάζει σαν να πληγώνεστε συνεχώς, ξανά και ξανά. Μπορεί να μοιάζει σαν να κάνουν μπάχαλο τη ζωή σας, αλλά όσο είστε ικανοί να τους συγχωρείτε, είστε κατά κάποιον τρόπο σε καλύτερη θέση απ’ ότι νομίζετε.

6. Έχετε μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας και ρούχα να φορέσετε
Απόψε, σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα πάνε για ύπνο πεινασμένοι. Περισσότεροι από 150 εκατομμύρια θα είναι παιδιά. 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν θα έχουν πρόσβαση σε επαρκή στέγαση. Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δεν θα έχει πρόσβαση σε καθαρό νερό και 2,5 δισεκατομμύρια δεν έχουν πρόσβαση σε επαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής. Αν το διαβάζετε αυτό, τότε είστε σε καλύτερη θέση από πολλούς.

Αντί να ανησυχείτε για την θέση σας, προθυμοποιηθείτε να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος

7. Αν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας
Υπάρχουν πολλοί που κρύβονται από τον εαυτό τους. Αν είστε ξεκάθαρα ο εαυτός σας και περήφανοι για αυτό που είστε, είστε σε μια πολύ καλή θέση.





Πηγή: