Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Οι Ρότσιλντ παραδίδουν την Εταιρεία των ΗΠΑ πτωχευμένη

Η Δημοκρατία των ΗΠΑ δέχεται την κοινή ανθρώπινη μοίρα.
20 Μαρτίου 2017
Alfred Lambremont Webre shared Alfred Lambremont Webre's post.

Συγγραφέας: Benjamin Fulford
Η κλίκα που λατρεύει τον Σατανά υπέστη συντριπτικές ήττες την περασμένη εβδομάδα σε όλα τα μέτωπα, όπως πολλαπλές πηγές συμφωνούν. Η μεγαλύτερη είδηση ​​είναι ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως η κλίκα στην οποία ανήκει η Εταιρεία των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ιδρύθηκε το 1861, και τώρα έχει αντικατασταθεί από τη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που ιδρύθηκε το 1776.
Για λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το δείτε εδώ:
http://alcuinbramerton.blogspot.jp/
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπήρξαν οι φήμες πως οι κυβερνητικές λειτουργίες των ΗΠΑ τερματίζονται στις 15 Μαρτίου, καθώς το όριο του χρέους των ΗΠΑ έφτασε στα 20 τρις δολάρια και απέτυχε να υλοποιηθεί. Το χρέος ανήκε στην εταιρία, και όχι στην Δημοκρατία. Η εταιρία έχει κηρύξει πτώχευση και έτσι το χρέος είναι μηδενικό και άκυρο, πράγμα για το οποίο πολλαπλές πηγές συμφωνούν. Αυτό συμβαίνει επειδή ο υπουργός και σκλάβος του κορυφαίου μετόχου της εταιρείας “UNITED STATES OF AMERICA” David Rockefeller, ο Jr. Rex Tillerson απέτυχε στην προσπάθειά του να πάρει χρηματοδότηση από τους Ασιάτες την περασμένη εβδομάδα, όπως λένε μυστικές Ασιατικές πηγές.
Οι πηγές λένε πως ο πλασιέ του Rockefeller Χένρι Κίσινγκερ εμφανίστηκε με τον Rex Tillerson και απείλησαν την αυτοκρατορική οικογένεια της Ιαπωνίας σε μια αποτυχημένη προσπάθεια τους να εξαργυρώσουν ψεύτικα ομόλογα της Παγκόσμιας Τράπεζας 4 京 (kei) γιέν (40 τρισεκατομμυρίων δολαρίων), έτσι ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν στα πόδια της την Αμερικανική εταιρεία και να τοποθετήσουν το φιλαράκι τους Ichiro Ozawa ως πρωθυπουργό της Ιαπωνίας. Ο Ozawa περιφρονείται από τους Ιαπωνικούς κυβερνητικούς κύκλους και ούτε που θα πλησιάσει το γραφείο του Πρωθυπουργού, έτσι το αίτημα απερρίφθη.
Ωστόσο, ο στρατός των ΗΠΑ είναι αποφασισμένος να “ξηλώσει” τον σημερινό πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε και τον υπουργό Οικονομικών Taro Aso, οι οποίοι μπλόκαραν τη συμφωνία, λόγω του ότι είναι απελπισμένοι για να κρατήσουν τα κεφάλαια των διεθνών δραστηριοτήτων τους. Αυτός είναι ο λόγος που κατακλύζουν τα ιαπωνικά μέσα με ιστορίες που αποκαλύπτουν σκάνδαλα του Abe.
Ο Abe αντιπροσωπεύει μια φατρία της ακροδεξιάς πτέρυγας που ήθελε να ξεκινήσει έναν πόλεμο με την Κίνα και έτσι είναι σίγουρα “αλλοιωμένα προϊόντα”, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφαιρεθούν.
Υπάρχουν συνεχιζόμενες συζητήσεις πάνω ακριβώς στο ποιος θα αντικαταστήσει τον Abe και η White Dragon Society συνιστά τον σχετικά καθαρό και ικανό Hideo Higashikokubaru ως προσωρινό πρωθυπουργό που θα εκπροσωπεί την συναίνεση της ιαπωνικής γραφειοκρατίας και άλλων παραγόντων της εξουσίας. Ασιατικές μυστικές πηγές, από την πλευρά τους, λένε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τον Abe σήμερα και έτσι θα πρέπει να δοθεί ένα νέο σενάριο. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ προσπάθησαν επίσης να σώσουν τον εαυτό τους από την χρεωκοπία με το να κάνουν σχέδια να καταλάβουν την Βόρεια Κορέα. Στην Βόρεια Κορέα βρίσκεται ένας τεράστιος θησαυρός από πολύτιμα μέταλλα και άλλα ορυκτά που βρίσκονται γύρω από το ιερό βουνό της Κορέας Παεκτού.
Μπορεί τώρα να επιβεβαιωθεί ότι ο Γαλλικός κλάδος της οικογένειας Ρότσιλντ οργάνωσε πρόσφατα μια δολοφονία ενός πλαστού Kim Yong Nam στη Μαλαισία, έτσι ώστε να δυσφημίσει Κιμ Γιονγκ-ουν και να τον απομακρύνει από την εξουσία. Ήλπιζαν να τον αντικαταστήσουν με έναν ψεύτικο πρωτότοκο γιο του Κιμ Γιονγκ Ναμ (Kim Han Sol), και ήλπιζαν να τον παρουσιάσουν ως τον νόμιμο κληρονόμο του Κορεατικού θρόνου. Οι ασιατικές μυστικές κοινωνίες δεν ξεγελάστηκαν στο ελάχιστο από αυτό και είπαν ότι ήταν οι Ρότσιλντ και όχι η CIA, πίσω από την αποτυχημένη δολοπλοκία.
Ο Rex Tillerson, από την πλευρά του, απείλησε δημοσίως την περασμένη εβδομάδα να καταλάβει την Βόρεια Κορέα με στρατιωτική βία για λογαριασμό των κυρίων του, τους Rockefeller. "Ο Rex μπορεί να γαβγίζει όσο θέλει, αλλά ένας πόλεμος στην κορεατική χερσόνησο δεν θα επιτραπεί ”, λένε πηγές του Πενταγώνου.
Παρ’ όλα αυτά μπορεί να υπάρξει πόλεμος στη Μέση Ανατολή, για να ηττηθούν οι προσκυνητές του Σατανά, καταλαμβάνοντας την κυβέρνηση του Ισραήλ, λένε πηγές του Πενταγώνου.
Για να αναγκάσει το Ισραήλ να κάνει ειρήνη, ο κορυφαίος στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον βασιλιά Abdulla ΙΙ της Ιορδανίας για να εδραιώσουν μια συμμαχία εναντίον του Ισραήλ, λένε πηγές του Πενταγώνου. Ως αποτέλεσμα, το Ισραήλ είναι τώρα περικυκλωμένο από στρατιωτικό συνασπισμό της Συρίας, του Λιβάνου, της Χεζμπολάχ, της Αιγύπτου, της Ιορδανίας, του Ιράκ, του Ιράν και της Τουρκίας καθώς οι 3 “μεγάλοι” [Κίνα, ΗΠΑ και Ρωσία] το πιέζουν να κάνει ειρήνη", δήλωσαν οι πηγές.

Περισσότερα εδώ: Antimatrix.org

Πηγή: