Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ,ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ!!

Ας δουμε λοιπον τι ακριβως συμβαινει….
Λιγο μετα το Ελληνικο δημοψηφισμα,που σηματοδοτησε την αλλαγη πορειας της Νεας ταξης πραγματων προς την εξουσια,αυτην την φορα σε πορεια προς τον θανατο,ξεκινησε να δημιουργειται η σημερινη κατασταση!

Ηταν η κορυφωση της δυνατοτητας της!Μεχρι εκει εφτασε!
Ομως μετα την κορυφη,αρχιζει η πτωση!
Θα μπορουσαν να κατεβουν ομαλα,ομως επελεξαν τον δρομο της ελευθερας πτωσης,γιατι για πρωτη φορα,αφησαν να διαφανουν οι διαφορες που ειχαν μεταξυ τους!



Η ηγεσια τους που στηριζε Ομπαμα,καταλαβαινοντας το τελος της κυριαρχιας τους,ηρθε σε συμφωνια με την συμμαχια Ρωσσιας-Κινας,για τα νεα συνορα των κρατων!Για τους νεους τοπους κυριαρχιας των τριων πλεον πλανηταρχων!
Ηταν η περιφημη συμφωνια του Μινσκ,οπου εφτιαξαν ενα προχειρο χαρτη για την Ουκρανια,μα στην πραγματικοτητα και πισω απο κλειστες πορτες,<<μοιρασαν>> τον πλανητη σε τομεις κυριαρχιας!
Ουσιαστικα το Μινσκ,ηταν η <<Νεα Γιαλτα>>

Το θεμα ηταν οτι στις ΗΠΑ,ο Προεδρος,διανυοντας τον τελευταιο χρονο της θητειας του,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Αφεθηκε λοιπον στις καλενδες!

Ο Τραμπ,υποστηριζομενος απο το παραγωγικο κεφαλαιο των ΗΠΑ που στο μεταξυ <<ακουστηκε>> οτι προσεχωρησε στην Σινορωσσικη υποθεση της τραπεζας των B.R.I.C.S,αποδεχτηκε το σχεδιο και την συμφωνια!
Η Κλιντον,απηχωντας τις αποψεις των σκληροπυρινικων νεοταξιτων που πιστευαν στον πολεμο μεχρις εσχατων,δηλωσε λατρης παγκοσμιου πολεμου!
Αυτο ηταν το νοημα των Αμερικανικων εκλογων!

Τωρα ξερουμε γιατι λες αυτες οι υστερικες αντιδρασεις του <<βαθεως κρατους>> ολου του πλανητη,που αυτην την στιγμη,ειναι κλεισμενο στις βαθειες σκοτεινες τρυπες του,οπου θα μεινει για χιλιαδες χρονια!!
Αυτη η συμφωνια,ειναι η ανασταση του Ελληνισμου!
Το εχουμε πει καποιες φορες,οτι οι νεοι πλανηταρχες,χρειαζονται πνευματικη πλατφορμα για να κινηθουν!
Ενταξει,οι νεοταξιτες ειναι κακοι!Αυτοι ομως τι πρεσβευουν?

Ελλαδα, ειναι η απαντηση!
Μετα το Μινσκ και για οσους θυμουνται,αρχισαν τα προβληματα της Τουρκιας με εναν Ερτογαν κυριολεκτικα να εμφανιζεται ως παρανοικος!!
Αρχισαν οι κραυγες του για την συνθηκη της Λωζανης και τις λοιπες βλακειες του!!
Μηπως ομως ειναι ενας απλος πανικος?
Η ΜΙΤ δεν ειναι του παρθεναγωγειου!Ο Ερτογαν πληροφορηθηκε σιγουρα τα του Μινσκ και αντεδρασε σπασμωδικα!

Λιγες ομως εβδομαδες μετα το Μινσκ,επιβεβαιωθηκαν οι υποψιες μου για το τι ακριβως εγινε στην περιεργη εκεινη συναντηση Κερρυ-Λαβρωφ!
<<Διερευσε>> απο τις μυστικες υπηρεσιες!!!!!της Ρωσσιας ο χαρτης!


Ειναι κατα πασα βεβαιοτητα ο χαρτης της συμφωνιας του Μινσκ!

Τωρα ισως μελετωντας τον χαρτη καταλαβετε τις αντιδρασεις της Ευρωπαικης αλητειας των Βρυξελλων προς την Ελλαδα και τους Ελληνες!
Οπως και την πρεμουρα του εδω παραρτηματος της Ευρωπαικης μαφιας,να δολοφονησουν οσο μπορουν περισσοτερους Ελληνες και να ληστεψουν οσο μπορουν περισσοτερα!

Ειναι τελειωμενοι!!Το ξερουν,μα παντα προσπαθουν!!Τι αλλο τους εμεινε?Περα απο το ανθελληνικο μαινος τους?

Αδελφια Ελληνες και μονο σε εσας απευθυνομαι και σε οσους μη Ελληνες μας αγαπουν πραγματικα….
Ειναι η ωρα μας!
Ειμαστε ετοιμοι?




Πηγή:
Ιωαννα Βαφειαδου