Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ - Γ. Καλογεράκης

- Αυτήν την στιγμή οι Ολύμπιοι πραγματοποιούν επαφές στον ΟΗΕ με τους ηγέτες του κόσμου!
-Μετά την 21η/12/2012, πραγματοποιήθηκε ένας μεγάλος αριθμός κοσμικών μεταβολών και οργανικών διαφοροποιήσεων του ανθρωπίνου σώματος, λόγω του κβαντικού άλματος που πραγματοποίησε η Γη, το Ηλιακό σύστημα και ο Σπειροειδής Γαλαξίας..


-Μετά το ορόσημο αυτό, γεννήθηκε ένας θεϊκός κόσμος, το "6ο Γένος του Ανθρώπου" ή το "Γένος της Ανόδου στο Ανώτερο Επίπεδο Φωτός", που αναφέρει ο Πλάτωνας στον "Τιμαίο".
-Η Ανθρωπότητα ενεργεί ως ενιαίος οργανισμός, συντονισμένος με τον Γαλαξία μέσω κάποιου είδους τηλεπάθειας, την οποία αγνοούμε.
-Επιβάλλεται να λύσουμε τα προβλήματα και τις αντιπαλότητες μας, υψώνοντας τη νόηση μας στις αρμονικότερες σφαίρες της ομόνοιας, της κατανόησης και της ειρήνης, ώστε να μην καταστρέψουμε τον πλανητικό οργανισμό που μας φιλοξενεί.
-Αν δεν μπορούμε να επιτύχουμε κάτι τέτοιο, ίσως χρειαστεί να κοιτάξουμε κάπου αλλού στο Σύμπαν, όπου υπάρχει τέτοιου ύψους νόηση, ικανή να ανταποκριθεί στην πολιτισμική μας κρίση και να μας δώσει την βοήθεια που απαιτείται. Κατ' αυτόν τον τρόπο, μέσω υψηλοτέρων νοητικών δονήσεων, θα φορτίσουμε θετικά τη νοόσφαιρα του πλανήτη που μας περιβάλλει.
-Η επιστημονική πραγματικότητα προσπέρασε την φαντασία και έγινε φανταστική πραγματικότητα. Ο κόσμος μας γίνεται θεϊκός και οι Έλληνες απουσιάζουν παραμένοντες γονυπετείς σε μισάνθρωπα κοσμοείδωλα, την στιγμή που οι κβαντοφυσικοί έφτασαν στην πόρτα του Δημιουργού, και εκείνος στην μεγαλοσύνη του τους χάρισε το "Σωματίδιο του Θεού".
- Ήλθε η ώρα να βγάλουμε την μάσκα του θεοφοβούμενου που μας φόρεσαν παρά την θέληση μας και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί να ανέβουμε τον ουράνιο Όλυμπο, εκεί όπου από συμπαντική νομοτέλεια είναι το πεπρωμένο μας.....


"Το Κάλεσμα των Άστρων", Γ. Καλογεράκη


Φίλοι μου
-Στα είκοσι χρόνια που γνωριζόμαστε, ποτέ δεν δέχτηκα χρήματα και από κανέναν ούτε οικονομικές εξυπηρετήσεις, δανεισμούς ή εγγυήσεις.
-Ουδέποτε συστήθηκα σαν συγγραφέας, ή επαίνεσα τα βιβλία μου, και ΟΥΔΕΠΟΤΕ πούλησα βιβλίο γιατί αυτά που δικαιούμαι τα χαρίζω σε φίλους με την ένδειξη «Τιμής ένεκεν».
-Ποτέ δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν για τα γραφόμενά μου, αντίθετα προέτρεπα τους αναγνώστες «να μην τα πιστεύουν αλλά να ψάξουν να βρουν την δική τους αλήθεια» .
-Το νέο βιβλίο «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο, είναι συγκλονιστικό και ό,τι θα διαβάσετε είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και πληροφοριακά διασταυρωμένο.
-Είναι ένα βιβλίο πολύ χρήσιμο για όλους, και ενημερωτικό για το τι ξεκίνησε στον ουρανό και στην Γη από τις 21.12.2012 και τι έρχεται.
-Τα πάντα θα αλλάξουν σε κοσμικό και γήινο επίπεδο και δεν πρέπει να αιφνιδιαστούμε.!!!
Γεράσιμος Καλογεράκης

Πηγή: