Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ



Για τον κοινό άνθρωπο το επιθυμητό επίπεδο εξέλιξης είναι εκείνο της αποκατάστασης της αρμονίας του εσωτερικού του κόσμου με το περιβάλλον του και του αυτοελέγχου του ψυχισμού του. Γι’ αυτή την εξέλιξη δε χρειάζονται πτυχία, διδακτορικά και αξιώματα παρά μόνο η θέληση του ανθρώπου. Αγράμματοι δεν είναι αυτοί που δεν ξέρουν να γράφουν και να διαβάζουν, αλλά αυτοί που δεν θέλουν να ακούσουν ούτε να ξεμάθουν τα λάθος πράγματα που έχουν μάθει και να τα ξαναμάθουν σωστά, φοβούμενοι τις αποδοκιμασίες.

«Σήμερα συντελείται μια επιστημονική κοσμογονία και δεν ακούγεται τίποτε. Η επιστήμη προσπέρασε τη φαντασία, η αστρονομία με τα διαστημικά και γήινα τηλεσκόπιά της σαρώνει τους ουρανούς και ανακάλυψε 4.307 εξωπλανήτες σαν τη γη. Οι κβαντοφυσικοί μιλούν για το «Κβαντικό άλμα» του ηλιακού μας συστήματος, προτείνουν την «Κβαντική Κοσμογονία», έφθασαν μέχρι την πόρτα του Δημιουργού, και ΕΚΕΙΝΟΣ στη ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ του, τους χάρισε «το σωματίδιό του Θεού». Οι κβαντικοί επιστήμονες διέσπασαν το αδιάσπαστο υποατομικό σωματίδιο και συνέλαβαν τα βαρυτικά κύματα από το αχανές σύμπαν. Τα άλματα της νέας επιστημονικής πραγματικότητας ξεπερνούν κατά πολύ και την πιο τολμηρή επιστημονική φαντασία.
Το κβαντικό άλμα της Γης, του Ηλιακού μας συστήματος και του Γαλαξία δημιούργησε νέα ενεργειακά δεδομένα. Η κβαντική βεβαιότητα ότι οι ανθρώπινες πράξεις και σκέψεις οικοδομούν έναν διαφορετικό κόσμο, που θα είναι πιο κοντά στον άνθρωπο και στους ουρανούς, μας καθιστά υπεύθυνους για τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας. Θα παραμείνουμε στο μαντρί της επιβαλλόμενης σκέψης ή θα ελευθερωθούμε σπάζοντας τα πνευματικά δεσμά για να πετάξουμε προς την ελευθερία και την αλήθεια, όπως επιβάλλει η συμπαντική νομοτέλεια;
Σήμερα βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι κοσμογονικών εξελίξεων βιολογικών και πνευματικών αλλαγών, σε παγκόσμια κλίμακα. Στο χέρι μας είναι να τις παρακολουθήσουμε ή όχι, στο χέρι μας είναι ν’ ανοίξουμε διάπλατα τις πόρτες στο φως ή να υποταχθούμε και βυθιστούμε στο σκοτάδι, επιστρέφοντας στον μεσαίωνα και στην εποχή των αλυσοδεμένων σκλάβων και της καταναγκαστικής εργασίας».
(Το παραπάνω είναι ένα κομμάτι από το νέο βιβλίο του κ.Γεράσιμου Καλογεράκη το οποίο δεν είναι μυθιστόρημα ούτε και επιστημονική φαντασία. Πάντως ότι και να είναι (σε λίγες μέρες) θα βρίσκεται στα χέρια σας. Και ελπίζω να σας αρέσει).

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΝΟΗΣΗΣ-
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ-
ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΚΑΙ
ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ –
Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΙΚΟ ΟΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ-
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ-
ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΠΑΦΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ
ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Τ¨ΑΣΤΕΡΙΑ. ……………..

«Ο ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ-ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ».Διαβάζουμε στο ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ του κ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

«Το κβάντο φωτός είναι το φωτόνιο-
Τα υποατομικά σωματίδια εμφανίζονται από το πουθενά
,- Τα φωτόνια έρχονται και αυτά από το πουθενά,
Κβάντα ΕΚΠΕΜΠΕΙ υπό μορφή ακτινοβολίας και Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
- τα φωτόνια του ηλιακού φωτός και των άστρων, όταν εισχωρούν στο σώμα, χάνουν την ενέργειά τους, η οποία απορροφάται από τα κύτταρα γεμίζοντας τον κενό χώρο τους.
Ο χώρος αυτός πληρούται από δέσμες φωτός,
οι οποίες κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις μεταβάλλονται σε ύλη,
αφού και το φωτόνιο είναι ύλη.
Ο ήλιος με τα κύματα του φωτός που εκπέμπει διεγείρει και αφυπνίζει μνήμες και λειτουργίες του φωτεινού κώδικα που υπάρχει μέσα στο γενετικό κώδικα του ανθρώπου
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
- η γη έχει τις ιδιότητες εκείνες που είναι απαραίτητες για να δέχεται
- ραδιοσήματα,
- μικροκύματα ή
- κάθε είδους ηλεκτρονικές πληροφορίες από τα πέρατα του σύμπαντος,
- και να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο,
- αφού οι πληροφορίες μπορεί να έχουν σταλεί εκατομμύρια χρόνια πριν κι εμείς να τις παίρνουμε τώρα.
- Από μιαν άποψη θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι η γη είναι ο μεγαλύτερος δέκτης ραντάρ του κόσμου, ικανός να πιάνει μηνύματα τόσο από το παρελθόν όσο και από το μέλλον».
- - Το πρόβλημα είναι πώς θα μπορέσουμε να διαβάσουμε τα μηνύματα αυτά-
- Οι επιστήμονες βρήκαν τρόπο να ελαττώσουν την ταχύτητα φωτός μέχρι που σταμάτησε να κινείται.- το φως,
όταν ελαττώνει ταχύτητα,
- συγκεντρώνει περισσότερη μάζα και αυτό αλλάζει το χρόνο των στοιχείων
- τα ηλεκτρόνια ταξιδεύουν στο χρόνο και το φωτόνιο εμφανίζεται σε διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα.
- -ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ
- ο ηλεκτρομαγνήτης - άνθρωπος,
- ο άνθρωπος - κύμα και ενέργεια,
- ο άνθρωπος - φως και ύλη,
- και πώς θα διαφοροποιηθεί το DNA σε αυτές τις απίθανες περιπτώσεις;……….

Σ’ ένα διαστελλόμενο σύμπαν, ο κάθε παρατηρητής βλέπει τον εαυτό του ως το κέντρο της διαστολής. Μεγάλες συγκεντρώσεις γαλαξιών απομακρύνονται από άλλες τέτοιες συγκεντρώσεις με ταχύτητες ανάλογες του παρατηρητή. …………….Αποδείχθηκε όμως ότι το τοπικό σμήνος γαλαξιών – που περιλαμβάνει τον Γαλαξία μας, εκείνον της Παρθένου και χιλιάδες άλλους – αποκλίνει από τη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθεί σύμφωνα……….. Στην πραγματικότητα κινούμαστε με ταχύτητα 600 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο προς την κατεύθυνση του αστερισμού του Κενταύρου…………
……….ήρθε η ώρα να ενημερωθούμε λοιπόν για αυτά και άλλα πολλά
επί των θεμάτων, που θα διαβάσουμε και θα μάθουμε, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από το ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ, του κ.Γεράσιμου Καλογεράκη.που ήδη… τυπώνεται. (2017)



Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ