Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Η σκέψη εκπέμπει ακτινοβολία με ομόκεντρους κυκλικούς παλμούς που καταλαμβάνουν ακαριαία τις διαστάσεις τού χώρου

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: 
- «Η σκέψη εκπέμπει ακτινοβολία άγνωστη σ' εσάς, με ομόκεντρους κυκλικούς παλμούς που καταλαμβάνουν ακαριαία τις διαστάσεις τού χώρου. Εγκλωβίζουμε αυτή την ακτινοβολία σε ειδικούς ομφαλούς συμπυκνώσεως, χρησιμοποιώντας την Oργόνη και με τη βοήθεια των νιονίων, επιτυγχάνουμε ταχύτητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός.
Κατά τις μετακινήσεις μας στα διαστρικά ταξίδια, δημιουργούμε νέφος Νιονίων και Σκεπτονίων και κινούμαστε με την ταχύτητα της σκέψης. Το νέφος αυτό είναι συμπαγές, αδιάρρηκτο, απλησίαστο από το φως και κάθε είδους οπλικά συστήματα.
Η σκέψη του πληρώματος των σκαφών κατευθύνει το νέφος που τα περιβάλλει, εκεί που είναι ο προορισμός τους. Για περισσότερη ασφάλεια αποσυμπυκνώνουμε τους εαυτούς μας και είτε γινόμαστε αόρατοι, είτε ενσωματωνόμαστε στο νέφος Νιονίων-Σκεπτονίων και παίρνουμε τη μορφή του νέφους, που ενεργεί σαν ενιαίο σύνολο, σαν μια οντότητα, από την οποία όταν υπάρχει λόγος αποσπόμαστε ή διαχωριζόμαστε. Μετά το πέρας της αποστολής τα πάντα αποκαθίστανται στις φυσιολογικές τους καταστάσεις.
Για να είναι άτρωτα τα σκάφη μας, κατά τη δική σας ορολογία, και για την επίλυση προβλημάτων όταν συναντούμε μπροστά μας άστρο ή πλανήτη, που θα σήμαινε καθυστέρηση, δημιουργούμε γύρω από το σκάφος πυκνό κέλυφος Οργόνης και διαπερνούμε το άστρο ή τον πλανήτη, όπως το σωματίδιο που σεις ονομάζετε Νετρίνο χωρίς συνέπειες στο σκάφος και σ' εμάς»........

Πηγή: