Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ!

Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3.600 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 150-200 ΕΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ)
ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΚΤΛ) 
ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ.....


Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΩΝ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥ ΜΟΡΔΟΧ! - ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ:
ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ: ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ 
ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ: ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΕ ΚΛΗΣΗ
(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΪ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΕΝΟΣ ΜΟΣΧΟΥ - ΔΗΛ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥ)
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ..... ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.... (ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.... ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.... ΚΤΛ)
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ BOHEMIAN GROVE;;
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ (50 ΜΙΛΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ) ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ- ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ - ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ - ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ....) 
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΡΕΝΕΣ! (ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΡΕΝΕΣ)
ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ / ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ..... (ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ...)
ΤΟ BOHEMIAN GROVE ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ BILDERBERG CLUB) ΕΙΝΑΙ - ΕΝ ΤΕΛΕΙ - ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ "ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ" ("ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ".....)
ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ - ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 5.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ) ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ (ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ - ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΑ - ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ;;
ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ!!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΧΕΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ ΜΟΛΩΧ.
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑ.... ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ....
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ.
ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ / ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ.
ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΤΕΛΘΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ - Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΛΘΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 13.000 ΧΡΟΝΙΑ....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ / ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA.
-
Ο ΜΟΡΔΟΧ Ή ΜΑΡΝΤΟΥΚ (ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ 50 ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ....) ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ / ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΩΝ.
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 26 ΜΕ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ: BOHEMIAN GROVE 
ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ.....
-
ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ / ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.....
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ - ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(8 - 1 - 2014)
(3 - 1 - 2014)
Πηγή: