Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ & ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ: ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ: ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ-ΑΡΙΣΤΑΙΑ ΕΚ ΛΥΡΑΣ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ!!!
ΔΙΑ-ΒΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ!!!
Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.--
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

"Στις βόρειες Σποράδες με δική σας ονομασία οι ΗΠΑ με την ΝΑΣΑ αναζητούν το "Χρυσόμαλλο Δέρας" και την ουράνια τεχνολογία που περιέχει αυτό.
Οι σπηλαιώσεις του Πηλίου συνεχίζονται υποθαλάσσια σε μεγάλη έκταση της περιοχής των Σποράδων, όπου στο μακρινό παρελθόν υπήρξε δική μας δραστηριότητα και προσεδάφιση σκαφών............


Η γήινη τεχνολογία της ΝΑΣΑ, ελπίζει στον εντοπισμό ουράνιων σκαφών και του Χρυσόμαλλου Δέρατος, το οποίο με την τεχνολογία του, θα τους βοηθήσει να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον πλανήτη σας. Όλα όσα αναζητούν οι ΗΠΑ βρίσκονται προστατευμένα σε υποθαλάσσιες σπηλαιώσεις, μη επισκέψιμες από υποβρύχια γήινα μέσα. Μετακίνηση τους, ενεργοποιεί συστήματα ασφαλείας καταπλάκωσης, μέσων και ανθρώπων.
Το χρυσόμαλλο Δέρας ήταν έργο του αρχιτεχνίτη γενετιστή Ηφαίστου, που ήταν ο κατασκευαστής υπερόπλων υπερσυσκευών ολόκληρης της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των 'Έ" και των δεκατριών γαλαξιών. Είχε κατασκευαστεί στις Πλειάδες, για χρήση του Ποσειδώνα, ο οποίος το χάρισε στον Ερμή για την εκπλήρωση του ουράνιου έργου του.
Τα υλικά κατασκευής είναι άγνωστα στη γήινη τεχνολογία και προέρχονται από το διπλό άστρο του Σειρίου, του κέντρου του Γαλαξία και της Λύρας.
Όποιος ή όποιοι κατείχαν το Χρυσόμαλλο Δέρας και μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν γινόταν υπεράνθρωποι, παντοδύναμοι, όμοιοι με θεό. Εξασφάλιζε την ακαριαία επικοινωνία με όλους τους Γαλαξίες της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των 'Έ" και έβλεπε ο χειριστής τι γινόταν σε κάθε γωνιά της Γαίας. Η χρήση του δέρατος έδινε τη δυνατότητα επέμβασης στον χρόνο, του παρόντος, του παρελθόντος και του μέλλοντος. Τροποποιούσε τον χρόνο του παρόντος με αναστροφή της ροής του και αλλαγή πορείας του χρόνου του παρελθόντος. Τροποποιούσε τον χρόνο του παρελθόντος με αναδίπλωση του και μετέβαλε τα γεγονότα του παρόντος και του μέλλοντος κατά βούληση, εφ' όσον αυτός οδηγούσε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Εγκλώβιζε τη σκέψη του χειριστού, ή και ομάδων ατόμων και υλοποιούσε επιθυμίες μεταφοράς σε άλλα αστρικά συστήματα.
Τοποθετούμενο σε οποιοδήποτε γήινο σκάφος χρησιμοποιείτο σαν κινητήρια δύναμη και του προσέδιδε ασύλληπτες ιδιότητες, παρακάμπτοντας όλα τα κατασκευαστικά εμπόδια. Γύρω του δημιουργούσε ισχυρότατο κέλυφος οργόνης, που βοηθούσε και στη διέλευση μέσα από τον κορμό άστρων και πλανητών.
Ήταν κοσμικό αρχείο της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των 'Έ". Μόνο ο Ιερός Άρχοντας Φωτός μπορούσε να διατάξει τη χρήση του.
Σήμερα φυλάσσεται καλά και κανένας δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό γιατί προστατεύεται από εμάς. Θα αποκαλυφθεί όταν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Οι αποστάτες φοβούνται πολύ τη χρήση του.
Μελλοντικά η χρήση του Χρυσόμαλλου Δέρατος, θα ανατεθεί στον Κυρίαρχο Άρχοντα Απόλλωνα, στην Παλλάδα Αθηνά και το Μέγα Ποσειδώνα, μετά από εντολή του Αυτοκράτορα μας Δία.
Είναι πηγή ενέργειας τεραστίας εντάσεως. Μπορεί να μεταφέρει την σελήνη από τη γήινη τροχιά της σε όποιο σημείο του ηλιακού σας συστήματος απαιτείται.
Απαγορεύει την πτώση αστεροειδών στην Ελλάνια ασκώντας απωθητικές δυνάμεις επάνω σ' αυτούς, κυματοειδούς εντάσεως, με επίκεντρο το Χρυσόμαλλο Δέρας.
Φορτίζεται και ισχυροποιείται από την απορρόφηση ενέργειας των σεισμικών ρηγμάτων και ελαχιστοποιεί την ενεργειακή εκτόνωση των σεισμικών δονήσεων, καθώς και των ακραίων φυσικών φαινομένων.
Το Χρυσόμαλλο Δέρας δεν φυλασσόταν στην περιοχή που σεις ονομάζεται Κολχίδα. Χρησιμοποιήθηκε σε κάποιες εποχές στην περιοχή αυτή από τον Προμηθέα. Φυλασσόταν σε βάση του πλανήτη Άρη, την εποχή της Αργοναυτικής Εκστρατείας.
Η βάση αυτή ήταν των συμμαχικών δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των 'Έ". Ήταν έργο του Ηφαίστου και ήταν εξοπλισμένη με ουράνια τεχνολογία πλέγματος ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, (λάμψεων, σπινθήρων, ήχων και κρότων), ακτίνων λέιζερ και υπερήχων που προκαλούσαν τρόμο, παράλυση και θάνατο. Αυτό το σύστημα ασφαλείας ήταν αδιάσπαστο από κάθε ανθρώπινη οντότητα, πλην του υπεύθυνου της βάσεως Αιήτη και της αρχιέρειας κόρης του Μήδειας.
Ο περιγραφόμενος σαν δράκος ήταν μεταβαλλόμενου πάχους εύκαμπτος φωτιζόμενος σωλήνας πρόσβασης προς το χρυσόμαλλο Δέρας. Όποιος πλησίαζε ή προσπαθούσε να εισχωρήσει σ' αυτόν χωρίς τους κωδικούς πρόσβασης, ενεργοποιούσε το σύστημα συναγερμού και κεραυνοβολείτο.
Τη βάση αυτή προσπαθούν να φωτογραφήσουν τα γήινα διαστημόπλοια τα οποία τυφλώσαμε και κατεβάσαμε στο έδαφος του Άρη (2 Αμερικάνικα και 1 Ρωσικό).
Το Χρυσόμαλλο Δέρας χρησιμοποιείτο για δέκα χιλιάδες χρήσεις συμπαντικού ενδιαφέροντος, που είναι τελείως άγνωστες για τους ανθρώπινους νόες.
Δεν έχετε ανακαλύψει τίποτα από τις πάρα πολλές ιδιότητες της ύλης. Να είσαστε σε εγρήγορση".

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ!!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ!!!

Πηγή: