Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ "ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ (Βίντεο)

Πηγές του Πενταγώνου δίνουν διαφορετική ερμηνεία στην ρίψη της βόμβας..

Σύμφωνα με τις εκθέσεις αξιωματούχων του Πενταγώνου, στις 12 Απριλίου η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έριξε τη μεγαλύτερη συμβατική βόμβα που διαθέτει το οπλοστάσιο του Πενταγώνου, για να καταστρέψει υπόγειες εγκαταστάσεις των τρομοκρατών του Ισλαμικού κράτους.


Ωστόσο, εμπιστευτικές μαρτυρίες υποδεικνύουν έναν ακόμη λόγο για τη χρήση της βόμβας ΜΟΑΒ. Ο απόρρητος στόχος ήταν για να καθαρίσουν, να συλλάβουν, ή να καταστρέψουν τους γίγαντες που κρύβονται στο αρχαίο σύστημα σπηλαίων του Αφγανιστάν, τα οποία κρύβουν τεχνολογικά μυστικά, που ανάγονται στις ρίζες του ανθρώπινου πολιτισμού.

Η ισχυρότατη βόμβα Ordnance Air Blast (ΜΟΑΒ), γνωστή και ως "μητέρα όλων των βομβών", περιέχει 21.600 κιλά εκρηκτικά και έχει ακτίνα έκρηξης ενός μιλίου. Η πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΜΟΑΒ δεν χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση Μπους το 2003, λόγω των φόβων για παράπλευρες απώλειες.

Ένας αριθμός πληροφοριών που έχουν αποκαλυφθεί, αναφέρουν τις ιστορίες γιγάντων που κρύβονται στο Αφγανιστάν και σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπου τις μέρες αυτές οι γίγαντες αφυπνίζονται από τους θαλάμους όπου κοιμούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ο πληροφοριοδότης του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος Corey Goode, ήταν από τους πρώτους που δημοσιοποίησε την ύπαρξη των "χρονοφυσαλίδων" όπου διατηρούνται άριστα οι γίγαντες αυτοί εδώ και χιλιετίες. Στις 4 Αυγούστου 2015 σε συνέντευξη του ο Goode είπε:

- Κοιμώμενοι γίγαντες βρίσκονται σε στάση αναμονής μέσα σε ειδικές "χρονοφυσαλίδες" αναμένοντας να "ξυπνήσουν" και να αναλάβουν δράση στην εποχή μας!


Οι θάλαμοι αυτοί κατασκευάστηκαν από έναν αρχαίο τεχνολογικό πολιτισμό (Builder Race) ο οποίος χρησιμοποιούσε τεχνολογίες κρυστάλλων για να δημιουργήσει "χρονικές φυσαλίδες", όπου η ροή του χρόνου στο εσωτερικό της φυσαλίδος είναι πολύ πιο αργή από ότι στο εξωτερικό περιβάλλον. Τριάντα μόνον λεπτά κύλισης του χρόνου μέσα στην φυσαλίδα - θάλαμο, ισοδυναμούν με ροή 30 χιλιάδων ετών στο εξωτερικό περιβάλλον!


Τέτοιοι θάλαμοι με άριστα διατηρημένους γίγαντες στο εσωτερικό τους, βρέθηκαν σε πολλά μέρη στον κόσμο, όπως στις ΗΠΑ, στην Περσία και αλλού. Έναν τέτοιο θάλαμο είχε δει ο Αβραάμ Λίνκολν σε ένα από τα αρχαία αναχώματα που βρέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η απάντηση στο γιατί οι γίγαντες αυτοί προορίζονται να "ξυπνήσουν" στην εποχή μας, μπορεί να βρίσκεται στις κοσμικές ενέργειες που δέχεται το ηλιακό μας σύστημα, οι οποίες γίνονται εντονότερες και συχνότερες.

- Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά:



Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ