Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Φωτογραφία σκάφους κατόπιν καθοδήγησης άνωθεν!

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, ΕΔΩΣΑΝ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ (ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ), ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΗ ΦΩΤΟ, ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
Η ΦΩΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ!!!!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ. ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ.
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ.
ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ - ΑΡΙΣΤΑΙΑ ΕΚ ΛΥΡΑΣ!!! 

ΒΙΒΛΙΟ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ!!!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ!!!

[[ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ. ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.
ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΟΝΩΝ!!! ]]
ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ!!!
[[ΗΜΕΙΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ . Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΥΜΑΣ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕ. 
Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΥΨΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. 
ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ, Η ΕΡΥΘΡΑ, ΔΕΝ ΗΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ.
ΔΕΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΘΞΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ . ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΟΠΩΣ ΑΝΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΟΛΥΜΠΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΟΧΙ ΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ!!!]].

ΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ- ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟ.
ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ. Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ!!!
ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΦΑΙΡΟΕΙΔΗ ΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ!!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ!!!Πηγή:
Φοίβος Μουσιγέτης
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ