Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ!!! ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΙΑ-ΦΟΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΓΩ. 
ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ!!!


ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΩΝ!!!
ΒΙΒΛΙΟ «ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ»!!!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ ΕΚ ΛΥΡΑΣ!!!

[[Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ BRICKS ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΑΝΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑ-ΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΛΥΘΑΙΝΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΕΚΘΕΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ. Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΙΑ. 
ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. 
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ!!!ΕΡΡΩΣΘΕ!!!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ: 21/1/2016]]

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΟΣ!!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΙΡΙΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ! ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΝΕΦΕΛΙΟΥ; ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΙΡΙΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ- ΑΡΙΣΤΑΙΑ, ΙΣΧΥΕΙ.

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ΄ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ!!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ!!!


Πηγή:
Φοίβος Μουσιγέτης
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ