Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ... Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

-Ειναι η γλωσσα της 3ης θεικης δυναστειας του Διος και των ακολουθων των θεων και Ελληνων.

-Ειναι η γλωσσα που χαραχτηκε σε τυμβους και μνημεια,σε βραχους και σε σπηλαια.... για να μαρτυρουν το διαβα του Δια και των.... Ελληνων.

-Καθηγητης Αρνολντ Ουαλτντερ συνεταξε καταλογο Ελληνικων λεξεων στην γλωσσα του Μεξικου-Χαβαης.


-Αρχαιολογος Γαλλος Ονορε: Τα γραμματα των Μαγια μοιαζουν με αυτα του Ελληνικου αλφαβητου, η γραφη της Κρητης και των Μαγια εχουν κοινη προελευση.

-Οι Αρχαιολογοι, Γαλλος Λεπονζιον και Γερμανος Χουμπολτ; Η γλωσσα των Μαγια αποτελειται κατα το ενα τριτο απο Ελληνικες λεξεις.

-Γερμανος καθηγητης πανεπιστημιου Χαιδεμβεργης σε βιβλιο του αναφερει οτι: Στα νησια Ταμοτον, Ταχιτι, Μαγκαια, Σαμοα, Τουνγκα κ.α. χρησιμοποιουν 800 Ελληνικες λεξεις.

-Χιλιανος καθηγητης Σαντιαγκο Χιλη, στο βιβλιο του αναφερει: Λεξιλογιο της γλωσσας Παρα-Νουι των νησων του Πασχα, περιλαμβανει πληθος Ελληνικων λεξεων και ονοματα θεων του Ολυμπου.

-Ουρουγουανος καθηγητης Βιτσεντε Φιντελ Λοπεζ σε βιβλιου του γραφει οτι Ελληνικες λεξεις υπαρχουν στην γλωσσα των ινδιανων Κετσουα.

-Επισης στην γλωσσα των Αζτεκα περιεχουν μεγαλο αριθμο Ελληνικων λεξεων.

-Η ΟΥΝΕΣΚΟ στον Β' τομο Ιστορια της Ανθρωποτητας γραφει: Το αλφαβητο της Τοσκανης,ειναι Ελληνικο απο την Κυμη Ευβοιας.

-Τελειωνοντας, τα Εβραικα στα βιβλικα κειμενα ειναι καλυμενα Ελληνικα,τοσο στην γραμματικη, οσο και στο λεξιλογιο... εβραιος Ιωσηφ Γιαχουντα,καθηγητη της εβραικης γλωσσας.!!!

Απο το εργο του ΑΡΙΣΤΑΙΑ
Πηγή: