Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Μικρές ειδήσεις εν τάχει.. - Συνελήφθη κότερο ιδιοκτησίας της Μισιέλ Ομπάμα, έμφορτο ναρκωτικών ουσιών!

Μικρές ειδήσεις εν τάχει..

- Ο Λαβρώφ κατηγόρησε ευθέως το NATO πως ο ρόλος του στο Αφγανιστάν είναι η προστασία των φυτειών και η διακίνηση και πώληση ναρκωτικών στην Ευρώπη και στην Αμερική και τα γνωστά ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα!

http://thefreethoughtproject.com/russian-foreign-minister-…/

- Συνελήφθη κότερο στις ΗΠΑ ιδιοκτησίας της Μισιέλ Ομπάμα, το οποίο μάλιστα έφερε το όνομα "Michele", έμφορτο ναρκωτικών ουσιών!

- Χιλιάδες άτομα τα οποία ανήκουν στο κύκλωμα παιδοφιλίας συνελήφθησαν στις ΗΠΑ και αφού ανακρίθηκαν δίνοντας στοιχεία κατονομάζοντας όλους τους υψηλά ιστάμενους στο κύκλωμα, αφέθηκαν ελεύθεροι. Τούτο προδικάζει εξαπόλυση κύματος συλλήψεων των υψηλά ισταμένων στο κύκλωμα, αφού η πρόσφατη εξαφάνιση 14 κορασίδων στην περιοχή της Washinghton DC εξόργισε τους στρατηγούς και τα "Λευκά Καπέλα".

- Ο Α. Νεοφύτου και ο Α. Κυπριανού διαβεβαίωσαν τον Ακκιντζιή πως ο νόμος του θα ψηφιστεί και γι' αυτό συναίνεσε στην επανέναρξη των συνομιλιών. Αν ο Γ. Εισαγγελέας γνωματεύσει διαφορετικά ή παρ' ελπίδα δεν ψηφιστεί ο νόμος, τότε ο Ακκιντζιή θα προσέλθει στις συνομιλίες με τέτοιες αξιώσεις που θα αναγκάσει τον Αναστασιάδη να φύγει αυτός τώρα από το τραπέζι των συνομιλιών! (Κύπρος)