Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ........ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ

«Από το κεφάλαιο............ Συνέδριο Εξωπολιτικής του Ειρηνικού(12.11.2016)

-Στις 12 Νοέμβρη του 2016 και ώρα 14:00-16:00 άρχισε το «Συνέδριο Απολιτικής του Ειρηνικού» στο «Aquarius Casino Resort» της Νεβάδα των ΗΠΑ από τον γιατρό Δρα Στίβεν Γκριρ, ο οποίος είπε πολλές αλήθειες:

«ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!!! για «ειρηνική επαφή, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

-Αλλά αυτό παρεμποδίζεται από μια μυστικοπαθή, παρανοϊκή και παράνομη οργάνωση διεφθαρμένων στρατιωτικών και ηγετών οι οποίοι αρνούνται την αλήθεια για εξωγήινες επισκέψεις, με εντολή της Νέας Τάξεως.

-ΝΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΠΟ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ με προηγμένους πολιτισμούς.

-Αυτο σημαίνει ότι οι επικοινωνίες και τα ταξίδια γίνονται μέσω άλλων διαστάσεων και όχι μέσω του γραμμικού χωροχρόνου.

-Και όμως αυτές οι άλλες διαστάσεις βρίσκονται αναδιπλωμένες και περιέχονται εντός του δικού μας χωροχρόνου.

-Είναι ένα συνειδητό, ολογραφικό σύμπαν, και κάθε αστρικός πολιτισμός το γνωρίζει αυτό. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι σχεδόν κάθε εκδήλωση της παρουσίας αυτών θα μοιάζει μαγική στον πληθυσμό της Γης.

-Οι εξωγήινοι έχουν, συσκευές επικοινωνίας με τη βάση τους και μεταδίδουν τις πληροφορίες ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός, αφού και οι ίδιοι μπορούν και ταξιδεύουν με ασύλληπτες ταχύτητες.

-Ένας κόσμος ενωμένος με τον φόβο είναι χειρότερος από ένα διαιρεμένο με την άγνοια. Είναι πλέον καιρός για το μεγάλο άλμα προς το μέλλον, ένα άλμα που κινείται έξω από το φόβο και την άγνοια και σε μια αδιάσπαστη εποχή της παγκόσμιας ειρήνης.. Να ξέρετε ότι αυτό είναι το πεπρωμένο μας.

-ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ........ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, επί χιλιάδες χρόνια, και μας μοιάζουν εξωτερικά όπως είμαστε εσείς και εγώ.

-Είναι πολύ εύκολος ο τρόπος να πείσετε τους ανθρώπους ότι δέχονται εισβολή από το διάστημα, ενεργοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

-Τότε θα παρουσιαζόταν σαν ένα παγκόσμιο πρόβλημα, και όλοι θα ζητούσαν τη λύση του, μια λύση που θα βρισκόταν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση και έναν παγκόσμιο στρατό για να αντιμετωπιστεί αυτή η «απειλή».

-Αυτό είναι το σχέδιο για το οποίο μας προετοιμάζει η Νέα Τάξη».

-Δυστυχώς, οι θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες των κρατών και μια κλίκα στρατιωτικών βιομηχανιών και οικονομικών συμφερόντων, κρατούν καλά την κρυμμένη αλήθεια της γαλαξιακής ιστορίας την οποία έχουν ονομάσει απαγορευμένη γνώση.

-Κρατούν ερμητικά κρυμμένα μυστικά και γεγονότα επαφής με τους εξωγήινους, με στόχο να καταστείλουν τη γνώση που μπορεί να απελευθερώσει τον κόσμο από τον ζυγό του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του άνθρακα και την πυρηνική ενέργεια και να αποκαταστήσει την τρέχουσα παγκόσμια τάξη με την αληθινή ελευθερία.

-Η παραβίαση της μυστικότητας σε ότι αφορά στο θέμα των εξωγήινων, συνοδεύεται από ένα προσεκτικά ενορχηστρωμένο ψυχολογικό επηρεασμό εμπαιγμού, φόβου, εκφοβισμού και παραπληροφόρησης των μαρτύρων όταν είναι δημόσια πρόσωπα και αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν ανοιχτά το θέμα.

-Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να γίνεται πιστευτή η ανύπαρκτη «εξωγήινη απειλή», για την οποία ο Βέρνερ φον Μπράουν προειδοποίησε ότι «αυτή θα είναι μια .... εικονική κοσμική εξαπάτηση».
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ "ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ" - Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ