Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΧΘΕΣ(20/4) ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΎΓΕΤΟ. ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ. ΟΙ ΣΧΗΜΑΤΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΚΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΊ ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΥΚΝΩΣΗ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ- ΑΡΙΣΤΑΙΑ ΟΤΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΦΙΞΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!


ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ - ΑΡΙΣΤΑΙΑ ΕΚ ΛΥΡΑΣ!!!
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:


[[ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ <<ΔΙΑ-ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ>> ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΘΕΙ!
ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΠΑΠΥΡΟΥΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΥΡΑΝΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΟΘΟΝΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ]].


ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ!!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ!!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ!!!Πηγή:
Φοίβος Μουσιγέτης
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ