Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ "ΦΟΙΝΙΞ" ΚΑΙ "ΤΕΛΕΙΩΤΗΣ"

ΔΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΦΙΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΦΕΛΟΕΙΔΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ. Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ!!!
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΝΟΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!!!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΟΥΜΒΙΑΝΕΣ ΑΝΔΕΙΣ, ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ-ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 8Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ!

ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ <<ΦΟΙΝΙΞ>> ΚΑΙ <<ΤΕΛΕΙΩΤΗΣ>>
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ- ΑΡΙΣΤΑΙΑ ΕΚ ΛΥΡΑΣ!

ΒΙΒΛΙΟ: ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ!!!

<<ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΦΟΙΝΙΞ>> ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ <<ΤΕΛΕΙΩΤΗΣ>>, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΑ, ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ, ΝΕΦΕΛΙΟΥ, ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ!
ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ <<ΦΟΙΝΙΞ>> ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 120.000.000 ΓΟΝΩΝ << Ε >> ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ << ΛΙΛΙΘ >> ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΜΕ 57.000 ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 35.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ(ΤΥΦΛΩΣΗ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ) ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΤΗΣ. (ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΠΡΟ'ΙΟΝ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝ ΤΗ ΣΟΥΠΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ).
ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ- ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΕΘΡΟΥ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ, ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ-ΣΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΣΩΘΕΝΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ <<ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ>> ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ, ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚ ΝΕΟΥ.
ΔΙΑ-ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ ΑΟΡΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΝΑΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΕΑΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΑΝ!
ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΣ.
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΗΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΝ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.
ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΓΗΙΝΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ 29/10/1987 ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ BANDERBERY.
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΗ.
ΤΗΝ 29/10/1987, ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΔΥΟ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΦΩΤΟΣ, ΜΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ (ΙΣΟΣΚΕΛΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ). ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑ-ΣΤΗΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΝΑΣΑ), ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ". ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΓΩΜΕΝΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ.
Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ.
ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΕΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΑΦΗ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ Η ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ;
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ!!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ!!!Πηγή:
Φοίβος Μουσιγέτης
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ