Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΘΕΙΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡ, ΗΛΙΟΣ ΠΥΡΗΝ!!!

Ο ΘΕΙΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΗΛΙΟΣ ΠΥΡΗΝ, Η ΕΣΩΤΕΡΑ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΠΥΡΙΝΟΣ ΟΥΣΙΑ, Η ΕΚ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΠΑΤΡΩΟΥ ΝΟΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ, ΕΛΑΒΕΝ ΧΙΤΩΝΑΣ (ΜΑΝΔΥΑΣ, ΣΩΜΑΤΑ, ΦΟΡΕΙΣ) ΕΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΗΛΘΕΝ! Η ΓΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΜΒΑΠΤΙΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝ ΑΡΕΤΗ, ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΙΝ, ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΥΚΝΩΝ ΧΙΤΩΝΩΝ (ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΟΡΦΕΑΝ) ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΗΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΙΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΠΙΝΘΗΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘ' ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ.
Η ΣΥΝΔΕΣΙΣ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΡΟΗΝ/ΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΕΝ ΣΟΦΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!
ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΝ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ, ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ ΩΝ!

ΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΘΕΙΟΝ ΣΠΙΝΘΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΠΥΡΦΟΡΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΗΚΟΥΣΟΝ ΤΟ ΗΧΗΡΟΝ ΘΕΪΚΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΝΑ ΟΔΕΥΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗΝ ΣΥΝΔΕΣΙΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΧΡΑΝΤΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΗΤΡΟΣ:

  • ΙΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ ΟΥΣΙΑΝ,
  • ΙΝΑ ΔΟΝΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ,
  • ΙΝΑ ΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΥΡ ΔΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΑΣ ΗΛΕΙΜΜΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ.

Πηγή:
Βασιλική Ζευγαρά
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ