Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΛΦΑ DNA. ΕΝΕΡΓΟΝ ΙΧΩΡ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΟΝΩΝ.

Ο εγκεφαλος του ανθρωπου αποτελειται απο δισεκατομμυρια νευρωνες, που συνδεονται μεταξυ τους με ενα τεραστιο δικτυο καλωδιων και συνδεσεων και στα οποια κυκλοφορουν ηλεκτρικες και χημικες ενωσεις που περιγραφονται ολοκληρωτικα με μοριακους και φυσικοχημικους ορους.

Το πως ομως οι συντελεστες των νευρωνων μπαινουν σε ενεργεια σε ενα ξεχωριστο ψυχονοητικο αντικειμενο, παραμενει ακομη αγνωστο.



Παραμαινουν επισης ακομη αγνωστοι οι κυτταρικοι και μοριακοι μηχανισμοι οι οποιοι σταθεροποιουν και αναπλαθουν τους τροπους επικοινωνιας των νευρωνων.


Αγνωστο παραμενει ακομη το πως ο κατακερματισμος του κοσμου του οπτικου πεδιου, ενος και μονο αντικειμενου, γινεται μια αντιληπτικη παρασταση με ενοτητα.

Απο την στιγμη που το DNA των χρωματοσωματων στο κυτταρο διασπαται σαν ολοτητα, δεν γνωριζουμε ακομη που βρισκεται στον εγκεφαλο αποθηκευμενο το γενετικο προγραμμα.

Η ηλεκτρικη δραστηριοτητα στον ανθρωπινο εγκεφαλο κινειται σε ενα επιπεδο 0,01 εως 40 Herzt. Η διαδικασια γεννεσης της ζωης οφειλεται σε μια αλυσιδωτη χημικη αντιδραση απο την οποιαν προκυπτει ενα κληροδοτικο συστατικο DNA, το οποιο αντιγραφθηκε λιγο διαφοροποιημενο απο το RNA.

Το DNA ειναι ο κωδικας της ζωης, αποτελει το συστατικο των χρωματοσωμων και των γονιδιων και βρισκεται στον πυρηνα του κυτταρου.Περιεχει κωδικοποιημενες πληροφοριες για την μεταβαση των γενετικων χαρακτηριστικων απο την μια γενια στην επομενη, καθως επισης για τον σχηματισμον μοριων, που ειναι απαραιτητα για την αναπτυξη του οργανισμου. Μοιαζη με διπλη ελικα, που σχηματιζεται απο δυο μακρα σπειροειδη σχηματα (κλωνους), μπλεγμενα το ενα γυρω απο το αλλο και αποτελειται απο τεσσερες αζωτουχες βασεις.

Το DNA εντος του κυτταρικου πυρηνα του ανθρωπου εχει μηκος 2 μετρα και βρισκεται τυλιγμενο και πιεσμενου.

Ο ανθρωπινος οργανισμος περιεχει περιπου 2 εκατομμυρια χιλιομετρα DNA. Κάθε DNA αποτελειται απο περιπου 3,2 δισεκατομμυρια κωδικα γραμματα, που αρκουν για 10 στην 480.000 συνδυασμους.Στον πυρηνα των σωματικων Κυτταρων του ανθρωπου υπαρχουν 23 ζευγη χρωματοσωματων.

Καθε κλωνος του DNA αποτελειται απο πολλα μορια που λεγονται νουκλεοτιδια (ανεδινη, θυμινη, κυτοσινι και γινανινι).

H τροφη του ανθρωπου που μετα την αφομοιωση καταληγει απο το λεπτο εντερο και το αιμα στα κυτταρα του ανθρωπινου οργανισμου και το εισπνεομενο οξυγονο ενωνονται και παραγουν ηλεκτρισμο.Στον ανθρωπινο οργανισμο εργαζονται 200.000 διαφορετικου ειδους πρωτεϊνες.
Γνωριζουμε μονο τι κανουν 4.000 ειδη πρωτε’ι’νων.

Για τις εργασιες των υπολειπων 196.000 ειδων πρωτε’ι’νων εχουμε ακομη απολυτη αγνοια.

Επισης μεταφυσικες ερευνες εδειξαν οτι το ανθρωπινο dna,εχει αλλους 10 αιθερικους ελικες,(12 ελικες συνολον) που ενωνουν το πνευμα μας με το σωμα 100 τοις 100.

Σκοτεινες δυναμεις (ερπετοειδες φυλες) εκλεισαν τους δια-οδους (10 ελικες), ωστε ο ανθρωπος να γινει πηθηνιον ον.

Στη σημερινη εποχη(υδροχος) και εναρξης χρυσις εποχης, λογω πολυ υψηλων δονησεων,ο ανθρωπος χωρις χρηση τροφης πτωμα’ινης(κρεας),και με ομωφαγια καρπων και νερο απο φυσικες πηγες ευκολα μπορει να επανασυνδεσει την ενωση σωματος και πνευματος και να αυξησει διοραση,διασθηση,αυτοιαση,επικοινωνια με πνευματικα οντα ανωτερων σφαιρων,αιωνιοτητα ζωης.,και πολλα αλλα που συνεχως ανακαλυπτουμαι.

Ερρωσθε.





Πηγή:
OLYMPUS GAIA