Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Το Βατικανό πρωτοστατεί στην εκστρατεία "αποπληθυσμού" του πλανήτη με μείωση στο 1 δις. Το άλλα έξι δισεκατομμύρια απλά πρέπει να φύγουν!

(Γραμμένο το 2017)
Ο ΠΑΠΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 1 Δις ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Το Βατικανό επέλεξε τον καθηγητή John Schellnhuber ως ομιλητή και αναλυτή ενός "εγγράφου διδασκαλίας" σχετικά με την κλιματική αλλαγή, με σκοπό την δημιουργία μιας πλατφόρμας που αναμένεται ότι θα οδηγήσει σε μια επίσημη δήλωση της Εκκλησίας για τη στήριξη μιας ριζοσπαστικής μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη, στο όνομα της "επιστήμης του κλίματος".



Είναι ο καθηγητής που προηγουμένως ισχυρίστηκε ότι ο πλανήτης είναι πυκνοκατοικημένος από τουλάχιστον έξι δισεκατομμύρια επιπλέον ανθρώπους.

Όπως αναφέρει το Breitbart.com, το "έγγραφο διδασκαλίας" που ονομάζεται και εγκύκλιος, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου στο Βατικανό.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση θα μπορούσε να οργανωθεί γύρω από τρεις βασικές δραστηριότητες, και συγκεκριμένα (i) από ένα "Σύνταγμα της Γης", (ii) από ένα "Παγκόσμιο Συμβούλιο" και (iii) από ένα "Πλανητικό Δικαστήριο".

Όπως ο ίδιος εξηγεί σε αυτό το έγγραφο για το HumansAndNature.org, είναι υπέρμαχος μιας παντοδύναμης παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα κυβερνά τον πλανήτη κατά το γράμμα της "επιστήμης της δικτατορίας", και που θα βασίζεται σε οποιεσδήποτε "επιστήμες" προέρχονται από τους υποστηρικτές της κλιματικής αλλαγής, οι οποίοι θα συναντώνται και θα συνδιαλέγονται ετησίως..

- Το "Σύνταγμα της Γης" θα υπερσκελίσει τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και θα προσδιορίζει εκείνες τις πρώτες αρχές που θα διέπουν την ανθρωπότητα στην προσπάθειά της για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα!

- Το "Παγκόσμιο Συμβούλιο" θα είναι ένα συγκρότημα ατόμων που θα εκλέγεται άμεσα από όλους τους ανθρώπους στη Γη, των οποίων η επιλεξιμότητα δεν θα περιορίζεται από γεωγραφικές, θρησκευτικές ή πολιτιστικές ποσοστώσεις και

- το "Πλανητικό Δικαστήριο" θα είναι ένα διακρατικό νομικό όργανο, ανοικτό σε προσφυγές από όλους και ιδιαίτερα σε όσον αφορά τις παραβιάσεις του "Συντάγματος της Γης".

Ο Schellnhunber πιστεύει ότι μια Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση θα μπορούσε να οδηγήσει την ανθρωπότητα στην "ελευθερία", εάν θα καθοδηγείται από ένα "Σύνταγμα της Γης" και θα ξεκινήσει με τη δήλωση ότι "ο πλανήτης μπορεί να αντέξει μόνο ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους".

Το άλλα έξι δισεκατομμύρια απλά πρέπει να φύγουν!

Σύμμαχος του Βατικανού παρουσιάζεται και ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Τζέρι Μπράουν, ο οποίος εκφράζει παρόμοιες ανησυχίες για τον υπερπληθυσμό στον πλανήτη και ο οποίος θα μπορούσε να καλωσορίσει μια τέτοια ατζέντα για τη μείωση του πληθυσμού στα πλαίσιο μιας Νέας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Ένας άλλος που θα μπορούσε να συμμαχήσει με το Βατικανό είναι ο Bill Gates, ο οποίος είπε κάποτε ότι "τα εμβόλια μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 10 έως 15 τοις εκατό.

Δοκιμές εξόντωσης του πληθυσμού:

Εμβόλια με χημικά αποστείρωσης χορηγούνται σκόπιμα σε νεαρές γυναίκες από την Ένωση Καθολικών Γιατρών Κένυας, μια οργάνωση υπέρ των εμβολίων που χρηματοδοτείται εν μέρει από τη UNICEF.

Ομοίως, ένα συγκλονιστικό ποσοστό 75% των παιδιών τα οποία εμβολιάστηκαν σε μια μικρή πόλη στο Μεξικό, κατέληξαν στο νοσοκομείο ή νεκρά, μετά τον εμβολιασμό τους και πολλοί εικάζουν ότι μπορεί να είναι μέρος μιας δοκιμής εξόντωσης του πληθυσμού.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών διαθέτει στελέχη ιών που θα μπορούσαν να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα σε λιγότερο από ένα χρόνο, κατά λάθος, σκόπιμα!

Φυσικά, εάν πρόκειται να διοχετεύσουν ένα θανατηφόρο ιό για να αποδεκατίσει την ανθρωπότητα, η "ελίτ" της Παγκοσμιοποίησης και οι φίλοι της θα έχουν λάβει τα μέτρα προστασίας τους κατά του ιού..

Περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ