Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Οι έλληνες είναι ξεχωριστη ρατσα!! Προέδρος Κλίντον στην Ελλάδα(1999): «Σε αυτόν τον πλανήτη, το 99,8% του πληθυσμού του οποίου είναι ίδιο γενετικώς...»

Οι έλληνες είναι ξεχωριστη ρατσα:
Σε ανακοίνωση της 13ης Aπριλίου 2005 γνωστοποιήθηκε σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία η έναρξη ενός προγράμματος, γνωστού ως The Genographic Project, επικεφαλής του οποίου κατέστη ο δρ. Spencer Wells (βιολόγος, συγγραφέας και δημιουργός του επιστημονικού ντοκιμαντέρ The Journey of Man). Σκοπός του εν λόγω προγράμματος ορίστηκε η συλλογή δειγμάτων DNA από 100.000 ανθρώπους παγκοσμίως, ώστε να προκύψει ως τελικό αποτελέσματα ένας υποθετικός χάρτης της Γης και της αποικίσεώς της διάμεσου των αιώνων, από την εποχή του Homo Sapiens!


Δεν είναι λάθος λοιπόν, να συμπεράνουμε ότι η όλη επιχείρηση στοχεύει στο να παρθούν δείγματα από συγκεκριμένες φυλές του πλανήτη όπως –και πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση– τους Έλληνες, τους Αμποριτζίν της Aυστραλίας, τους Τουαρέγκ, τους Αιγυπτίους, τους Kαλλάς και κάποιες άλλες μειονότητες πάνω στη Γη, οι οποίες διακρίνονται για συγκεκριμένες ιδιαιτερότητές τους. Tο ερώτημα σχετικά με τον παλαιότερο πληθυσμό στον πλανήτη παραπέμπει στην προσπάθεια να βρεθούν τυχόν ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ παρεμβάσεις στη μακρόχρονη ιστορία του ανθρώπινου είδους επί της Γης.
Είναι τυχαία, άραγε, η «φοβερή» δήλωση του προέδρου Κλίντον κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα από τις 20-22 Νοεμβρίου του 1999, μπροστά σε όλους τους καλεσμένους στο Eλληνοαμερικανικό Eπιμελητήριο ότι «Σε αυτόν τον πλανήτη, το 99,8% του πληθυσμού του οποίου είναι ίδιο γενετικώς...», αφήνοντας έξω το 0,2% του συνολικού πληθυσμού ή, αλλιώς, 12 εκατομμύρια ανθρώπων (τι σύμπτωση, ο πληθυσμός της Eλλάδας!) – ή, μήπως, 12 εκατομμύρια προερχονται από εξωγήινα όντα; Γιατί να το πει εδώ στην Ελλάδα και γιατί έκανε αυτή την παραξενη δηλωση; Κοιμομαστε και δεν ψαχνουμε. Ο καναπες και ο φραπες δεν μας αποχωρίζεται


Δείτε επίσης:

Πηγή: